ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesAtaribox: Οι προπαραγγελίες για την κονσόλα ανοίγουν στις 14 Δεκεμβρίου

Ataribox: Οι προπαραγγελίες για την κονσόλα ανοίγουν στις 14 Δεκεμβρίου

Ataribox: Οι προπαραγγελίες για την κονσόλα ανοίγουν στις 14 Δεκεμβρίου.

Η Atari δήλωσε πώς θα ξεκινήσει επίσημα να δέχεται προπαραγγελίες για την κονσόλα παιχνιδιών Ataribox από τις 14 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη θα ξεκινήσει επίσης την εκστρατεία crowdfunding στο Indiegogo με σκοπό να χρηματοδοτήσει αυτό το δύσκολο έργο που θέλει να φέρει εις πέρας, αφού είναι γεγονός πως σε αυτό το χώρο υπάρχουν ισχυρά ανταγωνιστές.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους οπαδούς της, η Atari, μεταξύ άλλων ανέφερε κάποια σημαντικά πράγματα: Εμείς στο Atari είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε την πρώτη παιχνιδομηχανή μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Καλώς ήλθατε στο Ataribox. Οι προ-παραγγελίες θα ανοίξουν επίσημα στις 14 Δεκεμβρίου 2017. Η κοινότητά μας είναι η ραχοκοκαλιά του Atari και θα θέλαμε να προσφέρουμε στους πρώτους υποστηρικτές μας την ευκαιρία να πάρουν το Ataribox με αποκλειστική έκπτωση.

Τον Σεπτέμβριο, ο δημιουργός και ο γενικός διευθυντής του Ataribox, ο Feargal Mac δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι η κονσόλα θα τρέχει σε Linux σε έναν επεξεργαστή Advanced Micro Devices και θα κοστίσει από 250 έως 300 δολάρια.

Ο Mac (συντόμευση του ονόματος Mac Conuladh) δήλωσε ότι το Ataribox θα ξεκινήσει να πωλείται κανονικά προς το ευρύ κοινό από την άνοιξη του 2018. Το Ataribox θα κυκλοφορήσει με ένα μεγάλο κατάλογο των κλασικών παιχνιδιών που έχουν αφήσει εποχή. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί μια παιχνιδομηχανή που θα κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα, νοσταλγώντας το παρελθόν, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να τρέξει με απόλυτη συμβατότητα και ανεξάρτητα παιχνίδια που δεν ανήκουν στην εταιρεία, όπως το Minecraft ή το Terraria.

Η νέο κονσόλα θα φοράει επεξεργαστή AMD με γραφικά Radeon. Θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Linux, με ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη που προσαρμόζεται στις τηλεοράσεις. Ο Mac δήλωσε ότι το μηχάνημα θα εκτελεί με απόλυτη αρμονία όλα τα παιχνίδια του PC, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να κάνει streaming, να τρέχει εφαρμογές, να περιηγεί τους χρήστες στο διαδίκτυο και να παίζει μουσική. Όσον αφορά τα παιχνίδια, το μηχάνημα θα εκτελεί το είδος των παιχνιδιών που μπορεί να παίξει σήμερα ένας υπολογιστής μεσαίας εμβέλειας, αλλά δεν θα έχει την ικανότητα να παίξει παιχνίδια Triple-A που απαιτούν απόδοση PC υψηλών επιδόσεων.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166