ΑρχικήΨυχαγωγίαMovies-seriesContinuum (τηλεοπτική σειρά 2012–2015)

Continuum (τηλεοπτική σειρά 2012–2015)

Βρισκόμαστε στο σωτήριο έτος 2077 και οι πολυεθνικές κυβερνούν τη χώρα αφού πρώτα την έχουν σώσει από την οικονομική κατάρρευση που ήρθε μετά από την παγκόσμια ύφεση. Όμως μαζί με τα οικονομικά προβλήματα οι πολυεθνικές έδιωξαν και την δημοκρατία από τη χώρα δίνοντας χώρο σε τρομοκρατικές οργανώσεις να διαμαρτύρονται κάνοντας χτυπήματα με πολλά αθώα θύματα. Οι τρομοκράτες συλλαμβάνονται και καταδικάζονται σε δημόσια τηλεοπτική εκτέλεση. Ωστόσο καταφέρνουν να αποδράσουν κάνοντας ένα άλμα στον χρόνο και συγκεκριμένα στο Βανκούβερ του 2012. Η ντετέκτιβ Kiera Cameron (Rachel Nichols) μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και μεταφέρεται και η ίδια στο παρελθόν κυνηγώντας την συμμορία. Παράλληλα ψάχνει να βρει τρόπο να επιστρέψει στον χρόνο της και στην οικογένεια της, όμως η τεχνολογία δεν είναι σύμμαχος της.

Ζητώντας βοήθεια στον πομποδέκτη της, καταφέρνει να επικοινωνήσει με έναν έφηβο ο οποίος δουλεύει σε μία πειραματική συχνότητα και τελικά είναι ο μόνος που μπορεί να της μιλήσει αλλά και να τη δει. Τελικά αποδεικνύεται ότι ο έφηβος αυτός είναι ο δημιουργός της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η Kiera στο μέλλον. Η Kiera βρίσκει έναν επιπλέον σύμμαχο στο πρόσωπο ενός αστυνομικού που κυνηγά και αυτός την συμμορία.

Υπάρχουν αρκετές σκηνές δράσης, γρήγορη πλοκή και σχετικά καλά εφέ. Η πρωταγωνίστρια ανταποκρίνεται αξιοπρεπέστατα στον ρόλο της και τα κόλπα που κάνει η στολή της είναι εντυπωσιακά. Σίγουρα υπάρχουν διάφορα κενά στο σενάριο όπως η ευκολία που η αστυνομία του Βανκούβερ πείθεται ότι η Kiera είναι αστυνομικός από κάποιο άλλο τμήμα, αλλά για καλοκαιρινή σειρά είναι απολαυστικότατη ! Άλλωστε έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά, δηλαδή μέλλον, τεχνολογία, άλματα στο χρόνο και ωραίους πρωταγωνιστές.

Βέβαια το κύριο ζητούμενο που κατόρθωσε να επιτύχει ήταν να το παρακολουθήσει ο κόσμος, άσχετα εάν δεν το βαθμολόγησε με άριστα, άλλωστε ποιος σκιάζεται για αυτήν την παράμετρο, πέραν των δημιουργών της συγκεκριμένης τηλεοπτικής σειράς, και της παραγωγής που έβαλε τα φράγκα.

Δείτε παρακάτω ένα από τα τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς Continuum.

https://youtu.be/GY2jOx3bwF0
Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166