ΑρχικήΟικονομίαBest crypto trading bot: Λίστα με τα καλύτερα

Best crypto trading bot: Λίστα με τα καλύτερα

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων μέσω crypto trading είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο πεδίο για τους επενδυτές που αναζητούν ευκαιρίες σε τούτο το χώρο, που επιθυμούν να βγάλουν ένα αξιόλογο και σταθερό εισόδημα, με την προϋπόθεση ότι έχουν το απαιτούμενο τεχνικό υπόβαθρο για να διεξάγουν σωστά αυτή τη διαδικασία, όπως και να διαθέτουν πάντα τις σωστές πληροφορίες για το ποια ψηφιακά νομίσματα πρέπει να αγοράσουν και ποια πρέπει να πουλήσουν την κατάλληλη στιγμή, ώστε να έχουν ένα σεβαστό περιθώριο κέρδους από αυτές τις αγοραπωλησίες (συναλλαγές), και προφανώς να μην κάνουν λάθος επιλογές.

Ωστόσο αυτές οι χειροκίνητες διαδικασίες είναι αρκετά περίπλοκες και χρονοβόρες και πρέπει διαρκώς να βρίσκεσαι μπροστά στον υπολογιστή, κάτι που εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο να επιτευχθεί αν είσαι πολυάσχολος άνθρωπος. Οπότε αυτή η μεθοδολογία δεν είναι ιδανική για όλους τους ανθρώπους.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα ονομάζεται crypto trading bot, και ουσιαστικά πρόκειται για ρομπότ που διεξάγει αγοραπωλησίες κρυπτονομισμάτων με αυτοματοποιημένο τρόπο, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που έχει το εκάστοτε bot και βάσει των οδηγιών που θα του δώσετε, για παράδειγμα θα αγοράζει Bitcoin στην χαμηλότερη τιμή και θα το πουλάει στην υψηλότερη, κάνοντας περίπου π.χ 400 τέτοιες συναλλαγές κάθε μέρα. Συνεπώς έτσι θα βγαίνετε κερδισμένοι από το περιθώριο κέρδους από αυτές τις συναλλαγές.

Έπειτα, θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτήριο που να προσφέρει crypto trading στα κρυπτονομίσματα που εσείς θέλετε να ανταλλάξετε, ενώ συνάμα είναι χρήσιμο να έχει χαμηλές ή και καθόλου χρεώσεις. Δεύτερον, πρέπει να βρείτε ένα αξιόπιστο bot για να κάνει τη δουλειά για εσάς στον αυτόματο πιλότο. Τέλος, πρέπει να διαμορφώσετε το bot σύμφωνα με μια σωστή στρατηγική που έχει τα εχέγγυα να σας φέρει σταθερά κέρδη σε καθημερινή βάση, και παράλληλα να μειώνει το μεγάλο ρίσκο να χάσετε τα χρήματα σας. όπως και να επιλέγετε τα σωστά ζεύγη κρυπτονομισμάτων που τη δεδομένη χρονική στιγμή ενδείκνυνται για αυτό το σκοπό.

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα best crypto trading bot στην αγορά.

Σημαντική σημείωση: Για λόγους διαφάνειας οφείλουμε να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε πληρωθεί από κανέναν για να παρουσιάσουμε τις παρακάτω υπηρεσίες, και απλά παραθέτουμε τη δική μας άποψη. Επίσης δεν προτρέπουμε κανέναν να ασχοληθεί με το trading κρυπτονομισμάτων, προφανώς γιατί ενέχει κίνδυνο να χάσετε τα λεφτά σας, και αυτό το άρθρο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό.

Pionex

Βασικές πληροφορίες

 • Διαθέτει 16 αυτοματοποιημένα ρομπότ
 • Χειροκίνητες και αυτοματοποιημένες συναλλαγές
 • Συνεργάζεται άψογα με την Binance και την Huobi
 • Το κόστος ανέρχεται στα 0,05% ανά συναλλαγή

Το Pionex είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με 16 ενσωματωμένα bot συναλλαγών. Κυκλοφόρησε το 2019 και έκτοτε έχει γίνει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες σε τούτο τον κλάδο. Τα διαθέσιμα bot που προσφέρει στο ευρύ κοινό, συνοδεύονται από μία σειρά χρήσιμων χαρακτηριστικών είτε για αυτόματο, είτε χειροκίνητο trading, ενώ μεταξύ άλλων υποστηρίζει περισσότερα από 120 διαφορετικά ψηφιακά νομίσματα και είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα ανταλλακτήρια.

Το Pionex περιλαμβάνει έναν τεράστιο αριθμό indicators, oscillators, safeties, και insurances για την επίτευξη και την προστασία των κερδών σας. Ωστόσο το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να κάνετε trading εν κινήσει, καθώς το Pionex διαθέτει εφαρμογές τόσο για συσκευές iOS, όσο και για συσκευές Android.

Εκτός από το ότι είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν ρομπότ για συναλλαγές και trading κρυπτονομισμάτων, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν συνδρομητικά πακέτα που ξεκλειδώνουν επιπλέον χαρακτηριστικά και δυνατότητες με μικρότερα τέλη συναλλαγών που ξεκινούν από 0,05%. Το αρνητικό είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος δοκιμαστικός λογαριασμός (demo account), ώστε να πάρετε μία γεύση για το πως λειτουργούν αυτά τα trading bot και αν τελικά ταιριάζουν στις δικές σας προσαρμοσμένες ανάγκες.

Τα χαρακτηριστικά που έχετε στη διάθεσή σας περιλαμβάνουν διαπραγμάτευση stop-loss, take-profit και “social copy”. Το τελευταίο σας επιτρέπει να αντιγράψετε στρατηγικές από επιτυχημένους cryptocurrency traders στην πλατφόρμα.

Το Pionex δεν διαθέτει ενσωματωμένο backtesting. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Python SDK για τον εκ των υστέρων έλεγχο των στρατηγικών σας σε ιστορικά δεδομένα από ανταλλαγές όπως το Binance ή το Huobi. είναι επιτακτική ανάγκη να υπογραμμιστεί ότι η εκτέλεση συναλλαγών της Pionex είναι μία από τις ταχύτερες στον κλάδο.

Συνολικά, το Pionex είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που μόλις μόλις ξεκινούν τα πρώτα βήματα του σε αυτό το χώρο, ενώ ενδείκνυται και για πεπειραμένους traders που θέλουν τον πλήρη έλεγχο του bot συναλλαγών τους. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες με αξιόλογα bots συναλλαγών, και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 100.000 εγγεγραμμένους τουρίστες με όγκο συναλλαγών 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ανά μήνα. Προσφέρει επίσης μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών στον κλάδο, ώστε να έρθετε σε επαφή μαζί τους σε περίπτωση που έχετε διάφορες απορίες.

Trality

Βασικές πληροφορίες

 • Προσφέρει υπηρεσίες που βασίζονται πλήρως στο Cloud
 • Διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες για κωδικοποίηση σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε κάτι εξειδικευμένο από τη μεριά σας
 • Προσφέρει σχετικά φθηνά συνδρομητικά πακέτα
 • Το κόστος της συνδρομητικής υπηρεσίας ξεκινάει από 9.99 ευρώ το μήνα

Το επόμενο όνομα στη λίστα μας είναι η Trality, μια προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών για trading που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όποιον επιθυμεί να αναβαθμίσει τις εμπορικές του δραστηριότητες σε αυτό το πεδίο. Είτε είστε απλός trader, είτε γκουρού, το μόνο βέβαιο είναι ότι το Trality δεν θα σας απογοητεύσει. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2019 με την ιδέα να προσφέρει αυτοματοποιημένες συναλλαγές με την χρήση αλγορίθμων σε όποιον θέλει να δοκιμάσει την τύχη του.

Το Trality είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση διότι οι υπηρεσίες του είναι βασισμένες στο Cloud (Ελληνικά: σύννεφο) και αυτό σημαίνει πρακτικά για τους χρήστες πως μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα από οποιαδήποτε συσκευή και από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται. Επιπλέον προσφέρει πολυάριθμα εργαλεία, όπως το Code Editor, το Rule Builder και το Trality Bot Marketplace.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα που βασίζεται στο σύννεφο βοηθά τους χρήστες να δημιουργούν bots χωρίς προηγούμενη γνώση κωδικοποίησης και για αυτό το λόγο το Trality είναι ένα από τα καλύτερα ρομπότ συναλλαγής κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη . Η λειτουργία Rule Builder επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν πάνω από 100 διαφορετικούς δείκτες ανταλλακτηρίων, να χρησιμοποιούν το boolean logic για να τακτοποιούν τη στρατηγική που έχουν σκοπό να εφαρμόσουν, και βέβαια υπάρχει η επιλογή backtest, και πλούσια δεδομένα για το τι συνέβη κατά τις προηγούμενες ημέρες, εβδομάδες ή μήνες στο εκάστοτε κρυπτονόμισμα.

Το Trality προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα που προφανώς είναι περιορισμένο σε δυνατότητες και χαρακτηριστικά, επιπρόσθετα παρέχει και τρία premium πακέτα που διατίθενται επί πληρωμή. Το δωρεάν πρόγραμμα ονομάζεται Pawn και περιλαμβάνει ένα live bot, ένα εικονικό ρομπότ (virtual bot), απεριόριστα backtests, και μηνιαίο όγκο συναλλαγών της τάξεως των 5.000 ευρώ, και διατήρηση αρχείων καταγραφής για μία εβδομάδας. Εάν αυτό δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα τρία συνδρομητικά πακέτα που προσφέρονται πληρωμή και είναι τα εξής:

 • Knight για 9,99 € το μήνα ή 95 € για ετήσια συνδρομή
 • Rook για 39,99 € το μήνα ή 383 € για ετήσια συνδρομή
 • Queen για 59,99 € το μήνα ή 575 € για ετήσια συνδρομή

Τέλος, η Trality παρέχει ένα ειδικό συνδρομητικό πακέτο για όσους επιθυμούν κάτι πιο εξειδικευμένο που φέρει την ονομασία Enterprise και τυπικά πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαμορφώσει ο ίδιος τις υπηρεσίες που θέλει να χρησιμοποιήσει σε τούτη πλατφόρμα, σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις, όμως η εταιρεία δεν αναφέρει το κόστος αυτής της υπηρεσίας, ενώ το τελικό κόστος θα προκύψει ανάλογα με το εύρος των χαρακτηριστικών που θα έχει αυτό το πακέτο.

Ωστόσο, αυτή είναι μια πλατφόρμα φιλική προς τους αρχάριους με ένα αξιόλογο δωρεάν πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε και να μάθετε πως λειτουργεί το trading στην πράξη πριν μεταβείτε σε κάποιο συνδρομητικό πακέτο, ιδίως αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία σε αυτό τον τομέα. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του είναι αναμφίβολα το Bot Marketplace, με τη μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών που έχει το ρομπότ να αναπτύξετε την δική σας στρατηγική, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη κερδοφορία ή τουλάχιστον να μειώσετε τη οικονομική ζημιά σε σε περίπτωση που πάνε στραβά τα πράγματα από λάθος επιλογές.

Cryptohopper

Βασικές πληροφορίες

 • Αυτοματοποιημένες συναλλαγές στο trading με πολύ μεγάλη ταχύτητα
 • Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα
 • Το κόστος της συνδρομητικής υπηρεσίας ξεκινάει από 19 ευρώ το μήνα

Το Cryptohopper διαθέτει ένα πανίσχυρο crypto trading bot που βασίζεται στο σύννεφο, ενώ η πλατφόρμα δραστηριοποιείται σε αυτόν τον κλάδο από το 2017, έχοντας καλή εμπειρία ώστε να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της. Ως ένα από τα πιο φιλικά προς τον χρήστη bot στον κλάδο, τα εργαλεία του επιτρέπουν στους αρχάριους να ξεκινήσουν πανεύκολα και χωρίς καθόλου τεχνογνωσία το cryptocurrency trading. Το bot υποστηρίζει όλα τα μεγάλα ανταλλακτήρια και πάνω από 75 κρυπτονομίσματα. Προσφέρει επίσης αρκετούς τεχνικούς δείκτες για να βλέπετε τι συμβαίνει στην αγορά, όπως και διάφορες δικλείδες ασφαλείας για να προστατέψετε τις συναλλαγές σας.

Το Cryptohopper κατανοεί ότι ένας χρήστης χρειάζεται να γνωρίζει πως λειτουργεί το εκάστοτε ρομπότ συναλλαγών, ώστε να το δοκιμάσει πριν μεταβεί σε κάποιο συνδρομητικό πακέτο και ομολογουμένως είναι κάτι που δεν το επιτρέπουν όλες οι ανταγωνιστικές πλατφόρμες.

Η δωρεάν δοκιμή διαρκεί επτά ημέρες, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητες πριν αποφασίσετε μεταβείτε σε κάποιο συνδρομητικό πρόγραμμα. Μας εντυπωσίασε αρκετά το εργαλείο backtesting του Cryptohopper που εργάζεται περιέχει πλούσια ιστορικά δεδομένα από τα ανταλλακτήρια όπως το Binance, το Coinbase, το Kraken κ.λπ. Εκτός από τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές και το mirror trading, το Cryptohopper προσφέρει επίσης εικονικές συναλλαγές με ψεύτικα χρήματα, ώστε να προβείτε σε μία προσομοίωση για να αντιληφθείτε τι θα συνέβαινε εάν κάνατε πραγματικές συναλλαγές με αληθινά χρήματα με αυτά τα bot.

Εκτός από το δωρεάν πρόγραμμα του, το Cryptohopper προσφέρει επίσης συνδρομές επί πληρωμή που κυμαίνονται από 19 έως 99 ευρώ το μήνα. Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν συναλλαγές αρμπιτράζ, στρατηγικές αντιστάθμισης κινδύνου και εργαλεία διαχείρισης χαρτοφυλακίου.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά, μπορούμε να πούμε ότι το Cryptohopper σίγουρα καταλαμβάνει μία από τις πρώτες θέσεις στην αγορά με τα δυναμικά ρομπότ συναλλαγών που διαθέτει. Διαθέτει μία ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων για να πραγματοποιήσετε με χειρουργική ακρίβεια τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, ενώ είναι επιτακτική ανάγκη να ειπωθεί πως υποστηρίζει όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια και προσφέρει backtesting. Είναι επίσης πολύ φιλικό προς το χρήστη, καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους. Μπορεί να φαίνεται ακριβό για ορισμένους traders, αλλά όσοι το επιλέξουν θα ανταμειφθούν από τα πλούσια χαρακτηριστικά του cryptocurrency trading bot.

Coinrule

Βασικές πληροφορίες

 • Διαθέτει διάφορα trading templates συναλλαγών
 • Εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής
 • Διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα για δοκιμή
 • Η τιμή η συνδρομητικής υπηρεσίας ξεκινάει από τα 29,99 δολάρια το μήνα

Το Coinrule είναι ένα cloud-based trading bot που βασίζεται σε σύννεφο που κυκλοφόρησε το 2018. Υποστηρίζει όλα τα μεγάλα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και επιτρέπει τόσο την αυτόματη, όσο και την χειροκίνητη διαδικασία trading. Οι ενσωματωμένες στρατηγικές συναλλαγών της Coinrule επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν πάνω από εκατό κανόνες συναλλαγών για να βρουν τη στρατηγική που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Και αν αποφασίσουν να στραφούν σε αυτοματοποιημένες συναλλαγές, μπορούν να θέσουν σε παύση αυτούς τους κανόνες.

Όσοι αναζητούν το best crypto trading bot που είναι φιλικό προς τους αρχάριους θα πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσουν το Coinrule, λόγω των ευέλικτων δυνατοτήτων για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στρατηγικής, χωρίς να απαιτείται τεχνικό υπόβαθρο από τον χρήστη. Μπορείτε να ανταλλάξετε πολλά κρυπτονομίσματα, και όχι μόνο Bitcoin ή Ethereum. Βέβαια εξυπακούεται πως είναι εξαιρετικά ωφέλιμο ότι υπάρχουν ιστορικά δεδομένα – για παράδειγμα των τελευταίων τριών μηνών – π.χ. από το Binance, το Coinbase και το Kraken, προκειμένου να αντιληφθείτε τι συνέβαινε κατά το προηγούμενο διάστημα ώστε να κινηθείτε ανάλογα.

Το Coinrule προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα που ονομάζεται Starter και τρία διαφορετικά προγράμματα επί πληρωμή: Το Hobbyist, το Trader και το Pro. Το πρόγραμμα Hobbyist ξεκινά από 29,99 δολάρια το μήνα, το πρόγραμμα Trader κοστίζει 59,99 δολάρια το μήνα και το πρόγραμμα Pro διατίθεται στην τιμή των 449,99 δολαρίων το μήνα. Σε όλα τα συνδρομητικά πακέτα παρέχεται η επιλογή της ετήσιας συνδρομής ώστε να σας έρθει πιο φθηνά το εκάστοτε πρόγραμμα που θα επιλέξετε, οπότε Συνεπώς αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε κατευθείαν με κάποια ετήσια συνδρομή, τότε δοκιμάστε τη δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα για να κρίνετε αν αξίζει τον κόπο να πληρώσετε κάποιο χρηματικό αντίτιμο για αυτές τις υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δωρεάν πρόγραμμα είναι ένας από τους κύριους λόγους που το Coinrule πληροί τις προϋποθέσεις ως ένα από τα καλύτερα ρομπότ συναλλαγών Bitcoin.

Εάν χρειάζεστε πιο προηγμένες λειτουργίες, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή, και όλα αυτά με συνοπτικές διαδικασίες.

Το Coinrule λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια: Αποθηκεύει τα κλειδιά API του μέσω ισχυρής κρυπτογράφησης σε ένα ασφαλές μέρος, που έχει πρόσβαση μόνο ο κάθε χρήστης για τη δική του περίπτωση. Ωστόσο το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτή η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το Cloudflare CDN ως πρόσθετο επίπεδο προστασίας από επιθέσεις κυβερνοεγκληματιών (δηλαδή hackers). Το Coinrule θεωρείται αδιαμφισβήτητα ως ένα από τα καλύτερα αυτοματοποιημένα ρομπότ συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας και μπορείτε να το δοκιμάσετε δώρο για να δείτε εάν πληροί τις δικές σας απαιτήσεις στο αυτοματοποιημένο trading.

Shrimpy.io

Βασικές πληροφορίες

 • Social Trading πλατφόρμα για να αντιγράψετε επιτυχημένες στρατηγικές άλλων traders
 • 30+ ενσωματώσεις
 • Ευρεία υποστήριξη χαρτοφυλακίου

Το Shrimpy.io λειτουργεί από το 2018. Η αποστολή της εταιρείας είναι να συνδέει τους πελάτες με τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και να διασφαλίζει την απρόσκοπτη διαχείριση χαρτοφυλακίου. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα εάν το Shrimpy.io είναι το καλύτερο crypto trading bot τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά σίγουρα είναι ένας ισχυρό ρομπότ που κάνει καλά τη δουλειά του για το σκοπό που προορίζεται. Προσφέρει πάνω από 30 ενσωματώσεις με άλλα λογισμικά και πλατφόρμες, όπως το Bittrex, Bitstamp, KuCoin, Kraken, HitBTC, BitFinex, Gemini κ.λπ.

Το Shrimpy.io υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα χαρτοφυλακίων, από ένα μεμονωμένο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο έως πολύπλοκα χαρτοφυλάκια που περιλαμβάνουν διαφορετικά είδη στοιχείων, καθώς και δυνατότητες εξισορρόπησης που βοηθούν τους επενδυτές διανείμουν με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τα κεφάλαια τους σε διάφορες επενδύσεις. Περιλαμβάνει επίσης μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες μπορούν να ακολουθούν άλλους traders και να αντιγράφουν τα χαρτοφυλάκια τους.

Το Shrimpy.io προσφέρει τρία προγράμματα επί πληρωμή:

 • Το πρόγραμμα Starter που κοστίζει 15 δολάρια το μήνα μέσω ετήσιας συνδρομής και έχει σχεδιαστεί για όσους ξεκινούν επενδύουν τώρα στο trading και δεν έχουν γνώσεις πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Περιλαμβάνει επίσης παρακολούθηση χαρτοφυλακίου, αυτοματοποίηση στρατηγικής , spot trading, έξυπνο τερματικό συναλλαγών κ.λπ. Όσοι αναζητούν το καλύτερο bot συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, τότε θα πρέπει να το ελέγξουν και να το δοκιμάσουν, γιατί σίγουρα αξίζει τον κόπο.
 • Το πρόγραμμα Professional προσφέρεται στα 63 δολάρια μέσω ετήσιας συνδρομής και είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των επενδύσεών τους. Με αυτό το πρόγραμμα, οι χρήστες λαμβάνουν πρόσβαση στο API, έως πέντε διαφορετικά χαρτοφυλάκια ανά λογαριασμό και τη δυνατότητα σύνδεσης με δέκα διαφορετικά ανταλλακτήρια.
 • Το πρόγραμμα Enterprise παρέχεται στην τιμή των 299 δολαρίων το μήνα. Είναι φτιαγμένο για εταιρείες που αναζητούν διαχείριση χαρτοφυλακίου σε επίπεδο επιχείρησης. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία από τα προηγούμενα προγράμματα, συν ανανέωση υπολοίπου ανά ένα λεπτό, και επιπλέον δέκα χαρτοφυλάκια ανά λογαριασμό, υποστήριξη πελατών με προτεραιότητα σε περίπτωση που υπάρχουν διαφορές σε απορίες, και την επιλογή σύνδεσης με 25 διαφορετικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Το Shrimpy.io είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, και δεν τους πειράζει αν ξοδέψουν παραπάνω χρήματα που ομολογουμένως θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα οφέλη. Ως ένα από τα καλύτερα crypto trading bot, προσφέρει έναν εντυπωσιακό αριθμό ενσωματώσεων και δυνατοτήτων που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Αν και δεν διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα, το Starter Plan είναι μια προσιτή επιλογή για όσους μόλις ξεκινούν να επενδύουν στα κρυπτονομίσματα.

Zignaly

Βασικές πληροφορίες

 • Δεν υπάρχει κανένα όριο ελάχιστης επένδυσης για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμαΧωρίς μηνιαίες χρεώσεις
 • Απόσυρση χρημάτων ανά πάσα στιγμή
 • Ρύθμιση κινδύνου για την προστασία των χρημάτων σας
 • Προηγμένα μέτρα ασφαλείας
 • Λειτουργία αντιγραφής συναλλαγών από άλλους επιτυχημένους traders

Το Zignaly κυκλοφόρησε το 2018 και χαρακτηρίζεται ως μία προηγμένη πλατφόρμα που οι υπηρεσίες της τρέχουν στο Cloud. Στα θετικά σημεία, είναι ότι το Zignaly μπορεί να συναλλάσσεται μέσω του Binance, του Ascendex, του Bitmex, του Kucoin και του VCC Exchange, να προσαρμόζει τις στρατηγικές συναλλαγών σας, να τις ελέγχει με βάση τα ιστορικά δεδομένα και πολλά άλλα.

Η Zignaly’s copy trading επιτρέπει στους χρήστες να μιμούνται αυτόματα τη δραστηριότητα διαφόρων επιτυχημένων και έμπειρων traders. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Zignaly με ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, να επιλέξουν τον trader που θέλουν να αντιγράψουν και να ορίσουν τα μέγιστα κεφάλαια που θέλουν να επενδύσουν.

Ακολουθούν μερικά από τα οφέλη που απολαμβάνουν οι χρήστες του αυτοματοποιημένου ρομπότ συναλλαγών κρυπτονομισμάτων της Zignaly:

 • Χωρίς ελάχιστη κατάθεση
 • Μπορείτε να αποσύρετε άμεσα τα κεφάλαια σας
 • Πληρώνετε μόνο για επιτυχημένες συναλλαγές

Αν ψάχνετε να βρείτε το καλύτερο δωρεάν crypto trading bot, τότε το Zignaly μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Δεν υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές – όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα απολύτως δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις, και να χρησιμοποιήσουν απεριόριστους λογαριασμούς τύπου exchange accounts, θέσεις, να επιλέξουν απεριόριστα ζεύγη κρυπτονομισμάτων για συναλλαγές, ενώ η υποστήριξη πελατών είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε απορία έχετε. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης του Zignaly μέσω ζωντανής συνομιλίας live chat, μέσω email ή μέσα από τους λογαριασμούς της εταιρείας στα social media.

Όσον αφορά την ασφάλεια, η Zignaly έχει λάβει αρκετές δικλείδες ασφαλείας για την προστασία των πελατών, και πιο αναλυτικά, διασφαλίζει ότι όλα τα χρήματα των χρηστών προστατεύονται από exchange insurance και υπόσχεται να μην πουλήσει ποτέ τα δεδομένα χρήστη σε τρίτους. Τα κεφάλαια της εταιρείας καλύπτονται από ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δύναται να αποζημιωθεί έως και 5 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό συνεπάγεται ότι οι χρήστες θα αποζημιωθεί σε περίπτωση που η εταιρεία δηλώσει πτώχευση.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν περιλαμβάνει τόσες δυνατότητες όπως άλλα crypto trading bot από τη λίστα μας που προσφέρουν υπηρεσίες επί πληρωμή.

Bitsgap

Βασικές πληροφορίες

 • Τα Market signals βοηθούν τις αποφάσεις των χρηστών
 • Διαθέτει Grid bots για αυτοματισμό του trading
 • Προσφέρει στους χρήστες δωρεάν demo account για να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της εταιρείας

Το Bitsgap είναι μία από τις εταιρείες σε αυτό τον κλάδο που παρέχει πανίσχυρα cryptocurrency trading bots για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με πολλαπλά ανταλλακτήρια, και πολλά διαφορετικά ζεύγη ψηφιακών νομισμάτων. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το arbitrage bot, ενώ μπορούν να αγοράσουν και να διατηρούν πολλών διαφορετικών ειδών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από διάφορα ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των Binance, Bitfinex, Kraken και περισσότερα από 25 άλλα που δεν είναι τόσο γνωστά, όσο τα προαναφερόμενα.

Στο ερώτημα “ποιο είναι το καλύτερο bot συναλλαγών κρυπτονομισμάτων; στην αγορά” σίγουρα η απάντηση δεν είναι εύκολη, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα πως το Bitsgap χαρακτηρίζεται ως μία εξαιρετική επιλογή από τις μαρτυρίες πολλών πελατών που το χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα, μετά από αρκετό καιρό.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Bitsgap είναι ο δοκιμαστικός λογαριασμός: Μπορείτε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα πριν δεσμευτείτε ή αναγκαστείτε να πληρώσετε κάποια συνδρομή, καθώς το demo account περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες ενός πραγματικού λογαριασμού. Μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι οι συναλλαγές με εικονικά χρήματα, τα εργαλεία backtesting, η διαχείριση χαρτοφυλακίου και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το arbitrage bot για να βρείτε την καλύτερη τιμή μεταξύ των ανταλλακτηρίων.

Το Bitsgap έχει μια πολύ απλή δομή τιμολόγησης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται ως ένα από τα πιο προσιτά bot συναλλαγής ψηφιακών νομισμάτων. Τα τρία διαφορετικά συνδρομητικά πακέτα είναι τα εξής:

 • Basic: Προσφέρεται για 29 δολάρια το μήνα (ή για 24 δολάρια εάν επιλέξετε την εξάμηνη συνδρομή), και λαμβάνετε δύο ενεργά bot συναλλαγών, grid bots και απεριόριστες έξυπνες παραγγελίες (smart orders).
 • Advanced: Προσφέρεται για 69 δολάρια το μήνα (ή για 57 δολάρια το μήνα εάν επιλέξετε εξάμηνη συνδρομή), και λαμβάνετε πέντε ενεργά bot συναλλαγών, όπως και grid bots, απεριόριστες έξυπνες παραγγελίες, Trailing Up for bots, και futures bots.
 • Pro: Προσφέρεται για 149 δολάρια το μήνα (ή για 123 δολάρια το μήνα εάν επιλέξετε εξάμηνη συνδρομή), λαμβάνετε όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν προηγουμένως, επιπλέον έχετε στη διάθεση σας είκοσι ενεργά ρομπότ συναλλαγών και τη δυνατότητα να αποκομίζετε υψηλότερα κέρδη με το χαρακτηριστικό «Take Profit for bots».

Συνοψίζοντας, το Bitsgap είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές σε πολλαπλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, όλα από έναν λογαριασμό. Είναι φιλικό προς το χρήστη και προσφέρει μια πληθώρα δυνατοτήτων. Συνολικά, είναι ένα από τα καλύτερα ρομπότ για όσους μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, και αυτό σημαίνει ότι δεν προορίζεται για όλους, λόγω της μηνιαίας συνδρομής.

TradeSanta

Βασικές πληροφορίες

 • Υποστηρίζει πολλά ζεύγη κρυπτονομισμάτων
 • Φθηνά συνδρομητικά πακέτα που ξεκινούν από τα 15 δολάρια
 • Πρόκειται για μία εξαιρετική πλατφόρμα ειδικά για τους αρχάριους

Τελευταίο (αλλά όχι λιγότερο σημαντικό!) έχουμε το TradeSanta. Οι υπηρεσίες της συγκεκριμένης πλατφόρμας βασίζονται αποκλειστικά στο Cloud και καλωσόρισε τους πρώτους πελάτες της το 2018. Το 2020 επεκτάθηκε περαιτέρω, δημιουργώντας προηγμένα εργαλεία και συνδέθηκε με 9 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για να διασφαλίσει ότι ο οποιοσδήποτε χρήστης θα βρει εκείνο της αρεσκείας του.

Η κύρια εστίαση της εταιρείας είναι να παρέχει στους traders όλων των επιπέδων εξίσου ικανοποιητικές συναλλαγές. Η διεπαφή της πλατφόρμας είναι απλή και με πολλά χαρακτηριστικά. Αρκετοί πελάτες αναφέρουν ότι είναι το καλύτερο ρομπότ για Ethereum, όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για να ανταλλάξετε διάφορα άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin και το Litecoin.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα που καθιστά την TradeSanta θελκτική είναι το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων του, συμπεριλαμβανομένων των εντολών stop-loss και take-profit, το margin trading και πολλά άλλα. Όπως αναφέρθηκε, είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε cloud, οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό ή εφαρμογή στη συσκευή σας για να τη χρησιμοποιήσετε.

Το TradeSanta είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές σε αυτήν τη λίστα και αντιπροσωπεύει το καλύτερο crypto trading bot για όσους έχουν ένα μικρό οικονομικό προϋπολογισμό. Η εταιρεία προσφέρει τρία συνδρομητικά πακέτα που το καθένα προορίζεται για διαφορετικές ανάγκες:

 • Το πρόγραμμα Basic που είναι η πρώτη επιλογή και μπορεί να γίνει δικό σας με 15 δολάρια το μήνα. Αυτό το συνδρομητικό πακέτο περιλαμβάνει έως και 49 bots, απεριόριστα ζεύγη κρυπτονομισμάτων, εφαρμογή διαφορετικών στρατηγικών και ειδοποιήσεις μέσω Telegram.
 • Στη συνέχεια, έχουμε το πρόγραμμα για προχωρημένους που ονομάζεται Advanced, για 27 δολάρια το μήνα. Αυτή η επιλογή συνοδεύεται από όλες τις λειτουργίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως και έως και 99 bots. Περιλαμβάνει επίσης σήματα Trailing Take Profit και TradingView για Binance, Coinbase Pro, Huobi και HitBTC.
 • Η κορυφαία και πιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το πρόγραμμα Maximum, το οποίο κοστίζει 35 δολάρια το μήνα. Με αυτό, λαμβάνετε όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που περιέχονται στα προηγούμενα συνδρομητικά πακέτα, καθώς και έναν απεριόριστο αριθμό bots, προσαρμοσμένα σήματα TradingView και Binance Futures.

Ως ένα από τα κορυφαία ρομπότ συναλλαγής κρυπτονομισμάτων στην αγορά, το TradeSanta έχει επίσης μια ειδική προσφορά για νέους χρήστες. Μπορούν όλοι να απολαύσουν μια δωρεάν δοκιμή τριών ημερών του πακέτου Maximum, το οποίο θα τους δώσει άφθονο χρόνο για να δοκιμάσουν την πλατφόρμα και να δουν αν είναι κατάλληλη για τις δικές τους ανάγκες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166