Η Microsoft θα προσφέρει εικονικές μηχανές 12TB μνήμης στο εγγύς μέλλον

Η Microsoft θα προσφέρει εικονικές μηχανές 12TB μνήμης στο εγγύς μέλλον

Η Microsoft θα προσφέρει εικονικές μηχανές 12TB μνήμης στο εγγύς μέλλον

Η Microsoft έχει ανακοινώσει ένα μοναδικό Azure VM πραγματικό τέρας που θα υποστηρίζει έως και 12 Terabytes μνήμης και θα διατεθεί κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον, χωρίς όμως να καθορίζεται κάποια καταληκτική ημερομηνία κυκλοφορίας του προϊόντος. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαμόρφωση μνήμης για ένα μόνο VM στο δημόσιο σύννεφο και αποτελεί μέρος της σειράς Μ των εικονικών μηχανών (αγγλικά: virtual machines).

Αυτά τα νέα μεγέθη VM θα βασίζονται σε επεξεργαστές Intel Xeon Scalable (Skylake), οι οποίοι είναι βελτιστοποιημένοι για χρήση σε υποδομές cloud. Η εικονική μηχανή 12TB θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τον επεξεργαστή Intel XEON Platinum, ο οποίος υποστηρίζει έως και 28 πυρήνες CPU, 8+ υποδοχές και έως 12TB μνήμης.

Επίσης ανακοινώθηκαν:

⦁ Νέα μεγέθη εικονικών μηχανών σειράς Μ που κυμαίνονται από 192GB έως 4TB μνήμης RAM. Αυτές οι εικονικές μηχανές είναι διαθέσιμες τώρα και επιτρέπουν σε ένα VM να διαμορφωθεί (πάνω ή κάτω) σε 10 διαφορετικά μεγέθη.
⦁ Νέα SAP HANA TDIv5 με βελτιστοποιημένες διαμορφώσεις Azure (Large Instances) που μπορούν να διαμορφωθούν σε μέχρι 24TB μνήμης.
⦁ Η εισαγωγή της νέας κατηγορίας αποθήκευσης που ονομάζεται Standard SSD.

Αυτά τα νέα πρωτοφανή στοιχεία μεγάλης μνήμης αποτελούν μια συνεχή επένδυση της Microsoft ούτως ώστε να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της, προκειμένου να αυξήσουν την αποδοτικότητα στις εργασίες τους.

Η Microsoft ανέφερε πως: Είναι γεγονός πως τα έσοδα από τις υπηρεσίες cloud της εταιρεία μας αυξήθηκαν κατά 98%, και κατά συνέπεια μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε νέα χαρακτηριστικά στο Azure που θα βοηθούν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των χρηστών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας