ΑρχικήΛογισμικάΗ StackPath συγχωνεύεται με την Server Density

Η StackPath συγχωνεύεται με την Server Density

Η StackPath συγχωνεύεται με την Server Density.

Ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα υπάρξει μία στρατηγική συγχώνευση μεταξύ των δύο εταιρειών, κάτι που πρακτικά θα είναι προς όφελος των καταναλωτών.

Η Server Density επιτρέπει την παρακολούθηση των ιστότοπων και των διακομιστών στο σύννεφο από μία κονσόλα και μέσω API. Το StackPath, από την άλλη πλευρά, είναι μια έξυπνη πλατφόρμα υπηρεσιών του διαδικτύου που επικεντρώνεται στην ασφάλεια, την ταχύτητα και στην ευρεία κλίμακα των διεργασιών που διεξάγουν οι χρήστες.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που η Server Density θα γίνει μέρος της εταιρείας μας. ένα γεγονός που πολύ πιθανό να αποδειχθεί σημαντικό για τα μελλοντικά μας βήματα», δήλωσε ο Lance Crosby, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του StackPath.

«Η StackPath έχει ως πρωτεύον μέλημα την δέσμευση να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες χωρίς χρονοτριβές, με πλήρη προβολή στις λύσεις τους και την οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με την κοινότητα ανοιχτού κώδικα, και την ευρύτερη βιομηχανία» επισήμανε ο προαναφερόμενος.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι διακομιστές του Density Server χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια άτομα και συγκεντρώνει πάνω από 12 δισεκατομμύρια μετρήσεις σε καθημερινή βάση. Με περισσότερες από 100 επίσημες ενοποιήσεις με άλλες χρήσιμες λύσεις, η εταιρεία έχει την ικανότητα να επεξεργάζεται περισσότερα από 300TB δεδομένων κάθε μήνα.

Διαθέτει περισσότερους από χίλιους πελάτες, που βρίσκονται σε 75 διαφορετικές χώρες.

«Δημιουργήσαμε το Server Density με την προοπτική να εξαλειφθεί στο μέγιστο απογοήτευση που επικρατούσε από τα εργαλεία παρακολούθησης πάνω σε αυτό τον τομέα, επειδή ήταν είτε υπερβολικά δαπανηρά, είτε πολύ περίπλοκα, ή και τα δύο», ανέφερε ο David Mytton, συνιδρυτής και CEO της Density Server. «Είναι ευχάριστο να βλέπουμε πως τα εργαλεία μας είναι τόσο χρήσιμο για το κοινό, όχι μόνο από πελάτες, αλλά από προγραμματιστές και εταιρείες που έχουν σχεδιάσει κάποιο εξειδικευμένο κώδικα που απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Server Density στην πλατφόρμα του StackPath, επιταχύνοντας ακόμη περισσότερο την ευελιξία συνοδευόμενο από πιο εξελιγμένους τρόπους για την αξιοποίηση αυτών των τεχνολογιών».

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166