Η Globe εγκαινιάζει το σύστημα πληρωμών QR GoPay

Η Globe εγκαινιάζει το σύστημα πληρωμών QR GoPay. Το GoPay διευκολύνει τις συναλλαγές χωρίς μετρητά επιτρέποντας στους πελάτες να πληρώνουν για αγορές με το smartphone τους.

Η εταιρεία Globe Telecom έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη νέων ψηφιακών χρηματοοικονομικών έργων μετά τη συνεργασία της με τον Jack Ma’s Ant Financial.

Η Mynt, η ομάδα ψηφιακών πληρωμών της Globe, ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο την κυκλοφορία του πρώτου συστήματος πληρωμών QR των Φιλιππίνων μέσω smartphone.

Ονομάζεται GoPay, το νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής GCash της Globe, επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν το λογαριασμό GCash για να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες με απλή σάρωση QR κωδικών που εμφανίζονται από εμπόρους και ιδρύματα.

Για τους καταναλωτές, αυτό εξαλείφει την ανάγκη να έχουμε μετρητά στο χέρι. Οι έμποροι, εν τω μεταξύ, δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζουν μηχανές για να διεκπεραιώνουν συναλλαγές κινητών χρημάτων, απαιτώντας μόνο QR με μοναδικό κώδικα που συνδέεται με το πορτοφόλι GCash τους.

Η υπηρεσία διαδόθηκε από την Alipay της Ant Financial στην Κίνα. Η Globe δήλωσε ότι η υπηρεσία θα αρχίσει να κυκλοφορεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε επιλεγμένα συνεργεία.

Το telco σκοπεύει να καταστήσει την υπηρεσία ευρέως διαθέσιμη, επεκτείνοντας ακόμη και σε ιδιοκτήτες καταστημάτων SARI-SARI έτσι ώστε να γίνουν οι κοινότητες άνετες με τις συναλλαγές χωρίς μετρητά.

“Ο στόχος μας ήταν πάντα να κάνουμε τη χρηματοδότηση πιο ολοκληρωμένη με την οικοδόμηση ενός οικοσυστήματος χωρίς μετρητά. Η λύση πληρωμών GoPay QR θα κλείσει τον βρόχο και θα οδηγήσει τους εμπόρους να αποδεχτούν τις πληρωμές GCash. , Δήλωσε ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Mynt, John Rubio, σε δήλωσή του το Σάββατο 5 Αυγούστου.

Για να χρησιμοποιήσετε το GoPay, ένας χρήστης iPhone ή χρήστης Android πρέπει να κατεβάσει ή να ενημερώσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής GCash, να εγγραφεί για λογαριασμό και να χρηματοδοτήσει ένα πορτοφόλι GCash μέσω οποιουδήποτε από τους περισσότερους από 12.000 συνεργάτες GCash Outlets σε διεθνές επίπεδο.

Για να λειτουργήσει η εφαρμογή απαιτείται φωτογραφική μηχανή ή η κάμερα του κινητού σας τηλεφώνου, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να σαρώσουν τον κωδικό QR ενός καταστήματος για να τους αναφέρει τις λεπτομέρειες της πληρωμής.

Νωρίτερα φέτος, η Globe συνεργάστηκε επίσης με την κυβέρνηση της πόλης Makati και την iBayad για την ανάπτυξη της κάρτας Makatizen . Η κάρτα χρησιμοποιεί επίσης την πλατφόρμα GCash για να επιτρέψει στους κατοίκους της Makati City και τους κυβερνητικούς υπαλλήλους να πληρώσουν για υπηρεσίες και να λάβουν τους μισθούς τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας