ΑρχικήΕφαρμογέςΗ Bing Maps Web Control αναβαθμίζει ορισμένες νέες προσθήκες

Η Bing Maps Web Control αναβαθμίζει ορισμένες νέες προσθήκες

Η Bing Maps Web Control αναβαθμίζει ορισμένες νέες προσθήκες.

Ενώ οι χάρτες Bing ίσως παραμείνουν μια μακρινή δεύτερη επιλογή για όσους αναζητούν πληροφορίες σχετικά με το χάρτη σε σύγκριση με τους Χάρτες Google, εξακολουθεί να προσφέρει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τους προγραμματιστές που θέλουν να μειώσουν την εξάρτησή τους από τις υπηρεσίες του γίγαντα της μηχανής αναζήτησης.

Ενώ η Microsoft σταμάτησε τη συλλογή εικόνων χαρτογράφησης πριν από δύο χρόνια. Η εταιρεία είχε προσθέσει εκατοντάδες terabytes εικόνων τα προηγούμενα χρόνια προσθέτοντας ταυτόχρονα και νέα χαρακτηριστικά, όπως η κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο σε 55 χώρες.

Σχετικά με τον τελευταίο μήνα περίπου, η έκδοση Version 8 του Bing Maps Web Control έχει λάβει μια σειρά από δυνατότητες και συνάμα ενδιαφέρουσες βελτιώσεις, με επιπλέον προσαρμογές στις υπάρχουσες λειτουργίες. Όσον αφορά τις πιο πρόσφατες προσθήκες, ο έλεγχος αναβαθμίσεων έλαβε τα εξής:

GeoXml Module

Εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή κοινών μορφών χωρικών αρχείων όπως KML, KMZ, GeoRSS, GML (μέσω GeoRSS) και GPX. Τοποθετήστε το ως ένα στρώμα στο χάρτη ή κάντε απευθείας πρόσβαση στα δεδομένα με μερικές μόνο γραμμές κώδικα.

Ground Overlays

Επικάλυψη εικόνων με γεωγραφική κάλυψη πάνω από τον χάρτη, ώστε να μετακινούνται και να κλιμακώνουν καθώς πατάτε και κάνετε μεγέθυνση του χάρτη. Αυτό είναι ιδανικό για την κατασκευή σχεδίων ορόφων ή επικάλυψη παλιών χαρτών ή την πιστή απεικόνιση από ένα drones.

LocationRect class improvements

Δύο νέες στατικές μέθοδοι έχουν προστεθεί στην κλάση LocationRect. Η πρώτη ονομάζεται FromShapes και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα ένα LocationRect από μια σειρά σχημάτων. Το δεύτερο ονομάζεται Merge και διευκολύνει το συνδυασμό δύο αντικειμένων LocationRect για να δημιουργηθεί το ελάχιστο όριο LocationRect.

TypeScript Definitions Updated

Ο ορισμός του Bing Maps V8 TypeScript έχει ενημερωθεί και μπορεί να παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές API που έγιναν ως μέρος αυτής της έκδοσης.

Το Bing Maps Web Control έλαβε επίσης αρκετές ενημερώσεις τον Ιούνιο, με τις πιο αξιοσημείωτες να είναι αυτές που περιλαμβάνουν έναν νέο τύπο χαρτοφυλακίου birdseye, χάρη στις νέες “εικόνες υψηλής ανάλυσης που έχουν ληφθεί υπό γωνία 45 μοιρών στον ορίζοντα” και προσαρμοσμένες μορφές χαρτών που σας επιτρέπεται η προσαρμογή του χρώματος των αντικειμένων χαρτών και οι συγκεκριμένοι τύποι ετικετών που πρέπει να καταργηθούν από την προβολή.

Επίσης είναι μια κατάλληλη στιγμή για τους προγραμματιστές να λάβουν υπόψη ότι οι εκδόσεις Bing Maps 6.3 και 7 έχουν αποσυρθεί και δεν θα λαμβάνουν πλέον υποστήριξη. Ως εκ τούτου, η Microsoft ενθαρρύνει τους προγραμματιστές να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους για να χρησιμοποιήσουν την έκδοση 8, παρέχοντας οδηγούς migration για να διευκολύνουν τη μετάβαση.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166