Άρωμα Davidoff Champion. Πάντα νικητής

Άρωμα Davidoff Champion. Πάντα νικητής

Το άρωμα Davidoff Champion θα ξυπνήσει στους άντρες την επιθυμία να ανακαλύψουν τον πρωταθλητή που κρύβουν μέσα τους

  • Όραμα: O στόχος είναι ο σταθερός άξονας κάθε επιτυχίας – θέσε το στόχο σου.
  • Δουλειά: Πρέπει να χτίσεις την πορεία σου – τούβλο με τούβλο.
  • Επιμονή: Οι πρωταθλητές επιμένουν – ποτέ δεν εγκαταλείπουν και συνεχίζουν.
  • Πίστη: Η θετική στάση οδηγεί μακριά – ναι μπορείς!
  • Στυλ: Φρόντισε την εμφάνισή σου – δείξε όμορφος.
  • Βραβείο: Θυμήσου ότι αυτό περιμένει αποκλειστικά εσένα.

Το άρωμα Davidoff Champion θα ξυπνήσει στους άντρες την επιθυμία να ανακαλύψουν τον πρωταθλητή που κρύβουν μέσα τους. Πρόκειται για ένα βαθύ και βασικό ένστικτο, εκείνο της δύναμης και της νίκης. Το άρωμα Davidoff Champion συνδέεται με την καθημερινή προσπάθεια φυσικής και πνευματικής ενδυνάμωσης, ώστε να καταφέρει κάποιος να γίνει πρωταθλητής.

Ο άντρας “Davidoff Champion”

Ο αθλητισμός έχει σημαντική θέση στη ζωή του. Είναι έτοιμος για δράση και επιτυχία. Ξεπερνάει τα όρια και απαντά σε όλες τις προκλήσεις. Η αποφασιστικότητά του είναι σημαντική. Είναι συγκεντρωμένος και ξέρει καλά τι θέλει: Να βρίσκεται πάντα στην κορυφή.

Το μπουκάλι “Davidoff Champion”

Το δυνατό σημείο του νέου αρώματος είναι ο δυναμικός και πρωτοποριακός σχεδιασμός του μπουκαλιού, ικανό να αιχμαλωτίσει κάθε ανδρικό βλέμμα. Παραπέμποντας σε βαράκι γυμναστικής, με κορμό από μαύρο γυαλί και μεταλλικά άκρα, έχει έναν αέρα δύναμης και ανανέωσης. Το γεγονός ότι ο κορμός του μπουκαλιού μοιάζει με λαβή από βαράκι το καθιστά στιβαρό και αρρενωπό. Σου δημιουργεί την επιθυμία να είσαι πάντα νικητής και αποφασιστικός, οπλισμένος με ατσαλένια θέληση.

Το άρωμα

Η νότα κορυφής είναι ένα άγγιγμα ζωντάνιας με το δροσερό περγαμόντο και το λεμόνι. Η νότα καρδιάς διεκδικεί μερίδιο από την ενέργεια του αρώματος με το αρωματικό φασκόμηλο. Το άρωμα ολοκληρώνεται μέσα από μία ξηρή βάση όπου κυριαρχούν το κλασσικό ξύλο κέδρου με μια ιδέα από βρύα. Ένα άρωμα με δροσερό, δυναμικό χαρακτήρα, με έντονα ίχνη αισθησιασμού. Είναι το άρωμα που θα οπλίσει τον άντρα με θέληση ώστε να γίνει νικητής.

  • Παίξε με το νέο άρωμα Davidoff Champion και ζήσε την εμπειρία ενός πραγματικού πρωταθλητή με εσένα πρωταγωνιστή!