Η Microsoft ανακοίνωσε σημαντική ενημέρωση για το Skype στα Windows 10 εν έτει 2018

Η Microsoft ανακοίνωσε σημαντική ενημέρωση για το Skype στα Windows 10 εν έτει 2018

Η Microsoft ανακοίνωσε σημαντική ενημέρωση για το Skype στα Windows 10 εν έτει 2018.

Η Microsoft έχει ανακοινώσει μια σημαντική ενημέρωση στο Skype που προορίζεται για τα Windows 10, η οποία φέρνει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στην εφαρμογή. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε εύκολα την οθόνη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με κάποια άλλο χρήστη, τη βελτιωμένη διάταξη των στοιχείων, καλύτερα στιγμιότυπα οθόνης και πολλά άλλα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά αυτής της νέας έκδοσης είναι η βελτιωμένη και ευέλικτη ομαδική κλήση που σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέσετε τους ανθρώπους σε παράθυρα σε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης κατά τη διάρκεια των ομαδικών κλήσεων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαμορφώσετε την εμπειρία της ομαδικής κλήσης και να αποφασίσετε ποιος θα εμφανίζεται στην οθόνη ως κεντρικό πρόσωπο κατά την κλήση.

Η δυνατότητα στιγμιότυπων σας επιτρέπει να καταγράφετε εικόνες διαφόρων τμημάτων μιας κλήσης, ώστε να μπορείτε να τα θυμάστε αργότερα. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργείτε εύκολα στιγμιότυπα οθόνης για άτομα με τα οποία πραγματοποιείτε τηλεδιάσκεψη ή παρουσιάσεις εν ώρα εργασίας στο γραφείο σας ή οπουδήποτε αλλού.

Η διάταξη του προγράμματος έχει επίσης αλλάξει με νέα θέματα, προσαρμόσιμα χρώματα και βελτιώσεις στη συλλογή μέσων, τον πίνακα ειδοποιήσεων και την εμπειρία @mentions.

Τέλος, η εφαρμογή διαθέτει βελτιωμένη λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης, διευκολύνοντας την κοινή χρήση της οθόνης σας με έναν φίλο ή υπάλληλο. Αυτή η νέα δυνατότητα κοινής προβολής μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μια επιλογή μέσα στο UI της κλήσης.

«Εκτός από όλες τις τελευταίες βελτιώσεις, με αυτή την ενημέρωση μπορείτε να αναμένετε πιο συχνές βελτιώσεις στις εμπειρίες Skype για τα Windows 10, δήλωσε η Microsoft σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό της.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός πως η νέα εφαρμογή Skype είναι διαθέσιμη μόνο για Insiders, αλλά δεν υπάρχει beta, που σημαίνει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά θα φτάσουν απευθείας στο ευρύ κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Skype Insider και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την προεπισκόπηση, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το faq

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας