ΑρχικήΕφαρμογέςΗ Deutsche Bahn επενδύει εκατομμύρια στην εφαρμογή Talixo

Η Deutsche Bahn επενδύει εκατομμύρια στην εφαρμογή Talixo

Η Deutsche Bahn επενδύει εκατομμύρια σε μία εφαρμογή για ταξί, η οποία ονομάζεται Talixo σκοπεύοντας να κατακτήσει αργά ή γρήγορα ολόκληρο τον κόσμο.

Η Deutsche Bahn, η οποία ανήκει στην κυβέρνηση της Γερμανίας, επενδύει εκατομμύρια ευρώ στα ταξί του Βερολίνου μέσω της εφαρμογής Talixo, η οποία έχει ως πρωταρχικό σκοπό να συνεργαστούν όλα τα οχήματα μεταξύ τους. Προς το παρόν η εταιρεία δεν έκρυψε την επιθυμία της να επεκταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία, σύμφωνα με έκθεση των ΜΜΕ τη Δευτέρα μας πέρασε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο σιδηροδρόμων και έχει επενδύσει στο νέο ξεκίνημα της που ονομάζεται Talixo ένα αστρονομικό ποσό με την προοπτική να καταστεί ηγέτης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και από ότι φαίνεται έχει τύχη για να τα καταφέρει.

Η παρούσα ​​online πλατφόρμα και η εφαρμογή Talixo ιδρύθηκε το 2012, επιτρέποντας στους χρήστες να μισθώσουν ταξί και διάφορα είδη λιμουζίνας για προσωπική τους ευχαρίστηση, υποσχόμενο μεγάλες εκπτώσεις και ειδικές προσφορές για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Η Talixo σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το επιπλέον κεφάλαιο για να επεκταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία. Επί του παρόντος, η υπηρεσία προσφέρεται σε 748 πόλεις σε 95 χώρες παγκοσμίως και σε κάθε ήπειρο.

Οι εφαρμογές που μοιράζονται με Ride, όπως το Uber, έχουν αυξηθεί στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, αλλά έχουν επίσης εξαιρετικά αμφισβητηθεί στην Ευρώπη από τα μεγάλα ταξιτιστικά σωματεία. Τα γερμανικά δικαστήρια έχουν επανειλημμένα αμφισβητήσει τις υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων της Uber, επειδή οι οδηγοί τους δεν έχουν τις ίδιες απαιτήσεις αδειοδότησης με τις κανονικές υπηρεσίες ταξί.

Πάντως η Deutsche Bahn ελπίζει ότι η επένδυσή της στην Talixo θα της δώσει μία τεράστια οικονομική ώθηση στα μεγαλεπήβολα σχέδια της για το μέλλον, όμως πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος σε παγκόσμιο επίπεδο και απαιτείται πολύ δουλειά για να διαπρέψει κάποιος.

Η εταιρεία σιδηροδρόμων θέλει να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της να συντονίσουν καλύτερα το σύνολο των διαμετακομιστικών ταξιδιών τους, καθώς και να υποστηρίξουν τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Το μερίδιο της Deutsche Bahn στην Talixo ακολουθεί την περαιτέρω ώθηση της στην ηλεκτρονική ψηφιοποίηση της σιδηροδρομικής εταιρείας, ξεκινώντας τον Νοέμβριο ένα ταμείο για τις νεοσύστατες εταιρείες, με στόχο τη διάθεση κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου ύψους 100 εκατ. Ευρώ σε νεοσύστατες εταιρείες και άλλες επιχειρήσεις τεχνολογίας έως το 2019.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166