ΑρχικήΛογισμικάΤο OnePlus κυκλοφορεί το Oxygen OS Open Beta 2 με βάση το...

Το OnePlus κυκλοφορεί το Oxygen OS Open Beta 2 με βάση το Android 8.0 Oreo για το OnePlus 5

Το OnePlus κυκλοφορεί το Oxygen OS Open Beta 2 με βάση το Android 8.0 Oreo για το OnePlus 5.

Λγότερο από ένα μήνα, μετά την πρώτη έκδοση beta, το OnePlus ξεκίνησε να κυκλοφορεί το Oxygen OS Open Beta 2 για το OnePlus 5. Το Open Beta 2 περιλαμβάνει πλήθος βελτιώσεων και διόρθωση σφαλμάτων και είναι προς το παρόν διαθέσιμο για όλους τους χρήστες beta, για λήψη και εγκατάσταση.

Μαζί με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του κώδικα ασφαλείας του Android, το δεύτερο beta φέρνει μαζί του βελτιώσεις στη λειτουργία ανάγνωσης, τον ήχο Bluetooth, τη διεπαφή χρήστη και τις δονήσεις. Επίσης έχουν διορθωθεί ζητήματα που σχετίζονται με τα γραφικά στοιχεία και τις συντομεύσεις, το πρόβλημα επανεκκίνησης και άλλα πολλά. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις στην ταχύτητα κατά τη διαγραφή ενός μεγάλου αριθμού αρχείων και προστέθηκε η μορφή αναπαραγωγής βίντεο f4v.

Εκείνοι που εκτελούν ήδη το Open Beta στο OnePlus 5 λογικά θα πρέπει να λάβουν την τελευταία έκδοση μέσω μιας ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού OTA (over the air). Εάν δεν είστε μέλος του beta και θέλετε να δοκιμάσετε το Android 8.0 Oreo στο OnePlus 5 πριν από την τελική έκδοση, μπορείτε να το πράξετε χειροκίνητα μέσω μιας απλής διαδικασίας.

Συνιστάται να μην εγκαταστήσετε το Beta στο πρωτεύον smartphone σας, καθώς δεν είναι τελική έκδοση και η εμπειρία μπορεί να συνεπάγεται δυσλειτουργίες και σφάλματα. Ενώ το OnePlus 3 και το OnePlus 3T έχουν ήδη λάβει το Android 8.0 Oreo, τα OnePlus 5 και OnePlus 5T εξαιρούνται των ενημερώσεων για την τελευταία γεύση του Android, ωστόσο είναι βέβαια πώς θα το χαρούνε κάπου στις αρχές του 2018.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166