Αυτό είναι το HTC U12 +, ξεκινώντας στις 23 Μαΐου με αναμενόμενη τιμή περίπου 746 ευρώ

Αυτό είναι το HTC U12 +, ξεκινώντας στις 23 Μαΐου με αναμενόμενη τιμή περίπου 746 ευρώ

Αυτό είναι το HTC U12 +, ξεκινώντας στις 23 Μαΐου με αναμενόμενη τιμή περίπου 746 ευρώ.

Η HTC θα κυκλοφορήσει το HTC U12 + τον διάδοχο του περσινού U11 +, αύριο την Τετάρτη, δηλαδή στις 23 Μαΐου στην Ινδία.

Κατά τις προηγούμενες εβδομάδες φημολογήθηκε ότι το επόμενο κινητό τηλέφωνο της HTC θα είναι το U12, ωστόσο αυτές οι φήμες διαψεύστηκαν, αφού η HTC σκοπεύει να προσθέσει στο καινούργιο μοντέλο την κατάληξη Plus (+).

Μόλις μία ημέρα πριν από την κυκλοφορία του, δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο κατά λάθος τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λεπτομέρειες της τιμολόγησης του HTC U12 +.

Το HTC U12 + καταχωρήθηκε λανθασμένα στην επίσημη ιστοσελίδας της εταιρείας για ένα μικρό σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως πριν καν καταφέρει η εταιρεία να διαγράψει αυτήν την ανάρτηση, κάποια άτομα πρόλαβαν να απαθανατίσουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες από το προϊόν (σχετικά με το νέο smartphone), όπως οι επίσημες εικόνες, τα χαρακτηριστικά και η τιμολόγηση.

Το HTC U12 + θα ανήκει στην ψηλή κατηγορία το smartphone και θα ανταγωνίζεται συσκευές όπως τα Galaxy S9 της Samsung, το Apple iPhone X και το P20 Pro της Huawei.

Σύμφωνα με τις επίσημες φωτογραφίες, τη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του τηλεφώνου, το HTC U12 + θα έρθει σε τρεις χρωματικές παραλλαγές- Μαύρο, Κόκκινο και Μπλε. Όσον αφορά το σχεδιασμό, το smartphone θα διαθέτει σχεδόν το ίδιο σχέδιο όπως το τηλέφωνο του προκατόχου του, το HTC U11 +.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα smartphones που έχουν ξεκινήσει πρόσφατα από άλλους κατασκευαστές, το HTC U12 + θα έχει οθόνη LCD ακριβώς όπως το U11 και το U11 +, και όχι ένα οθόνη OLED.

Η λανθασμένη καταχώρηση στον ιστότοπο αποκάλυψε ότι το HTC U12 + θα έχει μια οθόνη Super LCD6 με WQHD + και ανάλυση 2280 x 1440 pixel. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το smartphone θα διαθέτει μια οριζόντια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του σώματος. Η ρύθμιση της διπλής κάμερας, επιπλέον ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι τοποθετημένος και εκείνος στην πίσω πλευρά.

Το HTC U12 + θα έχει ενσωματωμένο τον ισχυρότερο ισχυρό επεξεργαστή της Qualcomm – το Snapdragon 845 σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες αναφορές που υποδείκνυαν ότι το HTC U12 + θα έρθει με 64GB εσωτερικής αποθήκευσης, η καταχώρηση του ιστοτόπου αποκάλυψε ότι το τηλέφωνο μπορεί να έρθει με 128GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμο έως και 2TB μέσω της κάρτας microSD. Το smartphone λέγεται ότι υποστηρίζεται από μια μπαταρία 3.500mAh και είναι εξοπλισμένο με ηχεία BoomSound.

Σύμφωνα με τη λανθασμένη καταχώρηση, το HTC U12 + θα έρθει με μια τιμή περίπου στα 5.888 γιουάν, περίπου 746 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας