Το πληκτρολόγιο SwiftKey προσθέτει υποστήριξη για λογαριασμούς της Microsoft στο iOS

Το πληκτρολόγιο SwiftKey προσθέτει υποστήριξη για λογαριασμούς της Microsoft στο iOS.

Το πληκτρολόγιο SwiftKey της Microsoft έχει ενημερωθεί στην έκδοση 2.1.2 στο iOS. Αυτή η τελευταία ενημερωμένη έκδοση διορθώνει ορισμένα προβλήματα κλιμάκωσης γι ‘αυτήν όταν εκτελείται στο iPhone 8 της Apple και διορθώνει διάφορα σφάλματα προσβασιμότητας, αλλά η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η πρόσθετη υποστήριξη για τους λογαριασμούς της Microsoft κατά τη διαδικασία εγγραφής λογαριασμού.

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Outlook μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού SwiftKey, ο οποίος πιθανότατα αποτελεί ένα πρώτο βήμα για τη σύνδεση των χρηστών του iOS με τις συσκευές Windows 10 .

Το πληκτρολόγιο SwiftKey είναι ένα δωρεάν προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο που αντικαθιστά το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο σε ένα iPhone, iPad ή iPod Touch. Εδώ είναι η επίσημη περιγραφή του:

Το πληκτρολόγιο SwiftKey για iPhone, iPad και iPod touch είναι ένα έξυπνο πληκτρολόγιο που μαθαίνει από εσάς, αντικαθιστώντας το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο της συσκευής σας με αυτό που προσαρμόζεται στον τρόπο που πληκτρολογείτε. Η εφαρμογή μαθαίνει το στυλ γραψίματός σας για να σας παρέχει εξαιρετική ακρίβεια στην αυτόματη και έξυπνη πρόβλεψη επόμενης λέξης, μειώνοντας τις πληκτρολογήσεις και καθιστώντας πιο έξυπνη την πάροδο του χρόνου. Το πληκτρολόγιο SwiftKey είναι φορτωμένο με λειτουργίες που διευκολύνουν την πληκτρολόγηση, συμπεριλαμβανομένης της πολυγλωσσικής πληκτρολόγησης, υποστήριξης για πάνω από 800 emoji (emoticons) και γρήγορης πληκτρολόγησης με SwiftKey Flow.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας