Η Google κυκλοφόρησε το Android P Beta 2 με τα τελικά API

Η Google κυκλοφόρησε το Android P Beta 2 με τα τελικά API
Image Credit: Google

Η Google κυκλοφόρησε το Android P Beta 2 με τα τελικά API.

Η Google ξεκίνησε σήμερα το δεύτερο Android P beta με τα τελικά API και 157 νέα emoji. Εάν είστε προγραμματιστής, μέσω αυτής της νέας προεπισκόπησης του Android P θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη δοκιμή των εφαρμογών σας.

Η προεπισκόπηση περιλαμβάνει ενημερωμένο SDK, καινούργιες εικόνες συστήματος, και είναι απόλυτα συμβατό με τις εξής συσκευές: Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL συνοδευόμενο από το επίσημο Android Emulator. Αν έχετε ήδη εγγραφεί και έχετε στην κατοχή σας το Android P Beta 1 στη συσκευή σας Pixel, τότε θα λάβετε αυτόματα την ενημέρωση του Beta 2.

Η Google ξεκίνησε την πρώτη προεπισκόπηση του Android P για προγραμματιστές τον περασμένο Μάρτιο και ανακοίνωσε τη δεύτερη τον Μάιο στο συνέδριο προγραμματιστών I/O 2018. Η πρώτη προεπισκόπηση ήταν αυστηρά περιορισμένη με λίγα χαρακτηριστικά, η οποία σας επέτρεπε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πρώιμες εκδόσεις Android μέσω των ενημερωμένων εκδόσεων τους, για να τονιστεί ότι είναι μόνο για προγραμματιστές και δεν προορίζεται για καθημερινή χρήση ή για χρήση από τους καταναλωτές. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα betas μπορούν να ληφθούν στο android.com/beta.

Εκτός από τις συσκευές Pixel της Google, το πρώτο Android P beta κυκλοφόρησε στο Sony Xperia XZ2, το Xiaomi Mi Mix 2S, το Nokia 7 Plus, το Oppo R15 Pro, το Vivo X21, το OnePlus 6 και το Essential PH-1. Η Google λέει ότι οι εταίροι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Android P Beta θα ενημερώσουν τις συσκευές τους κατά τις επόμενες εβδομάδες.

Το Android P Beta 2 περιλαμβάνει τα τελικά API (API level 28) καθώς και το επίσημο SDK, τις τελευταίες εικόνες του συστήματος και ενημερωμένα εργαλεία ανάπτυξης. Για να δημιουργήσετε με τα νέα API, κατεβάστε το επίσημο API 28 SDK και τα εργαλεία στο Android Studio 3.1 , στη συνέχεια, ενημερώστε το compileSdkVersion και το targetSdkVersion του έργου σας στο API 28.

Είτε κατεβάσετε το Beta ή είτε το developer preview, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Πρόκειται για μια πρόωρη ματιά στην επόμενη έκδοση του Android, η οποία αναφέρεται ως Android P έως ότου η Google επιλέξει ένα τελικό όνομα για το νέο λειτουργικό της σύστημα για κινητές συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας