Το Telstra Calling for Office 365 θα έρθει στην Αυστραλία στα μέσα του 2018

Το Telstra Calling for Office 365 θα έρθει στην Αυστραλία στα μέσα του 2018

Το Telstra Calling for Office 365 θα έρθει στην Αυστραλία στα μέσα του 2018.

Η Telstra, η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Αυστραλίας , μόλις υπέγραψε σημαντική συμφωνία με τη Microsoft, η οποία θα της επιτρέψει να είναι ο αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών για τη λειτουργία τηλεφωνικών κλήσεων του Office 365.

Η εταιρεία θα δρομολογήσει ένα νέο προϊόν, το Telstra Calling for Office 365, στα μέσα του τρέχοντος έτους, που θα επιτρέψει στους πελάτες να πραγματοποιούν παραδοσιακές τηλεφωνικές κλήσεις από τις εφαρμογές του Office 365, όπως μέσω του Skype for Business και τις ομάδες της Microsoft. Το Telstra Calling for Office 365 λέγεται ότι είναι ένα αυτόνομο προϊόν, χωρίς να συνδέεται με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της Telstra.

«Η εκκίνηση ενός προϊόντος αυτού του είδους που δεν καλύπτει μόνο τις μεγάλες εταιρείες, αλλά κυρίως τις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αυστραλίας που θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν το περιβάλλον των επικοινωνιών και των συνεργασιών τους», δήλωσε ο Michelle Bendschneider, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος των προϊόντων και υπηρεσιών της Telstra, σε συνέντευξη στην Financial Review. «Με αυτή την προσπάθεια κάνουμε ένα βήμα παραπέρα από τη συμβατική μεθοδολογία που χρησιμοποιείται ως σήμερα στην αγορά των τηλεπικοινωνιών για τον πυρήνα των επιχειρήσεων, γνωρίζοντας πολύ καλά πως αυτό είναι το νευραλγικό κομμάτι της υπόθεσης, και αναμφισβήτητα απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας