ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΑυξήθηκαν οι ενεργοί χρήστες του Zynga χάρη στο Poker, το CSR Racing...

Αυξήθηκαν οι ενεργοί χρήστες του Zynga χάρη στο Poker, το CSR Racing 2 και το Words with Friends

Αυξήθηκαν οι ενεργοί χρήστες του Zynga χάρη στο Poker, το CSR Racing 2 και το Words with Friends.

Οι ημέρες της καθοδικής πορείας της Zynga από τη μετάβαση των παιχνιδιών για επιτραπέζιους υπολογιστές σε κινητές συσκευές στο Facebook φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η εταιρεία αναφέρει ένα ακόμη ισχυρό τρίμηνο ανάπτυξης με τους περισσότερους ενεργούς χρήστες σε διάστημα τεσσάρων ετών.

Η Zynga ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2018, παρουσιάζοντας έσοδα στα παιχνίδια για κινητές συσκευές αξίας 182,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξεως του 13% σε ετήσια βάση.

Οι τρεις κύριοι τίτλοι παιχνιδιών τύπου Mobile Games που βοήθησαν σε αυτήν την ανάπτυξη της Zynga είναι οι εξής. Οι χρήστες του Words with Friends αυξήθηκαν κατά 18%, του CSR Racing 2 αυξήθηκαν κατά 2% και το Zynga Poker αυξήθηκε κατά 13%. Χάρη σε αυτά τα παιχνίδια, οι τίτλοι της Zynga έφτασαν τα 23 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες. Πρόκειται για αύξηση 24% σε ετήσια βάση και ο καλύτερος αριθμός για την εταιρεία σε διάστημα τεσσάρων ετών.

Βέβαια δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως η Zynga έχει να ανταγωνιστεί μεγαθήρια στον τομέα των παιχνιδιών, και σίγουρα το μέλλον δεν θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα για καμιά εταιρεία που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα. Προφανώς οι επενδύσεις στον τμήμα μάρκετινγκ της κάθε εταιρείας εκτιμάται πως είναι ένα πολυέξοδο κομμάτι, αλλά ταυτόχρονα και αναγκαίο, αφού τα παιχνίδια πρέπει να διαδοθούν και να γνωστοποιηθούν σε όλους τους παίκτες ανά την υφήλιο, κάτι που αντικειμενικά είναι αρκετά κοστοβόρο.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166