11 Διαφορές ανάμεσα στις γυναίκες και στους άντρες

11 Διαφορές ανάμεσα στις γυναίκες και στους άντρες

Κυρίες και Κύριοι, η ώρα της αλήθειας έφτασε. Τα κάνω κι εγώ, τα κάνεις κι εσύ, τα κάνουμε όλοι και όλες μας! Ένα αιώνιο θέμα, θα είναι οι διαφορές ανάμεσα στις γυναίκες και στους άντρες.

Σύμφωνα με την επιστήμη, αν συγκρίνουμε τους εγκεφάλους –μεταξύ των δύο φύλων- θα δούμε ότι υπάρχουν στον άντρα περισσότερες νευρικές συνάψεις μεταξύ πρόσθιου και οπίσθιου λοβού. Που σημαίνει ότι ο άντρας είναι από τη φύση του “φτιαγμένος”, για την γρήγορη αντίδραση και τη συντονισμένη δράση κινήσεων. Από την άλλη ο γυναικείος εγκέφαλος είναι έτσι δομημένος ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία ανάμεσα στην λογική ανάλυση και στη διαίσθηση.

Στα πρακτικά τώρα…

Επιθυμίες

Μια γυναίκα θέλει να είναι η “τελευταία γυναίκα” στη ζωή ενός άντρα.

Ένας άντρας θέλει να είναι ο “πρώτος” μιας γυναίκας.

Ψώνια

Η γυναικεία τσέπη μπορεί να ξοδέψει πολλά λεφτά και πάλι να βλέπει τη ντουλάπα μισοάδεια. Ένας άντρας ψωνίζει 2 ρούχα για όλο το Καλοκαίρι!

Συζήτηση

Όταν έναν άντρα, τον ενοχλεί κάτι θα το πει με δυο κουβέντες. Μια γυναίκα έχει κάνει προεργασία μόνη της, στον καθρέφτη, έχει νευριάσει με τις πιθανές απαντήσεις και έρχεται έτοιμη για το φινάλε!

Μνήμη

Οι γυναίκες δεν ξεχνάνε ποτέ και τίποτα, θυμούνται τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ένας άντρας, δεν θυμάται τίποτα αλλά ταυτόχρονα ανησυχεί γι αυτά που θυμάται η γυναίκα!

Καθαριότητα

Για έναν άντρα το μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί μέχρι να λερωθεί. Και να φαίνεται ο λεκές. Από την άλλη η γυναίκα φροντίζει τα ρούχα σαν “παιδιά” της, επίσης δεν επιτρέπεται να σε δουν για δεύτερη φορά με το ίδιο ρούχο.

Πόνος

Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές στον πόνο, περίοδος, piercing, γέννες, τατουάζ…

Μπάνιο

Στο μπάνιο των αντρών θα βρεις: Σαμπουάν, αφρόλουτρο, αφρό ξυρίσματος και οδοντόβουρτσα. Στο μπάνιο της γυναίκας θα βρεις: Σαμπουάν, χρωμοσαμπουάν, μάσκες, κρέμες, αφρόλουτρο και πάρα πολλά άλλα, χρήσιμα για το «ένα-ντουζάκι-θα-κάνω».

Κουβέντες

Ένας άντρας φυσικά και μπορεί να έχει τον τελευταίο λόγο, αρκεί αυτός να είναι «Ναι αγάπη μου!»

Focus

Ένας άντρας μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα με δυο πράγματα, τηλεόραση και φαγητό. Μια γυναίκα μπορεί να βλέπει τηλεόραση ενώ βάφει τα νύχια, μαγειρεύει και λύνει sudoku.

Εκδρομή το Σαββατοκύριακο

Ένας άντρας , τα έχει όλα σε ένα νοικοκυρεμένα, ότι χρειαστεί μαζεμένα σε έναν σάκο -και μπορώ να πω ότι είναι κάτι που ζηλεύω. Εγώ θέλω έναν σάκο. Και μια βαλίτσα. Και μια τσάντα. Και το καθιστικό.

Με πόσους έχεις πάει

Όταν ρωτάς έναν άντρα για το σεξουαλικό του παρελθόν, πολλαπλασιάζει την πραγματικότητα. Μια γυναίκα, το ρίχνει στις εκπτώσεις, απαντάει -50% των σχέσεων.

Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι και τα δυο φύλα έχουν αρχίσει να κάνουν προσπάθειες ώστε να βλέπουν τις καταστάσεις και από την άλλη σκοπιά των πραγμάτων, έτσι καταφέρνουν να μικραίνουν την απόσταση μεταξύ τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας