Η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Αυστραλία σχεδιάζουν δημοπρασίες του φάσματος 5G πριν από το 2019

Η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Αυστραλία σχεδιάζουν δημοπρασίες του φάσματος 5G πριν από το 2019

Η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Αυστραλία σχεδιάζουν δημοπρασίες του φάσματος 5G πριν από το 2019.

Η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Αυστραλία σκοπεύουν να βάλουν σε λειτουργία το δίκτυο 5G πριν από το 2019, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές αυτών των χωρών ανακοίνωσαν βραχυπρόθεσμα σχέδια για τη δημοπρασία του ραδιοφάσματος 5G που προορίζεται για τους παρόχους τηλεπικοινωνιών κινητής τηλεφωνίας.

Οι συγκεκριμένες ρυθμιστικές ενέργειες των προαναφερόμενων χωρών ακολουθούν τις νομοθετικές συμφωνίες 5G που υπογράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο οι χώρες σκοπεύουν να επιταχύνουν τη διαθεσιμότητα των κυψελοειδών δικτύων επόμενης γενιάς.

Από τα τρία προαναφερόμενα έθνη, η Ιταλία ήταν η πιο αποτελεσματική στη δοκιμή υπηρεσιών 5G, χάρη στην έγκαιρη κρατική βοήθεια προς τους εγχώριους φορείς τηλεπικοινωνιών, όπως η TIM, Vodafone και Wind Tre.

Πέρυσι, η TIM και Huawei ανακοίνωσαν μία δυναμική συνεργασία δοκιμές για τη συχνότητα ραδιοφάσματος 3.7GHz σε όλη την Ιταλία, που είχε ως αποτέλεσμα το Τορίνο να είναι η πρώτη πόλη της Ιταλίας που απόλαυσε τις δυνατότητες του 5G, φτάνοντας την απίστευτη ταχύτητα λήψης τα 20Gbps το δευτερόλεπτο.

Ξεχωριστά, ο νούμερο δύο φορέας της Ιταλίας η Vodafone έκανε την πρώτη σύνδεση δεδομένων 5G της Ιταλίας με τον εξοπλισμό από τη Huawei στις συχνότητες ραδιοφάσματος 3.7 – 3.8GHz στο Μιλάνο, επιτυγχάνοντας ταχύτητες λήψης άνω των 2.7Gbps και λανθάνουσα κατάσταση μόλις 1 millisecond. Ο τρίτος φορέας, η Wind Tre συνεργάστηκε με την Qualcomm και την ZTE για δοκιμές στο 3.7GHz.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας