ΑρχικήΕιδήσειςΗ Huawei με το AppGallery θα είναι χορηγός της νέας έκδοσης του...

Η Huawei με το AppGallery θα είναι χορηγός της νέας έκδοσης του droidcon Italy

Είναι ευρέως γνωστό, ότι στις τελευταίες καινούργιες συσκευές της η Huawei χρησιμοποιεί το δικό της ιδιόκτητο κατάστημα εφαρμογών με την επωνυμία «AppGallery» και όχι το Google Play Store. Το ζήτημα έχει δημιουργήσει πολλές δυσκολίες στην κινεζική μάρκα σχετικά με την έλλειψη υπηρεσιών Google, παρά το γεγονός ότι το AppGallery επεκτείνεται συνεχώς και σήμερα είναι το τρίτο κατάστημα εφαρμογών στον κόσμο με περισσότερες από 96.000 καταχωρημένες εφαρμογές και 490 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Το κατάστημα της Huawei, πέτυχε ένα εξαιρετικό κατόρθωμα, αφού ξεπέρασε τις 294 δισεκατομμύρια λήψεις μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2020, είναι μια υπηρεσία που μεγεθύνεται ολοένα και περισσότερο με την καταχώρηση ποιοτικών εφαρμογών από προγραμματιστές όλου του κόσμου.

Το AppGallery πρωταγωνιστής στο droidcon Italy

Η Huawei θα συμμετάσχει ως πρωταγωνιστής της νέας έκδοσης του droidcon Italy, ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή συνέδρια για προγραμματιστές Android. Η έβδομη έκδοση αυτού του σημαντικού θεσμού, που θα διοργανωθεί από τη Synesthesia, μια εταιρεία ψηφιακών υπηρεσιών με έδρα το Τορίνο, θα πραγματοποιηθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα της στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2020 και θα μπορεί να την παρακολουθήσει ο κόσμος σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία η Huawei θα είναι ο κύριος χορηγός, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αλληλεπιδράσουν ψηφιακά, ενώ η κινεζική εταιρεία θα παρουσιάσει λεπτομερώς τις καινοτόμες ιδέες που έδωσαν ζωή στο οικοσύστημα της «Huawei Mobile Service» για την αντικατάσταση των Υπηρεσιών της Google.

Η ατζέντα του droidcon Italy θα περιλαμβάνει δύο παρεμβάσεις από την ομάδα Huawei AppGallery, οι οποίες είναι αφιερωμένες στα κύρια νέα του καταστήματος και στις δυνατότητες που προσφέρονται στους προγραμματιστές. Αυτή θα είναι μια ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το HMS Core, το οποίο μέχρι σήμερα περιλαμβάνει 56 κιτ και 19.981 API. Οι ειδικοί της Huawei θα είναι επίσης διαθέσιμοι στους προγραμματιστές και σε όλους όσους έχουν εγγραφεί στην εκδήλωση μέσω ψηφιακής αλληλεπίδρασης, για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και περιέργειες των συμμετεχόντων.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166