Η ConDati συγκέντρωσε 4,75 εκατ. δολ. για τις νέες δραστηριότητες της πλατφόρμας της.

Η ConDati συγκέντρωσε 4,75 εκατ. δολ. για τις νέες δραστηριότητες της πλατφόρμας της.

Η ConDati συγκέντρωσε 4,75 εκατ. δολ. για τις νέες δραστηριότητες της πλατφόρμας της.

Η ConDati κατάφερε να συγκεντρώσει μέσω χρηματοδότησης 4.75 εκατομμύρια δολάρια για την ανάλυση του ψηφιακού μάρκετινγκ που κατά τα λεγόμενα της είναι επόμενης γενιάς. Η εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια, ανήγγειλε επίσης την υπηρεσία ConDati Marketing Analytics.

Η ConDati δήλωσε ότι θέλει να προσφέρει μια ολιστική εικόνα της απόδοσης του ψηφιακού μάρκετινγκ. Η εταιρεία αξιοποιεί τις δυνατότητες του σύννεφου για να προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιστήμη των δεδομένων κατά παραγγελία, προσιτές και εφαρμόσιμες λειτουργίες, απλουστεύοντας στο μέγιστο την όλη διαδικασία και μάλιστα με πρωτοποριακό τρόπο.

«Μεταφέραμε το απαρχαιωμένο και ελλιπή μάρκετινγκ από τα απλά υπολογιστικά φύλλα σε έναν εντελώς νέο τρόπο παρακολούθησης, κατανόησης και διαχείρισης της επιχείρησης», δήλωσε ο Ken Gardner, Διευθύνων Σύμβουλος της ConDati. «Παρέχουμε άμεσες και εύχρηστες γνώσεις που βοηθούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να καθορίσουν την πιο αποτελεσματική επιχειρησιακή και στρατηγική πορεία τους προς τα εμπρός, βελτιώνοντας στο έπακρο όλες αυτές τις δυνατότητες που είναι απαραίτητες για τις εταιρείες που θέλουν να διακριθούν μέσα σε αυτήν την ακραία λαίλαπα του ανταγωνισμού».

Η Gardner ίδρυσε την ConDati για να εφαρμόσει την τεχνολογία της επόμενης γενιάς και την επιστήμη των δεδομένων στο τομέα του big data που προορίζεται για το ψηφιακό μάρκετινγκ βασισμένο στο σύννεφο.

Μεταξύ των σπουδαίων συνεργατών της ConDati είναι και ο Dan Bartow, ο οποίος κατέχει πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην επιστήμη των δεδομένων, στις αναλύσεις και στις διεπαφές χρήστη.

Σχεδόν κάθε επιχείρηση στον κόσμο έχει έναν ιστότοπο, οπότε το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει εξελιχθεί σε ένα εξελιγμένο σύνολο εργαλείων, εφαρμογών, συστημάτων και πλατφορμών που αποτελούν την κύρια μέθοδο δραστηριοτήτων για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας