Αυτός που ελέγχει το χρήμα, μπορεί να ελέγξει τον κόσμο

Αυτός που ελέγχει το χρήμα, μπορεί να ελέγξει τον κόσμο

«Αυτός που ελέγχει την τροφή μπορεί να ελέγξει τον λαό. Αυτός που ελέγχει την ενέργεια μπορεί να ελέγξει ολόκληρες ηπείρους. Αυτός που ελέγχει το χρήμα, μπορεί να ελέγξει τον κόσμο». 1978, Χένρυ Κίσσιντζερ, καθηγητής πολιτικής οικονομίας, υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ.

Θεωρητικές απόψεις ενός πολιτικού ή αποκάλυψη μιας τρομακτικής προοπτικής; Μάλλον το δεύτερο, απ’ ότι δείχνουν οι μεθοδεύσεις και η πορεία των γεγονότων. Η συγκέντρωση όλης της δύναμης στα χέρια μιας ολιγάριθμης ελίτ, η οποία με την τεράστια οικονομική δύναμη που διαθέτει έχει μετατρέψει τους πολιτικούς σε υπηρέτες της και υποχρεώνει τον πλανήτη ολόκληρο να υπακούσει και να εφαρμόσει τους δικούς της, επικίνδυνους, σχεδιασμούς.

Ο πιο επικίνδυνος από αυτούς είναι ο ∆ιατροφικός Κώδικας ή “Codex Alimentarius”, ο οποίος δημιουργήθηκε το 1962, με σκοπό «την προστασία του καταναλωτικού κοινού» μέσω του ελέγχου των τροφίμων. Ο εμπνευστής του Fritz DerMeer, Πρόεδρος της “I.G. FARBEN”, εταιρείας που, κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, κατασκεύαζε φθόριο (δηλητήριο στην οδοντόπαστα & το νερό), όπλα, πυρομαχικά για το ναζιστικό στρατό, φάρμακα καθώς και το ειδικό αέριο μαζικής εξόντωσης των κρατούμενων, ο οποίος καταδικάσθηκε σε φυλάκιση από το ∆ικαστήριο της Νυρεμβέργης για πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, συνέλαβε, στην φυλακή, την καταπληκτική ιδέα του ελέγχου των τροφίμων, μέσω του οποίου θα επιτυγχάνονταν και ο πλήρης έλεγχος της ανθρωπότητας, που τόσο «αγαπούσε».

Μετά την αποφυλάκισή του, εξήγησε το σχέδιό του στα “φιλαράκια” του, στον ΟΗΕ και αυτά το βρήκαν σωστό και φρόντισαν να το πραγματοποιήσουν. Έτσι, το 1962, δημιουργήθηκε η Επιτροπή του ∆ιατροφικού Κώδικα, μία εμπορική επιτροπή (δηλαδή προστασίας και ανάπτυξης του κέρδους, όχι προστασίας του καταναλωτή ή της δημόσιας υγείας, παρ΄ όλο που ο «σκοπός» του Κώδικα είναι η βελτίωση της ζωής μας), υπαγόμενη στον Παγκόσμιο Οργανισμό (WHO) του ΟΗΕ και στον Οργανισμό Αγροτικής παραγωγής και Τροφίμων (FAΟ), με χρονοδιάγραμμα πλήρους εφαρμογής του κώδικα την 31η ∆εκεμβρίου 2009.

Ακολούθησε η σύσταση περίπου άλλων 27 επιτροπών εξειδικευμένων για κάθε τομέα τροφίμων (αλιείας, ελαίων, λαχανικών κλπ) και διάφορων οργανώσεων, οργανισμών, υποεπιτροπών και οποιουδήποτε άλλου φορέα ήταν απαραίτητος για να επιβληθούν ένα πλήθος από οδηγίες και περιορισμούς, να δημιουργηθεί ένα δαιδαλώδες πλέγμα και να φτιαχτεί ένας απειλητικός ιστός, με τελικό στόχο την κατάληξη όλων στο κέντρο του, που είναι ο Κώδικας.

Μα τι είναι αυτός ο ∆ιατροφικός Κώδικας και γιατί να μην θέλουμε να συμμορφωθούμε με τις οδηγίες του; Επειδή πρέπει να έχουμε πάντα μια στείρα αντίδραση και μια καχύποπτη στάση για κάθε τι που έχει σκοπό να βάλει τα πράγματα σε μια νέα τάξη; Και γιατί φοβόμαστε τόσο πολύ αυτή τη Νέα Τάξη;

Ο Κώδικας ορίζει τι πρέπει να τρώμε, ποια φάρμακα και λιπάσματα να βάζουμε στις καλλιέργειες, ποιους σπόρους να χρησιμοποιούμε και πολλά άλλα. Η λίστα οδηγιών του Κώδικα είναι πολύ μεγάλη. Ας δούμε μόνο μερικές από αυτές:

α) Το 1994, ο Κώδικας ανακήρυξε τα θρεπτικά στοιχεία, Μέταλλα και Βιταμίνες (Α,Β,C,D) ως τοξίνες. Έφτιαξε μία λίστα από 18 «εγκεκριμένα» θρεπτικά στοιχεία, στην οποία δεν υπάρχουν πολλά σημαντικότατα, υπάρχει όμως το φθόριο, για το οποίο οι έρευνες έχουν δείξει ότι επιβαρύνει την υγεία, αδρανοποιεί τον άνθρωπο και τον κάνει συγκαταβατικό και υπάκουο (ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται). Η χρήση όποιων άλλων, εκτός λίστας, στοιχείων θα απαγορεύεται εντελώς, ακόμα κι αν αυτά θεωρούνται από την ιατρική επιστήμη ως υψηλής αποτελεσματικότητας και θεραπευτικής δράσης. Ασθένειες όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης και πλήθος άλλες, θα είναι αδύνατον να προληφθούν πλέον, καθώς οι γιατροί δεν θα μπορούν να χορηγήσουν τις απαραίτητες θεραπευτικές ουσίες ούτε να δώσουν συμπληρώματα διατροφής ή να ακολουθήσουν κάποια άλλη θεραπευτική αγωγή εκτός από την χορήγηση των «εγκεκριμένων» και ακριβότερων φαρμάκων που θα κατασκευάζουν οι «εγκεκριμένες» εταιρείες.

Σύμφωνα με τον Κώδικα, σε κάθε αγελάδα στον πλανήτη πρέπει να χορηγείται η αυξητική ορμόνη της εταιρείας Monsanto. Η ορμόνη αυτή δημιουργεί γενετική τροποποίηση, αυξάνει την παραγωγή σε (επικίνδυνο) γάλα και προκαλεί δραματικές αλλαγές στις λειτουργίες του οργανισμού των ζώων.

Σε κάθε ζώο στον πλανήτη πρέπει να χορηγούνται υποκλινικά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες.

Κάθε είδος τροφής, ακόμα και τα βιολογικά προϊόντα (εκτός αν αυτά καταναλώνονται φρέσκα και σε τοπικό επίπεδο), πρέπει να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία, για την αφαίρεση των απαγορευμένων στοιχείων από αυτό.

Κάθε σπόρος που θα χρησιμοποιείται στην γεωργία πρέπει να είναι καταγεγραμμένος και «εγκεκριμένος», προερχόμενος από «εγκεκριμένες» εταιρείες (βλ. MONSANTO, DuPont και πεντ’ έξι άλλες μεγαλογεωργοβιομηχανίες).

Ο Κώδικας επιτρέπει υπερβολικά υψηλές ποσότητες βιομηχανικών χημικών στις τροφές. Σε συνέδριο που έγινε το 1991, 176 χώρες συμφώνησαν να απαγορευθεί παγκοσμίως η χρήση 12 πραγματικά πολύ επικίνδυνων οργανικών χημικών (∆ιελδρίνη, Αλδρίνη, Εξαχλωροβενζόλιο κλπ), εκ των οποίων τα εννιά είναι εντομοκτόνα. Ο Κώδικας επανέφερε επτά από αυτά τα εννιά και επέτρεψε να περιέχονται ελεύθερα στις τροφές. Καμία χώρα δεν μπορεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία τους, ακόμα κι αν είχε προσυπογράψει την απαγορευτική απόφαση, γιατί τότε θα παραβεί τις εντολές ενός άλλου σύγχρονου και παντοδύναμου θεού, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (WTO), ο οποίος έχει αποδεχθεί την πλήρη εφαρμογή του Κώδικα. Αυτό σημαίνει οικονομικές κυρώσεις και περιορισμούς στις εξαγωγές και εισαγωγές της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία μελετών, μόνο από την εφαρμογή της οδηγίας του Κώδικα για τα Μέταλλα και τις Βιταμίνες, οι επιπτώσεις θα είναι 3 δισεκατομμύρια θάνατοι από ασθένειες. Και οι μελέτες αυτές δεν έχουν γίνει από κάποιους αντιτιθέμενους και φαντασιόπληκτους ερευνητές, αλλά από τον FAΟ και τον WTO, τα όργανα που επιβάλλουν τον Κώδικα!! Πόσες επιπλέον επιπτώσεις θα υπάρξουν από την κατανάλωση μεταλλαγμένων και μολυσμένων τροφών;

Ίσως να αναρωτηθούν κάποιοι πως είναι δυνατόν να υπάρχουν σχεδιασμοί που να επιφέρουν θανάτους και καταστροφές στην ανθρωπότητα. Όσο κι αν αυτό φαίνεται σαν ένα φυσιολογικό ερώτημα και εύλογη απορία, δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να απαντηθεί. Ανατρέχοντας στην Ιστορία, βλέπουμε ότι η ανθρώπινη ζωή υπήρξε πάντοτε αμελητέος παράγοντας μπροστά στα συμφέροντα. Εκτός αν υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι οι πόλεμοι υποκινούνται από ιδεολόγους που θέλησαν να ξεπλύνουν την προσβολή από την απαγωγή της Ωραίας Ελένης ή ανθρωπιστές που θέλησαν να τιμωρήσουν τον κακό Σαντάμ που έκρυβε στο μπαούλο του χημικά όπλα.

Ο νέος εχθρός δεν έρχεται παρατεταγμένος απέναντί μας σε φάλαγγες, δεν φοράει στολή, δεν κρατάει σημαία, άρα δεν είναι ορατός. Βρίσκεται ανάμεσά μας, ρυθμίζει τη ζωή μας διευθετώντας τις ανάγκες μας (οικονομία, διατροφή, υγεία, μόρφωση, ενημέρωση, ενέργεια κλπ) σύμφωνα με την δική του βόλεψη και (αλοίμονο) έχει και την συναίνεσή μας, γιατί λειτουργεί «για το καλό μας».

Αν, λοιπόν, δεν αφυπνισθούμε και δεν ενημερωθούμε, θα συνεχίσουμε να οδηγούμαστε, σαν τα πρόβατα, στη σφαγή. Και αυτά, άλλωστε, δεν έχουν καμία ανησυχία, ούτε ακόμα και όταν βρίσκονται μπροστά στον χασάπη. Ούτε καν αναρωτιούνται γιατί αυτός ο κύριος κρατάει μαχαίρι!

Προηγούμενο άρθροΟικονομικός τρόμος Made In Japan
Επόμενο άρθροHusqvarna 701 Enduro
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας