Αστρολογικές προβλέψεις 11/5/2020

Αστρολογικές προβλέψεις 11/5/2020

Παρακάτω θα βρείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για τις 11/5/2020, ούτως ώστε να γνωρίζετε αν σας ευνοούν τα άστρα.

Κριός

Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς επιθετικότητα και αν δεν μπορείτε, εξαφανιστείτε φέρνοντας τους άλλους προ τετελεσμένων γεγονότων. Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, κυνηγώντας αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε στο παρόν και αφήστε τα μεγάλα σχέδια για αργότερα. Φερθείτε διπλωματικά στο επαγγελματικό και στο προσωπικό περιβάλλον, αφού θα είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας και της κοινωνικής καταξίωσης και όχι η δύναμη. Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 13, 27, 37.

Ζυγός

Ανανεώστε τις ιδέες σας, για να ενταχθείτε με ομαλό τρόπο στις καινούριες καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να προβάλετε τον εαυτό σας με σωστά επιχειρήματα, γιατί σας αξίζει μια καλύτερη θέση. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν σχόλια για άτομα που απουσιάζουν. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Τυχεροί αριθμοί: 2, 12, 17, 30, 38.

Ταύρος

Ναι μεν πρέπει να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, αλλά σας χρειάζονται οι συνεργασίες. Η μόνη λύση είναι να κινηθείτε διπλωματικά και με ευελιξία. Μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα και αισθήματα, εφόσον οι προοπτικές σας είναι καλές σε όλα τα επίπεδα, για να μην αυξηθεί το στοιχείο της υπερβολής στη ζωή σας. Συνοδέψτε τις καλές σας πράξεις και με ωραία λόγια. Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 14, 34, 45.

Σκορπιός

Μπορεί το κύριο χαρακτηριστικό σας να είναι η αυτοσυγκράτηση, αλλά επειδή χρειάζεται να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή, αυτό δε φτάνει. Χρειάζεται και διπλωματία. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς και αν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας. Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 19, 28, 40.

Δίδυμοι

Παραμερίστε τα έντονα συναισθήματα και πράξτε λογικά και δίκαια για να φέρετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν στα μέτρα σας. Με το να τις αφήνετε στην τύχη, δε θα κερδίσετε τίποτα. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και τις καλές προθέσεις των άλλων, αφήστε στην άκρη τις άσχημες συνήθειες που έχετε και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 23, 26, 47.

Τοξότης

Αποφύγετε τα παιδικά πείσματα και τις ξεροκεφαλιές. Κάντε τις σωστές επιλογές, για να μην μετανιώσετε πικρά. Φέρτε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας. Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Ξεπεράστε εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει, ενώ η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει. Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 16, 32, 43.

Καρκίνος

Πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε όταν έχετε άδικο και να επιμένετε όταν είστε σωστοί. Πάντα τα μπερδεύετε και πράττετε τα αντίθετα. Τώρα, όμως, είναι καιρός να το σταματήσετε. Η καθημερινότητά σας θα επιβαρυνθεί από μικρές αιτίες, κάνοντάς σας να νιώσετε κουρασμένοι. Μην αφήσετε αυτό το αίσθημα να καλύψει τις δυνατότητές σας που είναι πολλές. Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 15, 33, 46.

Αιγόκερως

Για να πείσετε τους άλλους σε αυτά που θέλετε κάντε έργα και μη λέτε πολλά λόγια. Μόνο έτσι θα έχετε τη συγκατάθεσή τους και θα ξέρετε προς τα που βαδίζετε. Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού σας φίλου. Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 18, 31, 42.

Λέων

Βάλτε τις βάσεις που θα φέρουν δημιουργικότητα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό και αποδεκτό στους άλλους και παράλληλα προς όφελός σας. Μάθετε να συγχωρείτε τις αδυναμίες των άλλων, γιατί ακόμα και μέσα από συγκυρίες μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξομαλύνετε καταστάσεις που λίγο πριν δε φαίνονταν εύκολες. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε τους άλλους. Τυχεροί αριθμοί: 1, 9, 21, 36, 39.

Υδροχόος

Η αλληλοεξυπηρέτηση θα παίξει και αυτή το ρόλο της, γι’ αυτό ρίξτε βάρος σε θέματα σχέσεων. Από το πώς θα κάνετε τις επαφές σας θα εξαρτηθούν και οι εξελίξεις. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά αν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα και όχι με καυγάδες και φωνές. Τυχεροί αριθμοί: 7, 12, 20, 35, 44.

Παρθένος

Πολλά από αυτά που θεωρείτε δεδομένα, ίσως έχουν διαφορετική εξέλιξη. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Εάν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε ναι σε καινούριες γνωριμίες, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς. Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας. Τυχεροί αριθμοί: 4, 15, 22, 25, 41.

Ιχθείς

Χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να στρώσουν τα πράγματα. Αποφύγετε τις βιασύνες, μια που ο επαγγελματικός τομέας και οι συνεργασίες σας, θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. Στους ανθρώπους που γνωρίζετε ότι έχουν προβλήματα, φροντίστε να είστε μαζί τους ευγενικοί. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλά υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα. Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 24, 29, 48.

Προηγούμενο άρθροΆνοιγμα νέου εστιατορίου. Με Franchise ή μόνος;
Επόμενο άρθροΗ σκοτεινή πλευρά του Αριστοτέλη Ωνάση
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας