ΑρχικήΨυχαγωγίαCara Delevingne: Μία διαφορετική Λονδρέζα

Cara Delevingne: Μία διαφορετική Λονδρέζα

Η 25χρονη Αγγλίδα Cara Delevingne, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του πλανήτη (με 43, και κάτι «ψιλά» εκατομμύρια followers στο Instagram), είναι μοντέλο, μουσικός και επιτέλους ηθοποιός, το επάγγελμα που την ενδιαφέρει κυρίως να εξασκεί. Την ανακάλυψε το διάσημο πρακτορείο Storm του Λονδίνου, το οποίο στη λίστα του έχει μεταξύ άλλων την άλλη Βρετανή σούπερ σταρ, Kate Moss.

Όταν τα δυο μοντέλα γνωρίστηκαν, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια η Cara, της κόπηκε η ανάσα, μαζί και η λαλιά της. Ο διάσημος φωτογράφος και επιστήθιος φίλος της Moss Mario Testino πιστεύει πως τα δύο μοντέλα έχουν πολλά κοινά, και επειδή η Cara ξεχωρίζει κυρίως για την προσωπικότητα, την ενέργεια και τη στάση της, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται ως η νέα Kate Moss. Με δικά της λόγια: «Το όνειρο μου δεν ήταν να γίνω μοντέλο. Από μικρή με ενδιέφερε η ηθοποιία, μα εκτιμώ ειλικρινά τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν μέσα από τον χώρο της μόδας. Η καριέρα μου ξεκίνησε με λίγες δόσεις τύχης και ομαδική εργασία. Ως μοντέλο έμαθα πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Έχω την τύχη να συνεργάζομαι καθημερινά με τους πιο δημιουργικούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχει να προσφέρει ο χώρος μας και μέσω της καριέρας μου έχω κάνει τις πιο δυνατές μου φιλίες».

Τι σκεφτήκατε την πρώτη φορά που γνωριστήκατε;

Kate Moss: Τη λάτρεψα! Έδειχνε τόσο απροστάτευτη και αφελής που ήθελα να την πάρω υπό την προστασία μου.

Cara: Νομίζω πως την αιφνιδίασα λιγάκι. Προφανώς η Kate ήταν το είδωλό μου και η πρώτη αντίδρασή μου ήταν αρκετά σιωπηλή. Συνήθως δεν είμαι έτσι, αλλά έχασα τα λόγια μου.

Ποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας θεωρείτε το πιο απαραίτητο ως μια αγορά επένδυση;

Cara: Ένα δερμάτινο μπουφάν. Το δέρμα πάντα κρατάει και μπορεί να φορεθεί ακόμα και 10 χρόνια μετά.

Kate: Ένα biker τζάκετ, ας πούμε.

Cara: Σε προστατεύει ακόμα και σε περίπτωση που πέσεις.

Υπάρχουν ρούχα που θα θέλατε να κλέψετε η μία από την γκαρνταρόμπα της άλλης;

Cara: Ναι, ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα της, η οποία έχει ένα είδος αγνότητας. Θα έκλεβα σίγουρα αρκετά από τα δερμάτινα πανωφόρια της.

Γιατί η Kate Moss μέχρι πρότινος αρνούνταν να δημιουργήσει λογαριασμό στο instagram

Cara: Δεν της ταιριάζει. Δεν είναι του στυλ της. Εγώ το έκανα γιατί μόλις ξεκινούσα την καριέρα μου στο μόντελινγκ και ήθελα να μοιράζομαι με τους φίλους μου όσα κάνω.

Kate: Ναι, μα εσύ ήσουν μικρή και τότε ξεκινούσαν όλα για σένα.

Cara: Ακριβώς. Για σένα, δεν ξέρω. Τα social media δεν είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει. Η Kate περιβάλλεται από μυστήριο.

Kate: Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι χειρότερο από το κοινοποιώ πού είμαι και τι κάνω.

Η αδερφή σου, Poppy, ανέφερε σε μια συνέντευξή της πως το Instagram για σένα ήταν ένα είδος όπλου που επέλεξες να χρησιμοποιήσεις.

Cara: Τα μοντέλα παλιά ήταν σιωπηλά, σαν να μην είχαν φωνή. Και κανείς δεν νοιαζόταν για το αν είχαν να πουν κάτι, ακριβώς γιατί τα μοντέλα τότε έπρεπε να τα βλέπεις και όχι να τα ακούς. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ήθελα να δείξω στον κόσμο πως είμαι ένα κορίτσι όπως όλα τα υπόλοιπα και χρησιμοποιώ το Instagram ακόμη κι όταν δεν είμαι χαρούμενη ή ευχαριστημένη με κάτι. Μου αρέσει να λέω αυτό που σκέφτομαι. Και αυτό είναι κάτι που λειτουργεί. Επίσης, έχω χτίσει με τον καιρό πολλές και διαφορετικές σχέσεις με όσους με ακολουθούν. Υπάρχουν για παράδειγμα πολλές έφηβες που ταυτίζονται με τα δικά μου θέματα και ανοίγει ένας κύκλος συζητήσεων.

Kate: Και εσύ, βέβαια, ήσουν επίσης μια προβληματισμένη έφηβη όταν σε γνώρισα.

Cara: Το ξέρω.

Πόσο ενοχλητικό είναι να ζητούν όλοι από μια selfie;

Cara: Πιστεύω πως από τις πιο ενοχλητικές στιγμές είναι όταν είσαι σε ένα εστιατόριο και τρως ή όταν πας στη τουαλέτα. Και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Μου έχει τύχει να ανοίξουν την πόρτα της τουαλέτας και να μου ζητήσουν selfie.

Kate: Αυτό είναι αλήθεια. Σε ακολουθούν στο μπάνιο γιατί πιστεύουν πως εκεί «σε έχουν».

Απλός άνθρωπος

«Όταν βρίσκομαι στο Λονδίνο και δεν εργάζομαι, λατρεύω να περνώ τον χρόνο μου με την οικογένειά μου και τον ανιψιό μου Atticus. Μου αρέσει επίσης να μαγειρεύω και γενικά απολαμβάνω όλες τις μικρές χαρές της ζωής».

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166