Απιστία κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για μορφή ανασφάλειας

Απιστία κατ' εξακολούθηση. Πρόκειται για μορφή ανασφάλειας

Πρόκειται για μια βαριάς μορφής ανασφάλεια που οδηγεί σε όλο και περισσότερες απιστίες, προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την αξία του ως άντρα.

H κατ’ εξακολούθηση απιστία αναφέρεται σε αθεράπευτες καταστάσεις που σχετίζονται με το ρίσκο της προηγούμενης απόφασης.Είναι λογικό, λοιπόν, να αισθάνεστε διπλά προδομένη και γεμάτη ενοχές που επιτρέψατε να σας ξαναπληγώσουν.Δεν είστε όμως η μόνη. Πολλές φορές φοβόμαστε τις επιπτώσεις μιας τέτοιας αποκάλυψης και προτιμάμε να ακολουθήσουμε τη λύση του συμβιβασμού, ελπίζοντας σε έναν από μηχανής θεό. Όμως οι άντρες αυτοί, δυστυχώς, είναι ανάξιοι της εμπιστοσύνης μας. Επομένως, είναι μάταιο να επιμένετε σε κάτι που είναι χαμένο από την αρχή.

Είναι προτιμότερο να διατηρήσετε την αξιοπρέπεια σας και να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι ο άντρας σας είναι άπιστος κατ’ επάγγελμα. Μπορεί να σας αγαπάει ή να δηλώνει μετάνοια, αλλά αυτή του η ανάγκη είναι ισχυρότερη από την αγάπη του ή τη συγνώμη του.

Πρόκειται για μια βαριάς μορφής ανασφάλεια που θα τον οδηγεί σε όλο και περισσότερες απιστίες, προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την αξία του ως άντρα. Είναι στο δικό σας χέρι, λοιπόν, να του εξηγήσετε ότι δεν μπορείτε να ανεχτείτε πια άλλη κακοποίηση και να δώσετε ένα τέλος στη σχέση. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο στην αρχή, αλλά κάθε φορά που υποχωρείτε θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Το πιο σημαντικό είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και στη δύναμη σας.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι μια μακροχρόνια κακοποίηση αυτού του τύπου κατακεραυνώνει τόσο πολύ την αξιοπρέπεια μας, που δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αξίζουμε καλύτερη ζωή. Ε, λοιπόν, την αξίζετε και πρέπει να τη διεκδικήσετε, γιατι κανείς άλλος δεν θα το κάνει για σας!

Τέλος, είναι χρήσιμο να ειπωθεί ότι δεν νοείται κανένας άνθρωπος να κάθεται σε μία σχέση και να μη λαμβάνει τον απαιτούμενο σεβασμό από το σύντροφο του, και μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η οποιαδήποτε μορφή απιστίας, είτε έγινε μία φορά, είτε δεκάδες Και είναι αυτονόητο πως η συγχώρεση δεν θα λύσει το πρόβλημα, τουναντίον θα κρύψεις τα προβλήματα κάτω από το χαλί, προβαίνοντας στη γνωστή συνήθεια του στρουθοκαμηλισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας