Το Mario Tennis Aces έρχεται στο Switch στις 22 Ιουνίου 2018

Το Mario Tennis Aces έρχεται στο Switch στις 22 Ιουνίου 2018

Το Mario Tennis Aces έρχεται στο Switch στις 22 Ιουνίου 2018.

Εχθές κατά τη διάρκεια της παρουσίασής στο Nintendo Direct , η Nintendo έδωσε στο κοινό την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για τον Mario Tennis Aces . Το νεό Mario Tennis θα έρθει στην υβριδική κονσόλα του Nintendo Switch στις 22 Ιουνίου 2018.

Ωστόσο άξιο αναφοράς είναι ότι για πρώτη φορά το Mario Tennis Aces θα κάνει την εμφάνισή του στο Switch, μετά την αρχική του κυκλοφορία στην έκδοση στο Game Boy Advance. Το νέο παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης νέες επιλογές παιχνιδιού, όπως το Joy-Con controls, που ανοίγει νέα Trick Shots.

Επίσης, η Nintendo δεν παρείχε πολλές νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που θα εξελιχθεί η ιστορία του βιντεοπαιχνιδιού, αλλά υποσχέθηκε ότι θα δώσει μεγάλη έμφαση στο online multiplayer.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία πριν κυκλοφορήσει επίσημα το Mario Tennis Aces έρχεται στο Switch στις 22 Ιουνίου 2018 θα διοργανώσει ένα εορταστικό τουρνουά τύπου demo, με την προοπτική οι παίκτες να πάρουν μία πρώτη γεύση για το πώς θα είναι στο περίπου η τελική έκδοση.

Παρόλα αυτά, αναμένουμε πως θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ζήτημα κατά τους επόμενους μήνες, κάνοντας έτσι την κονσόλα του Nintendo Switch ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, δίνοντας επιπλέον κίνητρα στην κοινότητα των βιντεοπαιχνιδιών να εισέλθουν στον κόσμο της Nintendo.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ.

Προηγούμενο άρθροΤο Super Smash Bros θα έρθει φέτος στο Nintendo Switch
Επόμενο άρθροΤο Okami HD έρχεται στο Nintendo Switch αυτό το καλοκαίρι
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας