Απάτη με τα εισιτήρια του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που πωλούνται δύο και τρεις φορές

Απάτη με τα εισιτήρια του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που πωλούνται δύο και τρεις φορές

Απάτη με τα εισιτήρια του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που πωλούνται δύο και τρεις φορές.

Εμπειρογνώμονες της Kaspersky Lab μετά από διεξοδική έρευνα εντόπισαν στο διαδίκτυο μία καλοστημένη απάτη με τα εισιτήρια του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 του ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία σε λίγες εβδομάδες. Συγκεκριμένα οι επιτήδειοι κουνούν το ίδιο εισιτήριο δυο και τρεις φορές σε διάφορα άτομα, με το δέλεαρ της χαμηλής τιμής.

Η Kaspersky Lab, όπως και η διοργανώτρια αρχή παροτρύνουν τους φιλάθλους να μην αγοράζουν εισιτήρια από πηγές που δεν είναι επίσημες, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσουν θύματα μιας μεγάλης κομπίνας που αποδείχθηκε πως είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα και έχει εξαπατήσει αρκετό κόσμο.

Ωστόσο το φαινόμενο αυτό γνώρισε ιδιαίτερη άνθηση εξαιτίας του γεγονότος ότι κάθε άτομο δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο και πρέπει να το προμηθευτεί από την διαδικτυακή τοποθεσία της FIFA με τον αριθμό του διαβατηρίου – κάτι που οδήγησε τον κόσμο να στραφεί στη μαύρη αγορά, αφού αυτά τα εμπόδια καθιστούν πολύ δύσκολο σε κάποιον να παρακολουθήσει από κοντά το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.

Όμως το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως οι απατεώνες έχουν εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία, αγοράζοντας αυτά τα εισιτήρια νόμιμα και μετά τα επαναπωλούν στο διαδίκτυο, οι ερευνητές της Kaspersky Lab,, διαπίστωσαν πως πωλούν και μέχρι τρία εισιτήρια ανά άτομο.

Το σοβαρότερο στοιχείο της υπόθεσης είναι πως κανείς δεν εγγυάται ότι θα πάρετε τα εισιτήρια μόλις τα πληρώσετε, που σημαίνει ότι μπορεί να χάσετε τα χρήματά σας και να μην βρείτε το δίκιο σας.

Το δεύτερο σημαντικότερο μέρος αυτής της κατάστασης είναι ότι οι άνθρωποι δίνουν σε αυτούς τους απατεώνες τις προσωπικές τους πληροφορίες, ακόμη και τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που μεταφράζεται σε πλήρη αυτοκαταστροφή των θυμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας