ΑρχικήΨυχαγωγίαΟ Αντετοκούνμπο κατοχύρωσε τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος Greek Freak

Ο Αντετοκούνμπο κατοχύρωσε τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος Greek Freak

Ο Αντετοκούνμπο κατοχύρωσε τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος Greek Freak.

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, η συγκεκριμένη ενέργεια από την πλευρά του Γιάννη Αντετοκούμπο προφανώς μόνο τυχαία δεν είναι, δηλαδή, γνωρίζοντας την επιρροή και την εμπορική αξία που έχει ο συγκεκριμένος καλαθοσφαιριστής, σκέφτηκε ότι το όνομά του θα αποτελέσει εμπορική χρήση που πιθανόν να του αποφέρει αρκετά έσοδα, εφόσον φυσικά έχει την ίδια σταθερή επίδοση στο άθλημα που αγωνίζεται.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο αναμφισβήτητα θεωρείται ένα πολύ μεγάλο ταλέντο που ορισμένοι ειδικοί του αγωνίσματος πιστεύουν πως κάποια στιγμή θα γράψει ιστορία στον κόσμο της καλαθοσφαίρισης.

Από τις 13 Φεβρουαρίου η ονομασία Greek Freak έχει κατοχυρωθεί από τον ίδιο στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έχοντας τα αποκλειστικά δικαιώματα και όποια εταιρεία θα θελήσει να χρησιμοποιήσει αυτό το ψευδώνυμο, όπως για διαφημιστικούς σκοπούς, θα πρέπει να πληρώσει στον δικαιούχο το ανάλογο τίμημα.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τον Michael Jordan, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του Air Jordan που χρησιμοποιείται από την αθλητική εταιρεία NIKE στα παπούτσια της, τα οποία είχαν γίνει ανάρπαστα για πολλά συνεχόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρει η αίτηση υπ’ αριθμόν 5.401.870 του us patent and trademark Office του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ, ο μεγάλος Έλληνας αθλητής Γιάννης Αντετοκούμπο θα εκμεταλλεύεται τα εμπορικά δικαιώματα του Greek Freak, όπως για παράδειγμα σε είδη αθλητικής ένδυσης.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166