Η Microsoft ανακοίνωσε το Visual Studio 2019

Η Microsoft ανακοίνωσε το Visual Studio 2019

Η Microsoft ανακοίνωσε εχθές το Visual Studio 2019, την επόμενη έκδοση του ολοκληρωμένου περιβάλλοντος ανάπτυξης (IDE) προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ιστοσελίδες, διαδικτυακές υπηρεσίες, εφαρμογές για κινητά κλπ.

Η ημερομηνία διαθεσιμότητας προς το κοινό θα κοινοποιηθεί τους ερχόμενους μήνες, ωστόσο η εταιρεία από την πλευρά της υπόσχεται να παραδώσει το Visual Studio 2019 όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αυτά τα ευχάριστα νέα έρχονται λίγες ημέρες μετά την εξαγορά του GitHub από την Microsoft

Η προηγούμενη έκδοση αυτού του προγράμματος κυκλοφόρησε πέρυσι τον Μάρτιο και ονομάζεται Visual Studio 2017, και σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας ήταν η πιο δημοφιλής έκδοση που έγινε ποτέ, και μάλιστα μετά από την αρχική του κυκλοφορία η εταιρεία δημοσίευσε επτά ενημερώσεις, εστιάζοντας κυρίως στην επιτάχυνση και την απόδοση του συστήματος.

Τον περασμένο μήνα στο συνέδριο προγραμματιστών Build 2018, η Microsoft παρουσίασε δύο νέες προεπισκοπήσεις του Visual Studio: Το IntelliCode και το Live Share. Το πρώτο χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να προσφέρει έξυπνες προτάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα και την παραγωγικότητα του κώδικα και το δεύτερο επιτρέπει στους προγραμματιστές να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο με μέλη της ομάδας για μπορούν να επεξεργάζονται και να εντοπίζουν σφάλματα απευθείας από τον Visual Studio και τον Visual Studio Code.

Όπως συνέβη και με τις προηγούμενες εκδόσεις, οι προεπισκοπήσεις του Visual Studio 2019 θα εγκατασταθούν το ένα δίπλα στο άλλο με το Visual Studio 2017. Αυτό το στοιχείο φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστικό και εύχρηστο για να δοκιμάσετε τις νέες λειτουργίες, χωρίς να χρειάζεται μεταφέρετε τη ροή εργασίας σας κάπου αλλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας