Με το Google Duo πλέον μπορείς να στέλνεις βίντεο-μηνύματα 30 δευτερολέπτων

Με το Google Duo πλέον μπορείς να στέλνεις βίντεο-μηνύματα 30 δευτερολέπτων

Με το Google Duo πλέον μπορείς να στέλνεις βίντεο-μηνύματα 30 δευτερολέπτων.

Η Google ανακοίνωσε μια νέα ενημέρωση για την για τη γνωστή εφαρμογή βιντεοκλήσεων Duo στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα βίντεο διαρκείας 30 δευτερολέπτων.

Η λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται σημαντικές στιγμές, ακόμη και όταν οι φίλοι ή η οικογένεια δεν μπορούν να τους καλέσουν. Το χαρακτηριστικό ξεκινάει από σήμερα και είναι διαθέσιμο προς όλους, ως τελική έκδοση και όχι ως beta.

Η λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν ένα μήνυμα βίντεο (ή φωνητικό μήνυμα) 30 δευτερολέπτων, ακομα και εάν το άτομο που καλούν απορρίπτει την εισερχόμενη κλήση. Για να αναπαραγάγετε ένα μήνυμα βίντεο που έχει ληφθεί από άλλον χρήστη, πατήστε απλώς το εικονίδιό του. Και αφού έχετε παρακολουθήσει το μήνυμα βίντεο, θα μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Κλήση τώρα” για να καλέσετε εύκολα αυτό το άτομο.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android.

Η εταιρεία προειδοποιεί τους χρήστες, ότι τα κοινόχρηστα βίντεο – μηνύματα θα εξαφανιστούν αυτόματα εντός μιας ημέρας μετά την εμφάνισή τους. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα αγαπημένα τους βίντεο τοπικά στο τηλέφωνό τους. Η Google λέει ότι, όπως και όλες οι κλήσεις που πραγματοποιούνται από το Duo, έτσι και τα μηνύματα βίντεο θα είναι επίσης ασφαλή και κρυπτογραφημένα.

Το Google Duo είχε ανακοινωθεί αρχικά στη διάσκεψη Ι/Ο το 2016 και ξεκίνησε να λειτουργεί από τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Το Google Duo είναι μια εφαρμογή βιντεοκλήσεων δημιουργημένη από την Google και είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες του λειτουργικού συστήματος iOS, όσο και για χρήστες Android. Το Google Duo ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με την εφαρμογή συνομιλίας Allo της Google.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας