Η Google αποκαλύπτει νέα εργαλεία αγορών για κινητές συσκευές

Η Google αποκαλύπτει νέα εργαλεία αγορών για κινητές συσκευές

Η Google αποκαλύπτει νέα εργαλεία αγορών για κινητές συσκευές.

Η Google έχει ξεκινήσει μια σειρά νέων εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου που στοχεύουν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις ώστε να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες κάνουν αγορές μέσω smartphone ή οποιαδήποτε άλλη κινητή συσκευή είναι συνδεδεμένη με το διαδίκτυο.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει δύο νέα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν πόσο γρήγορα θα μπορούσε να εξυπηρετήσεις τους πελάτες σε μία αγορά ένας ιστότοπος για κινητά, και πόσα περισσότερα έσοδα θα μπορούσε να κερδίσει μια επιχείρηση εάν διευκόλυνε τους χρήστες στην ταχύτητα αυτών των διαδικασιών.

Είναι γεγονός πως ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων δεν έχει δώσει την απαιτούμενη προτεραιότητα στους ιστότοπους τους που χρησιμοποιούνται από κινητές συσκευές, και πλέον αυτή η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει άρδην στις αγορές στο διαδίκτυο, χάρη στην προνοητικότητα της Google.

Η ανάλυση της Google υποδηλώνει ότι με τη βελτίωση του χρόνου φόρτωσης των ιστοσελίδων για smartphone, από έξι σε τρία δευτερόλεπτα θα μπορούσε να επιφέρει ετήσια αύξηση των εσόδων στις διαδικτυακές επιχειρήσεις κατά 255.000 δολάρια.

Το νέο εργαλείο που φέρει την ονομασία Speed ​​Scorecard της εταιρείας θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να μετρήσουν την ταχύτητα του ιστότοπού τους για κινητά, έναντι των κορυφαίων εμπορικών σημάτων, για να δουν κατά πόσο είναι ανταγωνιστικός ο ιστότοπός τους σε σύγκριση με αυτά τα μεγαθήρια . Η Google δρομολογεί επίσης έναν ακόμη εργαλείο που ονομάζεται Impact Calculator, το οποίο θα επιτρέψει στις εταιρείες να δουν πόσα περισσότερα έσοδα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αν αυξανόταν η ταχύτητα του ιστότοπού τους για κινητά.

Για να παρατηρήσουν οι επιχειρήσεις τον τρόπο με τον οποίο το site τους ανταποκρίνεται σε αυτές τις προσδοκίες, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει μια μελέτη που ονομάζεται Mobile Site Benchmark Study για να ταξινομήσει τους κορυφαίους ιστότοπους κινητής τηλεφωνίας στις κατηγορίες λιανικής πώλησης, ταξίδια και χρηματοδότηση. Το Etsy χαρακτηρίστηκε ως ο κορυφαίος ιστότοπος στο λιανικό εμπόριο βάσει αυτών των προδιαγραφών, ενώ το Confused.com καταχωρήθηκε ως η κορυφαία οικονομική ιστοσελίδα σε αυτό τον τομέα βάση ταχύτητας.

Η στροφή προς τα κινητά αυξάνεται σταθερά μεταξύ των καταναλωτών και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις τοποθεσίες τους για κινητές συσκευές με την προοπτική να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση των αγοραστών πού βρίσκονται εν κινήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας