Η εφαρμογή AavGo σκοπεύει να εκσυγχρονίσει τον ξενοδοχειακό κλάδο

Η εφαρμογή AavGo σκοπεύει να εκσυγχρονίσει τον ξενοδοχειακό κλάδο. Είναι γνωστό τοις πάσι πως όταν βρίσκεσαι σε ένα ξενοδοχείο και επιθυμείς να καλέσεις την υπηρεσία δωματίου για να σε εξυπηρετήσει είναι κάτι το ενοχλητικό, άλλωστε αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως σε τούτο τον τομέα και είναι ο πρωταρχικός λόγος που τραβάει πίσω τεχνολογικά την ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Πλέον η νεοσύστατη εταιρεία (Startup) AavGo προσπαθεί να το διορθώσει αυτή τη σπουδαία λεπτομέρεια φέρνοντας τα iPads στα ξενοδοχεία ώστε να επιτρέψει στο προσωπικό του ξενοδοχείου να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, καθώς και να επιτρέψει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να επικοινωνούν εύκολα με το προσωπικό – ως εκ τούτου να απαλλαγούμε από την ανάγκη για τηλεφωνικές κλήσεις στη ρεσεψιόν.

Την περασμένη εβδομάδα, η υπηρεσία του AavGo μεταξύ των επισκεπτών του ξενοδοχείου και του προσωπικού του ξενοδοχείου ξεκίνησε να λειτουργεί επίσημα στα πέντε εμπορικά σήματα ξενοδοχείων με τα οποία συνεργάζεται. Προς το παρόν και μέχρι αυτή την χρονική περίοδο, η AavGo ενεργοποίησε μόνο την επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία όπως το The Row Hotel και το Hotel Strata μπορούν να χρησιμοποιήσουν το tablet AavGo στο δωμάτιό τους για να ζητήσουν πράγματα όπως φαγητό, οδοντόκρεμα, επιπλέον μαξιλάρια ή καθαρισμό του δωματίου.

«Προσπαθούμε να εξαλείψουμε την ανάγκη χρήσης του σταθερού τηλεφώνου», είπε ο συνιδρυτής του AavGo Mrunal Desai. “Και να εξαλείψουμε παντελώς την ανάγκη να τρέχει κάποιος στη ρεσεψιόν. Εάν ο πελάτης χρειάζεται οποιαδήποτε υπηρεσία από το ξενοδοχείο, μπορεί απλά να το ζητήσει μέσω του tablet. ”

Από την πλευρά του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια ή να προμηθευτεί εξαιρετικά ακριβό υλικό, εκτός από την σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω του Wi-Fi. Ο τεράστιος ανταγωνιστής της AavGo σε αυτό το χώρο είναι η ALICE , η οποία παρέχει ένα σύστημα διεύθυνσης του ξενοδοχείου σε μια ενιαία πλατφόρμα και οι γνωστότεροι πελάτες της είναι η Triumph Hotels, Sixty Hotels και Nylo Hotels. Τον περασμένο Ιανουάριο, η συγκεκριμένη startup εταιρεία συγκέντρωσε ένα οικονομικό κεφάλαιο της τάξεως των 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων, με επικεφαλής τη Expedia , η οποία έφερε συνολική χρηματοδότηση $ 13 εκατομμύρια.

Οι δύο υπηρεσίες μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, έχοντας πολλά κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, αλλά ο Desai λέει ότι ο βασικός διαφοροποιητής είναι ότι το AavGo επικεντρώνεται περισσότερο στα μικρά ξενοδοχεία. Μια άλλη βασική διαφορά είναι ότι το AavGo παρέχει tablets στο δωμάτιο.

Το AavGo, το οποίο χρεώνει ξενοδοχεία με $ 5 ανά δωμάτιο ανά μήνα, στοχεύει να δραστηριοποιηθεί σε 50 ξενοδοχεία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, ο στόχος είναι να φτάσει τα 500 ξενοδοχεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας