ΑρχικήHow toΑγορά Projector (φορητός βιντεοπροβολέας), προτάσεις

Αγορά Projector (φορητός βιντεοπροβολέας), προτάσεις

Ο φορητός βιντεοπροβολέας (αγγλικά Projectors) είναι μια συσκευή η οποία, όταν συνδέεται με μια πηγή βίντεο, επιτρέπει στο περιεχόμενο του να μεταδίδεται σε τοίχο ή σε λευκή επίπεδη επιφάνεια, όπως ύφαμσα ή κάποιο σεντόνι. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή η παρακολούθηση μιας ταινίας, τηλεοπτικού προγράμματος ή ενός αθλητικού γεγονότος σε μεγαλύτερη επιφάνεια από αυτήν μιας κανονικής οθόνης τηλεόρασης. Ωστόσο, ο φορητός βιντεοπροβολέας είναι επίσης πολύ χρήσιμος για εργασία: χάρη στις πολύ μικρές διαστάσεις της συσκευής και το ελάχιστο βάρος του, μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στη δουλειά, στο γραφείο, στο σχολείο ή οπουδήποτε είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών. Σε αυτόν τον οδηγό θα εξετάσουμε μίνι βιντεοπροβολείς, ακριβώς λόγω της δυνατότητας να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε και της πραγματικά ενδιαφέρουσα τιμής που προσφέρονται στο εμπόριο, καθιστώντας τα ως ένα ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και τιμής πώλησης τους.

Οι καλύτεροι φορητοί βιντεοπροβολείς

Πριν προχωρήσουμε για να εξετάσουμε τους μίνι προβολείς ανά εύρος τιμών και χαρακτηριστικά, κάναμε μια επιλογή ανάμεσα στους καλύτερους φορητούς βιντεοπροβολείς που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά με βάση ορισμένες τεχνικές παραμέτρους, την ικανότητα τους να συνδεθούν με τις κύριες συσκευές που αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας και την τιμή τους .

Είναι σημαντικό να υπογραμμίσετε ότι σε αυτόν τον οδηγό θα βρεθείτε πολλά προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα, επίσης και μερικά από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα που δραστηριοποιούνται σε τούτο το χώρο, αλλά σε μικρότερο βαθμό: μην ανησυχείτε, ωστόσο, αυτά είναι προϊόντα που πωλούνται σωρηδόν σε σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς, τόσο από εμπειρογνώμονες στον τεχνολογικό τομέα, όσο και από τους απλούς πελάτες.

Στην επιλογή σας, ωστόσο, να θυμάστε πάντα τη χρήση που σκοπεύετε να κάνετε για το προϊόν, τις ανάγκες που πρέπει να καλύψει, το κόστος που να ξοδέψετε για την αγορά του κ.λπ. Αφού εξετάσετε αυτές τις πτυχές, θα είναι εύκολο να βρείτε τον φορητό Projector που σας ταιριάζει. Επιλέξαμε αυτά τα τρία προϊόντα, τα οποία στη συνέχεια θα αναλύσουμε:

Apeman LC350 5000 Lumen

Πρόκειται για μια συσκευή που ζυγίζει μόλις 980 γραμμάρια, ιδανική ως προβολέας οικιακού κινηματογράφου και τηλεοπτικών εκπομπών, όπως και για μετάδοση live streaming από διαδικτυακές πλατφόρμες, YouTube και twitch, αρκεί βέβαια να υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ. Συνδέεται εύκολα σε φορητούς υπολογιστές και PS4 μέσω καλωδίου HDMI, ενώ για συσκευές όπως τηλέφωνα Android ή iPhone, απαιτούνται προσαρμογείς που μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά. Χάρη στην εξαιρετική φωτεινότητα (5000 lumens), που λαμβάνεται μέσω πηγής φωτός LED , αυτός ο μίνι προβολέας είναι σε θέση να παρουσιάζει ευκρινείς εικόνες και εξαιρετική αντίθεση.

Η ποιότητα εικόνας σε Full HD είναι δυνατή χάρη στην υψηλή ανάλυση στα 1080 pixel, ενώ οι διαστάσεις προβολής κυμαίνονται μεταξύ 34 και 180 ίντσες, τόσο σε 4: 3 όσο και σε 16: 9: με αυτόν τον τρόπο η θέαση ταινίας ή ενός αθλητικού γεγονότος θα είναι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητική. Αυτός ο προβολέας έχει δύο ηχεία από 3 watt το καθένα με εφέ surround 360 ° . Το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται στο κουτί είναι εξαιρετικά απλό και εύχρηστο.

 • Πωλείται στο Amazon στα 79,99 ευρώ

Elephas W13 4500 lumen

Επιλέγοντας τους καλύτερους φορητούς βιντεοπροβολείς έχουμε συμπεριλάβει το Elephas W13 , μια συσκευή ικανή να συνδυάζει εξαιρετική απόδοση και πλεονεκτική τιμή. Υποστηρίζει Full HD και έχει αναλογία αντίθεσης 2000:1, δηλαδή τεχνικές πτυχές που τον καθιστούν ως μια ισχυρή συσκευή για προβολή βίντεο και ταινιών στο σπίτι, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους σε σκοτεινές συνθήκες.

Συνδέεται εύκολα σε πολλές συσκευές, και λειτουργεί με Fire TV Stick, PC, φορητό υπολογιστή, tablet, κάρτα microSD, PS4, Xbox και μονάδα flash USB. Μπορεί να συνδεθεί με iPad, iPhone και smartphone Android, όμως απαιτείται να αγοράσετε έξτρα προσαρμογείς. Μπορεί να εκπέμπει σε διαστάσεις μεταξύ 30 και 200 ίντσες σε απόσταση από 0,8 έως 4,5 μέτρα εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετική προσαρμοστικότητα στους χώρους που έχετε σκοπό να προβάλλετε οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Αυτός ο mini Projector HD είναι ιδανικός ακόμη και για καφετέριες, πέραν της οικιακής χρήσης.

 • Πωλείται στην παρούσα φάση σε προσφορά στο Amazon 69,99 ευρώ

Vamvo L4500 Full HD

Μεταξύ των καλύτερων μίνι προβολέων το Vamvo L4500 αξίζει μια εξέχουσα θέση. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για οικιακό κινηματογράφο και οικιακή ψυχαγωγία. Ο φωτισμός LED προσφέρει ευκρίνεια και φωτεινότητα που μπορεί να υποστηρίξει Full HD με φωτεινά χρώματα και αντίθεση μεταξύ φωτός και σκότους, χάρη στην αναλογία 3000:1. Αυτός ο φορητός βιντεοπροβολέας (ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό σε βάρος) είναι εξοπλισμένος με πολλαπλές θύρες σύνδεσης: μεταξύ των οποίων η θύρα HDMI για σύνδεση με PS4, Smart TV και φορητό υπολογιστή, USB.

Είναι ικανό να προβάλλει με πλάτος εικόνας 50 έως 200 ίντσες σε ιδανική απόσταση μεταξύ 1,5 και 4,5 μέτρων: θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτές τις μετρήσεις εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή σε ένα δωμάτιο στο σπίτι σας. Έχει ενσωματωμένα δύο στερεοφωνικά ηχεία με SRS που βελτιώνουν την απόλαυση της εμπειρίας προβολής μέσω αυτής της συσκευής.

 • Πωλείται στο Amazon στα 89,99 ευρώ

Φορητοί Projectors κάτω των 80 ευρώ

Ποιος είπε ότι για να έχετε αξιόπιστες συσκευές είναι απαραίτητο να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα; Σε αυτήν την ενότητα του οδηγού μας μπορείτε να διαβάσετε μια σειρά φορητών βιντεοπροβολέων χαμηλού οικονομικού προϋπολογισμού εξοπλισμένων με μια σειρά από πραγματικά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πλεονεκτική πτυχή, εκτός από την τιμή, είναι το μικρό μέγεθος και το ευρύ φάσμα συνδεσιμότητας με άλλες συσκευές που διαθέτουν αυτά τα προϊόντα. Λοιπόν, ας δούμε μαζί πως να εξοικονομήσετε οικονομικούς πόρους, αγοράζοντας μία αξιόπιστη φθηνή συσκευή, που χωρίς υπερβολές θα σας ικανοποιήσουν.

Vankyo K18 5000 lumen

Αυτός ο φορητός βιντεοπροβολέας είναι ένα προϊόν από την κινεζική μάρκα Vankyo, αλλά έχει μια σειρά από πραγματικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Με φωτεινότητα έως 5000 lumens και μέγιστη περιοχή προβολής 236 ίντσες, το Vankyo K18 είναι ιδανικό για παρακολούθηση ταινιών, αθλητικών εκδηλώσεων και βιντεοπαιχνιδιών. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές εντοπίζεται στη δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης της κλίσης και εστίασης στον φακό, χάρη στα δύο κουμπιά στην κορυφή του μηχανήματος, δύο πτυχές δηλαδή κάποια στοιχεία που τα συναντάς σε προβολείς υψηλότερης τεχνολογίας.

Η αναπαραγωγή ήχου είναι επίσης καλή χάρη στα στερεοφωνικά ηχεία και τη δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική πηγή. Έχει ευρεία συμβατότητα με συσκευές όπως flash disk, PS4, DVD players, TV BOX, PC και laptop, smartphone. Αυτός ο μίνι βιντεοπροβολέας διαθέτει επίσης διασυνδέσεις HDMI, USB, AV, Audio out, VGA και SD για να επιτρέπεται η σύνδεση με τις συσκευές σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

 • Πωλείται στο Amazon στα 73,65 ευρώ

Hollywtop GP18 Full HD

Τώρα ερχόμαστε σε έναν προβολέα WiFi, ικανός να συνδεθεί σε συσκευές χωρίς τη βοήθεια καλωδίων. Μιλάμε για το Hollywtop GP12, μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συσκευή. Υποστηρίζει συνδέσεις WiFi για συστήματα iOS και Android και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα συνδεσιμότητας. Προσφέρει αναπαραγωγή εικόνας Full HD με αντίθεση 2400:1 ικανή να κάνει την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών πραγματικά μοναδική. Επίσης ενδιαφέρον είναι ο εξοπλισμός ήχου, με δύο στερεοφωνικά ηχεία HiFi με εφέ surround.

Με απόσταση προβολής μεταξύ 1 και 6 μέτρων, μπορεί να προβάλει ταινίες και αθλητικές εκδηλώσεις σε μέγιστο μέγεθος 180 ίντσες. Η διεπαφή περιλαμβάνει κάρτες HDMI, USB, VGA, AV micro SD. Με βάρος μόλις 900 γραμμάρια, αθόρυβο ανεμιστήρα ψύξης και καλό τηλεχειριστήριο, επίσης ενδείκνυται ως προβολέας για το παίξιμο βιντεοπαιχνιδιών στο PS4. Το WiFi έχει πολλά να προσφέρει για τις χαλαρωτικές σας βραδιές στο σπίτι.

 • Πωλείται στο Amazon στα 78,99 ευρώ

Xuanpad Full HD

Εάν αναζητάτε έναν βασικό προβολέα για ένα δευτερεύον δωμάτιο του σπιτιού σας ή για έκτακτη ανάγκη, αυτός ο φορητός μίνι προβολέαςπου προσφέρεται από την Xuanpad είναι για εσάς. Μπορεί να προβάλλει σε μέγεθος μεταξύ 32 και 170 ίντσες με υψηλή ανάλυση, έως 1080 pixel, ικανή να υποστηρίζει Full HD. Οι λυχνίες που συνοδεύουν αυτήν τη συσκευή σίγουρα δεν χαρίζουν το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα (2400 lumens), αλλά σε γενικές γραμμές η θέαση από το χρήστη είναι σχετικά καλή.

Ο ανεμιστήρας ψύξης του, πέραν του ότι κάνει καλή δουλειά, παράγει πάρα πολύ χαμηλό θόρυβο και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τους διαλόγους ταινιών και τηλεοπτικών σειρών με απόλυτη άνεση, χάρη επίσης στη βοήθεια των ενσωματωμένων ηχείων. Αυτός ο φορητός προβολέας Full HD είναι συμβατός με TV Box, TV Stick, ChromeBook, PC, tablet, κάρτα SD, USB stick και μέσα αναπαραγωγής πολυμέσων για εικόνες και μουσική. Το τηλεχειριστήριο περιλαμβάνεται μέσα στο κουτί του και δεν απαιτείται να αγοράσετε κάποιο ξεχωριστό.

 • Πωλείται στο Amazon 65,99 ευρώ

Αγορά Projector κάτω των 100 ευρώ

Σε αυτό το ενδιάμεσο εύρος τιμών βρίσκουμε προϊόντα που θα μπορούσαν πραγματικά να αποτελούν ως πρωτεύουσα επιλογή για την πλειονότητα των χρηστών που αναζητά κάτι καλό με σχετικά λίγα χρήματα: το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των συσκευών είναι στην πραγματικότητα η προσαρμοστικότητα τους και τα πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Στην πραγματικότητα, η δυνατότητα αγοράς ενός φορητού μίνι προβολέα κάτω από το όριο των 100 ευρώ ισοδυναμεί με την εύρεση συχνά της σωστής αναλογίας μεταξύ ποιότητας και τιμής σύμφωνα με τις ανάγκες για τις οποίες αγοράζεται η συσκευή. Ας δούμε μαζί μερικά προϊόντα αυτής της σειράς.

Jinhoo Wireless 5000 lumen

Αυτό το προϊόν είναι από τα πιο προβεβλημένα σε τούτη την κατηγορία στο Amazon, χάρη στην εξαιρετική αναλογία ποιότητας / τιμής . Είναι ένας φορητός προβολέας WiFi που επιτρέπει τη σύνδεση με smartphone και άλλες συσκευές χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ξεχωριστούς προσαρμογείς. Επιπλέον, τα ίδια smartphone μπορούν να συνδεθούν στον προβολέα μέσω κανονικής σύνδεσης USB .

Αυτός ο Projector μπορεί να υποστηρίξει μέγιστη ανάλυση σε Full HD με αναλογίες διαστάσεων στα 16:9 και 4:3: Η αντίθεση είναι επίσης εξαιρετική, στα 3800:1 . Χαρακτηρίζεται για το μεγάλο μέγεθος οθόνης που προσφέρει και κυμαίνεται από 32 έως 220 ίντσες. σε μέγιστη απόσταση 5,5 μέτρων. Το Jinhoo αποδεικνύεται εξαιρετικός τηλεοπτικός προβολέας, χάρη στις θύρες διασύνδεσης HDMI, USB, κάρτας TF, VGA και AV. Λειτουργεί επίσης τέλεια με κονσόλες παιχνιδιών.

 • Πωλείται στο Amazon 89,99 ευρώ

Apeman LG550

Αυτός ο φορητός προβολέας LED αντιπροσωπεύει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Apeman LC350 5000 Lumen. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό και στην ενίσχυση ορισμένων πτυχών που σχετίζονται με την ανάλυση εικόνας. Το Apeman LG550 έχει στην πραγματικότητα 5500 lumens και ρυθμό αντίθεσης 3000:1, Με λίγα λόγια δεν είναι κακό για μια οικονομική συσκευή.

Η εικόνα θέασης μπορεί να επεκταθεί μέχρι τις 200 ίντσες σε Full HD και ανάλυση 1280 pixel, προσφέροντας ευκρινή αναπαραγωγή με φωτεινά χρώματα και βαθύ μαύρο χρώμα των βίντεο. Τα δύο ενσωματωμένα ηχεία διασφαλίζουν κατάλληλο ήχο για εικόνα χωρίς την ανάγκη εξωτερικών ηχείων. Ο αθόρυβος ανεμιστήρας ψύχει τη λάμπα εξασφαλίζοντας διάρκεια ζωής πάνω από 50.000 ώρες προβολής. Οι θύρες πρόσβασης είναι εξαιρετικές: HDMI 1 και 2, USB, AV. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους φορητούς προβολείς που διατίθενται στο Amazon βάσι κρητικών από τους πελάτες, όπως και σε διάφορες άλλες γνωστές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

 • Πωλείται στο Amazon στα 89,99 ευρώ

Projectors άνω των 100 ευρώ

Έτσι, φτάσαμε επιτέλους στο υψηλότερο επίπεδο αυτών των συσκευών: Είναι μικροί και φορητοί που μπορούν να ικανοποιήσουν τα εκλεπτυσμένα γούστα και των πιο δύστροπων καταναλωτών που αναζητούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση, τα προτεινόμενα προϊόντα χαρακτηρίζονται όχι μόνο από το εύρος των ισχυρών λειτουργιών και της συνδεσιμότητας τους. Ας δούμε μαζί μερικούς από τους καλύτερους φορητούς βιντεοπροβολείς προηγμένης τεχνολογίας που συνιστώνται για μεγαλύτερα βαλάντια.

Bomaker GC355

Αυτός ο φορητός μίνι βιντεοπροβολέας είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον προϊόν και με κάποια αξιοσημείωτα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ένα από τα πιο εξεζητημένα σημεία που είναι το WiFi που μπορεί να συνδεθεί γρήγορα στο κινητό τηλέφωνο Android ή στο iPhone, το iPad ή το tablet σας, χωρίς τη χρήση καλωδίων ή συγκεκριμένων εφαρμογών. Επιπρόσθετα εκπέμπει οπτικοακουστικό περιεχόμενο στα 6000 lumens, κάτι που συνεπάγεται πως είναι σε θέση να προβάλλει ευκρινείς και φωτεινές εικόνες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο προβολέας LED υποστηρίζει ποιότητα Full HD και χάρη στην αντίθεση 2000:1 επιστρέφει ζωντανά και βαθιά σκούρα χρώματα.

Μεταξύ των παρεχόμενων θυρών επισημαίνουμε τα κλασικά HDMI, USB, SD, AV, VGA που καθιστούν αυτή τη συσκευή συμβατή με πολλά παραδοσιακά μηχανήματα που βρίσκονται εντός της οικίας, καθώς και με smartphone, επίσης με επιτραπέζιο υπολογιστή, laptop, TV Box, DVD player, και φυσικά με το PlayStation 4 για τους μανιακούς video Gamers. Η επιφάνεια προβολής φτάνει τις 300 ίντσες και είναι ρυθμιζόμενη χάρη στα ειδικά κουμπιά του. Επίσης μέσα στη συσκευασία περιέχονται αρκετά καλώδια και το τηλεχειριστήριο του.

 • Πωλείται στο Amazon στα 127,47 ευρώ

Vamvo L4200

Ο φορητός προβολέας Vamvo L4200 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα προϊόντα στην αγορά, λόγω της αξιοπιστίας του και ορισμένων τεχνικών χαρακτηριστικών που θα τα ζήλευαν ακόμη και οι ανταγωνιστές του. Είναι ένας προβολέας τύπου HD για για ευχάριστη ψυχαγωγία. Μπορεί εύκολα να συνδεθεί με το smartphone, PS3, PS4, ONE X-Box ή Wii, να παίξει βίντεο, τηλεοπτικές σειρές, κοινή χρήση φωτογραφιών, παιχνίδια.

Είναι ικανό να προβάλλει αξιοπρεπέστατη εικόνα σε απόσταση έως 6 μέτρων με πλάτος επιφάνειες οθόνης 200 ίντσες. Δύο στερεοφωνικά ηχεία SRS προσφέρουν καθαρό, ισορροπημένο ήχο για πλήρη οπτικοακουστική εμπειρία, ενώ το κουμπί διόρθωσης εστίασης διευκολύνει την εύρεση της ευκρίνειας της προβαλλόμενης εικόνας. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες θύρες για εξωτερικές διεπαφές, από κλασικό HDMI έως USB 2.0 έως VGA , πλούσια τροφοδοσία καλωδίων και μια πολύ καλά κατασκευασμένη τσάντα μεταφοράς που απορροφά τους κραδασμούς.

 • Πωλείται στο Amazon στα 127,47 ευρώ

Toptro TR81

Τώρα ερχόμαστε να δούμε έναν προβολέα Bluetooth, μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση που δεν με αφήνει κανέναν αδιάφορο. Πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας με 7200 lumens φωτεινότητας και αντίθεση 8000:1 που σε συνδυασμό με τα 1080 pixel και την υποστήριξη του προτύπου 4K, καθιστούν το TR81 ένα ανήμερο αγρίμι διαφέρει από τα υπόλοιπα στην κατηγορία του. Το σύστημα ψύξης έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα που φτάνει πάνω από 90.000 ώρες σε πολύ χαμηλή ένταση φωτεινότητα. Το μεγάλο μέγεθος του φακού επιτρέπει να προβάλλεται εικόνα στις 350 ίντσες από απόσταση έως 9 μέτρων.

Χάρη στη διόρθωση 4D keystone και τη λειτουργία Zoom X/Y, η εικόνα εμφανίζεται χωρίς παραμόρφωση και πάντα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Η συμβατότητα με άλλες συσκευές είναι θαυμάσια και απροβλημάτιστη, όπως με το Tv Stick, έξυπνα τηλέφωνα, DVD, PS4, υπολογιστές, laptop, και εξωτερικά ηχεία. Χάρη στη σύνδεση bluetooth είναι επιτέλους δυνατή η σύνδεση ακουστικών, ηχείων bluetooth, Air Pod και άλλων.

 • Πωλείται στο Amazon στα 186,99 ευρώ
Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166