ΑρχικήΕφαρμογέςΤο Apple Clips 3.0 αλλάζει και έρχονται κάθετα βίντεο

Το Apple Clips 3.0 αλλάζει και έρχονται κάθετα βίντεο

Η Apple κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του Clips 3.0, την δωρεάν εφαρμογή για τη δημιουργία σύντομων βίντεο σε iPhone και iPad, η οποία σας επιτρέπει να διασκεδάσετε και να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητα σας με τους χαρακτήρες Memoji και Animoji. Σε αυτήν την περίπτωση, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να φτιάχνουν γρήγορα εντυπωσιακά βίντεο για κοινή χρήση στα κοινωνικά δίκτυα ούτως ώστε να τα δουν φίλοι, γνωστοί και συγγενείς. Αυτό που πάντα εντυπωσίαζε στο Clip ήταν η ευκολία να δημιουργείς περίτεχνο οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Τώρα αυτό το πράγμα είναι ακόμη πιο έξυπνο και πιο βολικό, επειδή με λίγες κινήσεις μπορείτε να δημοσιεύσετε ιστορίες με την βοήθεια έξυπνων φίλτρων που περιέχουν, κινούμενα κείμενα, μουσική, emoji και αυτοκόλλητα με χαρακτήρες από τους Star Wars, Disney Pixar και άλλα πολλά.

Apple Clips 3.0 είναι έτοιμο για χρήση το Instagram και όχι μόνο

«Από την εισαγωγή του, το Clips έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για τη δημιουργία βίντεο, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο να φτιάχνει εκατομμύρια σύντομα video clip κάθε μέρα», δήλωσε η Susan Prescott, αντιπρόεδρος του τμήματος Apple Product Marketing. Οι χρήστες λατρεύουν την ευκολία με την οποία μπορούν να δημιουργήσουν διασκεδαστικά και εκφραστικά βίντεο στο iPhone και το iPad για κοινή χρήση με φίλους, συγγενείς και συμμαθητές. Η σημερινή ενημέρωση, με βελτιστοποιημένη διεπαφή, υποστηρίζει κάθετο και οριζόντιο βίντεο, λήψη ταινιών HDR με το iPhone 12 ή το iPhone 12 Pro και διασκεδαστικά νέα εφέ που θα επιτρέψουν στους χρήστες να δημιουργήσουν βίντεο με περισσότερη προσωπικότητα και πιο βελτιωμένο αποτέλεσμα από ποτέ».

Είναι πραγματικά αρκετές οι καινοτομίες που έχουν εισαχθεί στη νέα έκδοση του Clip 3.0. Ας ξεκινήσουμε με τις νέες δυνατότητες για εγγραφή οθόνης, αλλά και τα νέα κομμάτια ήχου που προσαρμόζονται κατά μήκος των βίντεο. Σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, η έκδοση iPad ενσωματώνει συγκεκριμένες καινοτομίες που κάνουν την εφαρμογή ακόμη πιο χρήσιμη με υποστήριξη ποντικιού, Magic Keyboard, Smart Keyboard, Bluetooth trackpad. Στο iPad η εφαρμογή ανοίγει αυτόματα σε λειτουργία 4:3 και υποστηρίζει τη λειτουργικότητα iPadOS 14 Scribble με το Apple Pencil.

Στο iPhone η εφαρμογή Clips ανοίγει σε λειτουργία 16:9 για κάθετα βίντεο που είναι πλέον ιδανικά για κοινή χρήση στα κοινωνικά δίκτυα. Σε αυτήν την περίπτωση, έχουν εισαχθεί σημαντικές καινοτομίες όπως νέα φίλτρα, αφίσες, τίτλοι και σκηνές για selfie: Εδώ μπορείτε να εφαρμόσετε καλλιτεχνικά φίλτρα για να μετατρέψετε οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο σε ζωγραφική, ταινία ή καρτούν. Ακόμα είναι δυνατό, φυσικά, να μοιράζεστε εύκολα μηνύματα με βίντεο, προβολές διαφανειών ή ακόμη και ταινίες μικρού μήκους. Υπάρχουν επίσης κινούμενα αυτοκόλλητα και emoji που μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις του προσώπου του χρήστη, επιτρέποντας τη δημιουργία αστείων βίντεο selfie με την μπροστινή κάμερα του iPhone και του iPad.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Hable con ella (soundtrack)

Insomnia & The Others (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166