Βρίσκεται στα σκαριά καινούρια τηλεοπτική σειρά Street Fighter

Βρίσκεται στα σκαριά καινούρια τηλεοπτική σειρά Street Fighter

Βρίσκεται στα σκαριά καινούρια τηλεοπτική σειρά Street Fighter.

Υπάρχουν ευχάριστα νέα για τους λάτρεις της σειράς βιντεοπαιχνιδιών street fighter, αφού ετοιμάζεται να δημιουργηθεί μία τηλεοπτική σειρά που θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτό.

Συγκεκριμένα, πίσω από αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο βρίσκεται η εταιρεία Entertainment One που δημιούργησε τη διαδικτυακή σειρά Street Fighter: Assassin’s Fist και θα είναι αυτή που θα παράγει τη νέα τηλεοπτική σειρά με την υποστήριξη της Capcom.

Το 12ο επεισόδιο Assassin’s Fist κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο κανάλι YouTube της Machinima το 2014 από τους Joey Ansah, Jacqueline Quella και Mark Wooding, το οποίο γνώρισε συντριπτικά θετική υποδοχή από το ευρύ κοινό. Έκτοτε, είναι διαθέσιμο για αγορά σε DVD και Blu-Ray, καθώς και για παρακολούθηση στο Netflix.

Η διαδικτυακή σειρά Street Fighter: Assassin’s Fist συγκέντρωσε μέχρι τώρα πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές (για όλα τα επεισόδια) και συχνά θεωρείται από τους οπαδούς της ως η πιο πιστή αναπαράσταση των αγαπημένων χαρακτήρων.

Ο Mark Gordon από την Entertainment One δήλωσε στο Deadline ότι θα φτιάξουν κάτι τόσο σπουδαίο που σίγουρα θα αγαπηθεί από τον κόσμο .

Ο Mark Gordon πρόσθεσε ότι: Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τους Joey, Jacqueline και Mark, οι οποίοι είναι ήδη τόσο βαθιά συνδεδεμένοι με αυτό το εμπορικό σήμα, και είναι οι πλέον κατάλληλοι για να μεταφέρουν αυτό το παιχνίδι από τις κονσόλες των βιντεοπαιχνιδιών στην τηλεοπτική οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας