Η ενημέρωση May Xbox Update του Xbox One είναι διαθέσιμη προς όλους

Η ενημέρωση May Xbox Update του Xbox One είναι διαθέσιμη προς όλους

Η ενημέρωση May Xbox Update του Xbox One είναι διαθέσιμη προς όλους.

Η ενημέρωση May Xbox Update κυκλοφόρησε και φέρνει ορισμένα σπουδαία χαρακτηριστικά. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχει μια σειρά από νέες δυνατότητες και μια σειρά βελτιώσεων στην κονσόλα παιχνιδιών Xbox One της Microsoft.

Η εταιρεία πέρασε τον τελευταίο μήνα δοκιμάζοντας την ενημέρωσή της, ούτως ώστε να σιγουρευτεί πως όλα βαίνουν καλώς και τώρα την κατέστησε διαθέσιμη προς όλους, παρέχοντας υποστήριξη για υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης (higher refresh rate), καλύτερη διευθέτηση των κουμπιών και ευκολότερη κοινή χρήση βίντεο.

Η Microsoft μέσω αυτών των ενημερώσεων προσπαθεί να ενημερώσει τις κονσόλες Xbox One, Xbox One S και Xbox One X μία φορά κάθε μήνα. Αυτό της επέτρεψε να προσθέσει πολλά δροσερά νέα χαρακτηριστικά, βελτιώνοντας έτσι στο μέγιστο τη διεπαφή του χρήστη.

Η ενημέρωση May Xbox Update του Μαΐου είναι η τελευταία πριν από την E3, κατά την οποία η Microsoft θα μπορούσε να ενσωματώσει και αποκαλύψει νέα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και μεγάλες αναθεωρήσεις που προφανώς ίσως να προκαλέσουν τεράστιο πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές της.

Ακολουθούν παρακάτω τα κυριότερα σημεία στην ενημέρωση May Xbox Update του Μαΐου:

  • Ενσωμάτωση του Discord στο Xbox Live: Οι χρήστες του Xbox Live μπορούν πλέον να συνδεθούν με τους λογαριασμό Discord. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε αυτό που παίζετε με τους φίλους σας, χωρίς να υπάρχει η επιπλέον διαδικασία που είθισται να γίνεται κατά το παρελθόν.
  • Ρυθμός ανανέωσης βίντεο 120Hz: Εάν διαθέτετε οθόνη υψηλής συχνότητας ανανέωσης ή τηλεόραση, το Xbox One μπορεί τώρα να υποστηρίξει μέχρι και 120Hz. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα παιχνίδια μπορούν τώρα να αποδώσουν ταχύτερα από 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Xbox One.
  • Γρήγορη περικοπή βίντεο: Εάν τραβήξετε ένα κλιπ με το Xbox One, μπορείτε τώρα να να κόψετε κάποιο μέρος, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε μια ξεχωριστή εφαρμογή.
  • Βελτιωμένες ρυθμίσεις για την οικογένεια: Πλέον θα διατίθεται στους γονείς ένας κεντρικός κόμβο για να διαχειριστείτε το πώς τα μέλη της οικογένειάς σας θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Xbox One.
  • Νέες εντολές κουμπιών: Τώρα μπορείτε να αναδιατάξετε τα πλήκτρα έχοντας περισσότερες επιλογές από ότι στο παρελθόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας