Το PUBG Mobile ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια λήψεις σε iOS και Android

Το PUBG Mobile ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια λήψεις σε iOS και Android

Το PUBG Mobile ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια λήψεις σε iOS και Android.

Ο εκδότης του συγκεκριμένου βιντεοπαιχνιδιού, η κινεζική εταιρεία Tencent Games αποκάλυψε ότι κατάφερε να φτάσει σε αυτό το σπουδαίο ορόσημο μέσα σε λιγότερους από 4 μήνες από το ντεμπούτο του σε smartphones και tablet.

Το PUBG Mobile είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Fortnite, το οποίο και αυτό με τη σειρά του ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια λήψεις μόνο στο iOS στα τέλη του Ιουλίου, σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης δεδομένων Apptopia.

Το PUBG Mobile είναι μια έκδοση του PlayerUnknown’s Battlegrounds που δημιουργήθηκε από την PUBG Corporation ειδικά για κινητές συσκευές.

Τον περασμένο Μάρτιο, το PUBG έκανε το μεγάλο βήμα από το PC και το Xbox One στο iOS και Android, και μάλιστα μέχρι στιγμής κατάφερε να κερδίσει σε έσοδα περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια μόνο από αυτά τα κινητά λειτουργικά συστήματα, σύμφωνα με μία άλλη ερευνητική εταιρεία την Sensor Tower.

Ο γενικός διευθυντής του PUBG Mobile, ο Vincent Wang δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα ανάπτυξης των παιχνιδιών μας Lightspeed και Quantum Studios και ιδιαίτερα τους αφοσιωμένους παίκτες σε όλο τον κόσμο που συνεχίζουν να μας εμπνέουν με το πάθος και την αφοσίωσή τους,. Θα συνεχίσουμε να θέτουμε όπως πάντα υψηλούς στόχους στα παιχνίδια για κινητές συσκευές για να ικανοποιήσουμε το απαιτητικό κοινό που μας εμπιστεύεται και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στους παίκτες μας ακόμη πιο σπουδαίο περιεχόμενο μέχρι τα τέλη της φετινής χρονιάς».

Αυτό το νέο περιεχόμενο θα βοηθήσει το PUBG Mobile να κερδίσει ακόμη περισσότερα χρήματα. Ενδεικτικά πρέπει να αναφέρουμε πως το Ιούνιο, οι δαπάνες για το PUBG Mobile σημείωσαν αύξηση κατά 365%, προφανώς για να γίνει ακόμη καλύτερο το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι για κινητά συσκευές, κάτι που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν μία σωστή κίνηση βάσει αποτελεσμάτων.

Ενώ το Fortnite εκ των πραγμάτων έχει κερδίσει τον αγώνα της δημοτικότητας και φυσικά τα περισσότερα χρήματα σε κέρδη, ο προγραμματιστής του παιχνιδιού, η Epic Games σκοπεύει να δημιουργήσει μία έκδοση για το λειτουργικό σύστημα android, ωστόσο δεν θα διατίθεται μέσα από Google Play Store, Προφανώς γιατί θέλει να γλιτώσει το 30% των τελών που καταβάλει στο γνωστό κατάστημα εφαρμογών. Εντούτοις αρκετοί εμπειρογνώμονες σε αυτό τον τομέα επισημάνουν πως επρόκειτο για ένα τολμηρό βήμα που πιθανόν να μην της βγει, αλλά το ρίσκο είναι για τους τολμηρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας