Πως να ακυρώσετε την αποστολή μηνύματος στο iPhone

Πως να ακυρώσετε την αποστολή μηνύματος στο iPhone

Εάν, λοιπόν, έστειλες ένα sms με το iPhone σου και δεν ήθελες εν τέλει να το στείλεις, μην βαράς το κεφάλι σου στο τοίχο και μην σπάσεις το πανάκριβο κινητό σου. Διάβασε παρακάτω πως μπορείς να ακυρώσεις το μήνυμα που δεν θέλεις να σταλεί (αν προλάβεις, διότι αν έχει ήδη παραληφθεί από τον παραλήπτη, τότε η όλη διαδικασία ακυρώνεται, και πλέον δεν μπορεί να εφαρμοστεί κανένα σχέδιο).

Παρακάτω σας παραθέτουμε σε 4 απλά βήματα την διαδικασία από την αρχή, όμως για να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες:

Πίνακας περιεχομένων

Βήμα 1ο

Πηγαίνετε στα μηνύματα.

Βήμα 2ο

Γράψτε ένα μήνυμα και πατήστε το «send». Θα παρατηρήσετε ότι το κινητό στο επάνω μέρος της οθόνης γράφει ‘Sending’ αφού ο πάροχος και το τηλέφωνο χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να το στείλουν και να γεμίσει η πράσινη ή η μπλέ μπάρα (πράσινη εάν είναι για το κλασικό SMS και μπλε αν πρόκειται για iMessage).

Βήμα 3ο

Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε και μάλιστα πολύ γρήγορα είναι να θέσετε το iPhone σας σε κατάσταση «Λειτουργία Πτήσης» (airplane mode) για να σταματήσετε την αποστολή. Σύρετε από κάτω προς τα πάνω την οθόνη για να εμφανιστεί και να επιλέξετε την «Λειτουργία Πτήσης».

Βήμα 4ο

Μπείτε πάλι στα μηνύματα, αφού σύρετε προς τα κάτω το αναδυόμενο μενού ‘Control Centet’ και θα διαπιστώσετε ότι το μήνυμα δεν έχει αποσταλεί με την ένδειξη ‘not delivered’. Επίσης θα εμφανίζεται το θαυμαστικό στην περίπτωση που όντως το μήνυμα δεν έχει πάει. Αν όντως θέλετε να μην το στείλετε απλά σβήστε το.

Φυσικά θα πρέπει να εξασκηθείτε αρκετά για να το πετύχετε καθώς θα πρέπει να μάθετε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα πολύ γρήγορα. Εν ολίγοις αυτό που θα πρέπει να κάνετε άμεσα και πολύ γρήγορα είναι να θέσετε το τηλέφωνό σας σε κατάσταση ‘λειτουργία πτήσης’, η οποία αυτή κατάσταση ‘κόβει’ τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας