ΑρχικήΕιδήσειςΟ Travis Kalanick φέρεται να προσπαθεί να ξαναπάρει τον έλεγχο της Uber

Ο Travis Kalanick φέρεται να προσπαθεί να ξαναπάρει τον έλεγχο της Uber

Ο Travis Kalanick φέρεται να προσπαθεί να ξαναπάρει τον έλεγχο της Uber μετά τον εκτοπισμό του. Λίγο λιγότερο από δύο μήνες μετά την παραίτησή του από την Uber, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Travis Kalanick ζήτησε από μερικούς πρώην συναδέλφους να τον υποστηρίξουν σε ενδεχόμενη μάχη των μετόχων, σύμφωνα πάντα με την νέα έκθεση της The Information.

Τέτοιου είδους διαμάχες είναι συχνές στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση ο προαναφερόμενος κύριος δεν έχει σκοπό να το βάλει κάτω και μετά τον διωγμό του φαίνεται ότι επιδιώκει να αποκτήσει κάποιο έλεγχο στο Uber. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Kalanick δεν διεξάγει επί του παρόντος μάχη μετόχων. Αυτό έρχεται εν μέσω αναφορών ότι η Softbank επιθυμεί να επενδύσει στην εταιρεία, καθώς και να αγοράσει μετοχές από υφιστάμενους μετόχους.

Το νέο ​​δράμα που λαμβάνει χώρα σε αυτήν την εταιρεία κολοσσό και η υποκίνηση του Kalanick να πάρει το αίμα του πίσω πιθανότατα να φέρει νέους μπελάδες για την Uber, η οποία ήδη μαστίζεται από μία σειρά σοβαρών προβλημάτων και σκανδάλων που αμαυρώνουν το όνομά της. Οποιοδήποτε είδος εσωτερικής διεκδίκησης θα μπορούσε να καταλήξει να απομακρύνει τους πιθανούς υποψηφίους αγοραστές των μετοχών, ειδικά εάν ο Kalanick προσπαθεί πραγματικά να επιστρέψει σε κάποιο είδος επιχειρησιακού ρόλου στην εταιρεία.

Μετά τον εκτοπισμό του Kalanick ακολούθησαν τεράστια ζητήματα εντός της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης μιας δίκης μεταξύ της Waymo και της Otto, της αυτόνομης εταιρείας φορτηγών που απέκτησε η διάσημη εφαρμογή. Η Uber ξεκίνησε επίσης μια εσωτερική έρευνα σχετικά με ζητήματα με το σεξισμό μέσα στην εταιρεία υπό την ηγεσία του πρώην Γενικού Εισαγγελέα Eric Holder.

Μια άλλη ζουμερή λεπτομέρεια στην ιστορία της The Information είναι ότι το διοικητικό συμβούλιο της Uber κλήθηκε από τα στελέχη να μην επικοινωνήσουν με τους υπαλλήλους της Uber για πληροφορίες ή βοήθεια χωρίς έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο. Ακόμα, τον Ιούνιο, ο Recode ανέφερε ότι οι υπάλληλοι της Uber κυκλοφορούσαν μια αναφορά ζητώντας από το διοικητικό συμβούλιο να επιτρέψει στον Kalanick να παραμείνει στην εταιρεία.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166