ΑρχικήΨυχαγωγίαΜουσικήΤώρα μπορείτε να τροποποιήσετε την κονσόλα Xbox One έως και πέντε φορές...

Τώρα μπορείτε να τροποποιήσετε την κονσόλα Xbox One έως και πέντε φορές το χρόνο

Τώρα μπορείτε να τροποποιήσετε την κονσόλα Xbox One έως και πέντε φορές το χρόνο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, όταν αγοράζετε ένα Xbox One και εισέρχεστε στην κονσόλα για πρώτη φορά, σας δίνεται η δυνατότητα να το ρυθμίσετε στο σπίτι σας, όπως εσάς σας αρέσει. Αυτό σας επιτρέπει να μοιραστείτε παιχνίδια, τη συνδρομή DLC και Xbox Live Gold με οποιονδήποτε συνδεθεί στην ίδια κονσόλα. Προηγουμένως, η Microsoft επέτρεπε στους χρήστες να την τροποποιήσουν μέχρι τρεις φορές το χρόνο. Η εταιρεία έχει αυξήσει σιωπηρά αυτό το όριο σε πέντε.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί εντοπίστηκε στην ιστοσελίδα του Reddit η εξής πληροφορία, η οποία λέει ότι η Microsoft ενημέρωσε τον ιστότοπο των Συχνών Ερωτήσεων (frequently asked questions), υποδεικνύοντας ότι το Xbox του σπιτιού μπορεί τώρα να αλλάξει μέχρι πέντε φορές το χρόνο αντί για τρεις. Η εταιρεία σημειώνει ότι:

Μπορείτε να αλλάξετε ποια κονσόλα είναι το οικιακό σας Xbox έως πέντε φορές κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ενός έτους. Αυτή η περίοδος λειτουργεί σε μια κυλιόμενη βάση, ξεκινώντας από τη στιγμή που αλλάζετε το Xbox στο σπίτι σας για πρώτη φορά. Αν φτάσετε στο όριο των αλλαγών της κονσόλας στο σπίτι για το έτος που διανύουμε, θα λάβετε ένα μήνυμα που θα σας ενημερώσει για την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία που μπορείτε να την αλλάξετε.

Όταν αλλάζετε κονσόλες οικιακής χρήσης, όλες οι άδειες συσκευών για ψηφιακό περιεχόμενο θα μεταφερθούν στο νέο οικιακό σας Xbox. Αυτές οι άδειες συσκευών δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες στο παλιό σας μηχάνημα.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή αλλαγή, είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει πολλούς χρήστες, κρίνοντας πάντα από τα σχόλια σχετικά με το νήμα στο Reddit. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι αν διαθέτετε πολλές κονσόλες, μπορείτε να ρυθμίσετε μόνο τη συχνότερα χρησιμοποιούμενη ως την πρωταρχική σας συσκευή.

Επιπλέον αξίζει να τονίσουμε πως οι συνδρομές DLC και Xbox Live Gold μπορούν να μοιραστούν μόνο στην πρωτεύουσα console. Επίσης, ετούτη η console επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν τα κατεβασμένα παιχνίδια ακόμα και όταν είναι εκτός σύνδεσης, κάτι που είναι ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό ιδιαίτερα όταν ταξιδεύετε. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι παίκτες ανταποκρίνονται σε αυτήν την αλλαγή, με πολλούς ανθρώπους να απαιτούν τώρα ότι η Microsoft τους επιτρέπει να δημιουργήσουν πολλαπλές κονσόλες Xbox αντί να τους περιορίσουν σε μία.

 

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166