Η Unicef ​​θέλει να χρησιμοποιήσει την CPU σας για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων

Η Unicef ​​θέλει να χρησιμοποιήσει την CPU σας για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων

Η Unicef ​​θέλει να χρησιμοποιήσει την CPU σας για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Η Unicef ​​θέλει να δανειστεί τη δύναμη επεξεργασίας του υπολογιστή σας για μια καλή αιτία – δηλαδή να κερδίσει χρήματα μέσω της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, ούτως ώστε να πολλαπλασιαστούν οι πηγές εσόδων της.

Για να καταλάβετε πως θα λειτουργήσει το πράγμα, τότε διαβάστε τη συνέχεια. Ένας χρήστης που θα θέλει να συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πρέπει να επισκεφτεί τη σελίδα the hope page, και έπειτα από μία απλή εγγραφή θα μπορεί να δωρίσει ένα μέρος της επεξεργαστικής ισχύς της CPU του.

Το the hope page είναι ένα αυστραλιανός βραχίονας του φιλανθρωπικού οργανισμού Unicef ​​Australia και προσφέρει προμήθειες, όπως καθαρό νερό, για τα ευάλωτα παιδιά.

Οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το επίπεδο επεξεργαστικής ισχύος που επιθυμούν να επιτρέψουν στη Unicef ​​να χρησιμοποιήσει για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο η διαδικασία λειτουργεί με τόση διαφάνεια που πραγματικά δεν κινδυνεύουν οι συσκευές των χρηστών, δηλαδή η Unicef ​​μπορεί να δανειστεί την επεξεργαστική ισχύ της CPU για όσο διάστημα παραμένει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Unicef ​​Australia, Jennifer Tierney δήλωσε: «θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις νέες αναδυόμενες τεχνολογίες για να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις τρέχουσες ανθρωπιστικές κρίσεις και κατά συνέπεια να αντλήσουμε κεφάλαια για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε χιλιάδες άτομα σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια για να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα τα οποία απαιτούν αρκετούς πόρους, επιπλέον ζητάμε από τους ανθρώπους στην Αυστραλία να κάνουν την Unicef ​​The Hope page την αρχική σελίδα τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας