Η νέα λειτουργία Smart Compose του Gmail γράφει απαντήσεις για εσάς

Η νέα λειτουργία Smart Compose του Gmail γράφει απαντήσεις για εσάς

Η νέα λειτουργία Smart Compose του Gmail γράφει απαντήσεις για εσάς.

Στο φετινό ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O 2018, η Google ανήγγειλε ένα νέο ισχυρό χαρακτηριστικό που θα προστεθεί στο Gmail, και φέρει την ονομασία Smart Compose, η νέα λειτουργία θα γράφει απαντήσεις για εσάς στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συντάσσεται.

Μέχρι πρότινος υπήρχε ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό που ονομάζεται του Gmail για Smart Reply (έξυπνη απάντηση) το οποίο συμπλήρωνε μόνο κάποιες λέξεις, ωστόσο η διαφορά του Smart Compose είναι ότι θα προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις μέσα στο σώμα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατά την στιγμή που γράφετε ένα email.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα λειτουργεί στο παρασκήνιο, και όταν γράφετε κάποιο μήνυμα στο Gmail, το Smart Compose, θα σας εμφανίζει διαφορές φράσεις για να συμπληρώσετε το κείμενο, κι αν σας αρέσει κάποια πρόταση απλά θα πρέπει να πατήσετε επάνω της για να την επιλέξετε και το κείμενο θα συμπληρωθεί αυτόματα.

Η νέα λειτουργία θα βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο κατά τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Google λέει ότι θα συμβάλει στη μείωση πιθανόν γραμματικών ή ορθογραφικών λάθων (αν αυτό είναι πρόβλημα για εσάς).

Η Google λέει ότι η λειτουργία Smart Compose θα αρχίσει να εμφανίζεται στους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες και θα ενσωματωθεί στους πελάτες του G Suite μέσα στους επόμενους μήνες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το νέο Gmail για να το χρησιμοποιήσετε, όταν αυτό καταστεί διαθέσιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας