Το Grand Theft Auto V βρίσκεται μία ανάσα από τα 100 εκατ. πωλήσεις σε αντίτυπα

Το Grand Theft Auto V βρίσκεται μία ανάσα από τα 100 εκατ. πωλήσεις σε αντίτυπα

Το Grand Theft Auto V βρίσκεται μία ανάσα από τα 100 εκατ. πωλήσεις σε αντίτυπα.

Το Grand Theft Auto V έχει δημιουργήσει περισσότερα έσοδα από οποιαδήποτε αλλο βιντεοπαιχνίδι, και μάλιστα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018 επεκτάθηκε περαιτέρω αυτό το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών του.

Το GTA V ξεπέρασε τα 95 εκατομμύρια αντίτυπα σε συνολικές πωλήσεις από το ντεμπούτο του το 2013, και χρειάζεται να πωλήσει μόλις 5 εκατομμύρια για να σπάσει το ρεκόρ των 100 εκατομμυρίων αντιτύπων. Ωστόσο με αυτό το ρυθμό που οδεύει το Grand Theft Auto V, σε πρακτικό επίπεδο πολύ πιθανό να επιτευχθεί ο στόχος μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους (ίσως και νωρίτερα)

Αυτό το σπουδαίο δημιούργημα της Rockstar Games και της Take-Two Interactive είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που αντικειμενικά ακόμα και οι ανταγωνιστές του θα αναγνωρίσουν αυτό το μεγαλειώδες επίτευγμα, ωστόσο η επιτυχία Grand Theft Auto V κρύβεται στη διαχρονικότητα, αφού για σχεδόν 5 χρόνο μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διαδικτυακής κοινότητας των βιντεοπαιχνιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Grand Theft Auto V βρίσκεται στις καρδιές των Gamers προφανώς γιατί παρουσιάζει κάτι διαφορετικό, και αν κρίνουμε από τη μεγάλη προτίμηση του κόσμου που δείχνουν προς αυτό, τότε εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε πώς ετούτη η παντοκρατορία πολύ πιθανό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Η επόμενη μεγάλη νέα κυκλοφορία της Rockstar θα είναι το Red Dead Redemption 2 , το οποίο θα κυκλοφορήσει (εκτός απροόπτου) τον Οκτώβριο για το PlayStation 4 και το Xbox One.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας