ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesCross play για Apex Legends, τώρα μπορείτε να παίξετε μαζί μεταξύ PC,...

Cross play για Apex Legends, τώρα μπορείτε να παίξετε μαζί μεταξύ PC, PlayStation και Xbox

Οι παίκτες του συγκεκριμένου Battle Royale θα μπορούν να συναντηθούν στο ίδιο πεδίο μάχης ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που βρίσκονται, αλλά να προσέχουν τους χάκερ. Η πολυαναμενόμενη λειτουργία cross play για το Apex Legends έχει ενεργοποιηθεί. Ενάμιση χρόνο μετά το λανσάρισμα, το battle royale που αναπτύχθηκε από την Respawn Entertainment και δημοσιεύθηκε από την EA θα επιτρέψει (ακόμα σε beta) παίκτες του PlayStation, XboX και PC να συναντηθούν και να συγκρουστούν στο ίδιο πεδίο μάχης . Αυτό οφείλεται στο cross play, μια λειτουργία που είναι ήδη διαθέσιμη για το Call of Duty Warzone, αλλά η οποία συχνά προκαλεί έντονη συζήτηση αναφορικά με την ασφάλεια των χρηστών.

Πως θα λειτουργήσει το Cross play στο Apex Legends

Δυστυχώς, οι παίκτες του Nintendo Switch (το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για αυτούς το φθινόπωρο) δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πάρτι Apex Legends, καθώς η λειτουργία δεν θα υποστηρίζεται. Όλοι οι άλλοι, ωστόσο, θα είναι σε θέση να επανενώσουν φιλίες και ιστορικές αντιπαλότητες για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Επίσης σε όλες αυτές τις ευχάριστες ειδήσεις θα προστεθεί και ένα ακόμη καταπληκτικό γεγονός, το The Aftermarket Collection Event στην οποία θα ξεκλειδώσετε έως και 24 νέα items, αλλά μόνο για τις επόμενες 14 μέρες, δηλαδή μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2020.

Ωστόσο μέσα σε όλα αυτά τα χαρμόσυνα νέα, υπάρχουν και κάποια δυσάρεστα. Σε αντίθεση με το Fortnite, το Warzone και το Destiny 2 , στο Apex Legends όταν ένας λογαριασμός συνδέεται με την πλατφόρμα για να απολαύσει αυτό το υπέροχο βίντεο παιχνίδι, και ο παίκτης αποφασίσει να μεταφερθεί από την κονσόλα στον υπολογιστή ή το αντίστροφο, όλες οι αποταμιεύσεις του και τα ξεκλειδωμένα αντικείμενα δεν θα μεταφερθούν.

«Από την κυκλοφορία του Apex Legends, το cross play ήταν ένα από ταχαρακτηριστικά που ζητήθηκε περισσότερο από τους χρήστες μας», δήλωσε ο διευθυντής του Apex, Chad Renier, «Κατά τη διάρκεια τηε δοκιμαστικής περιόδου τύπου beta, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του cross-play, και παράλληλα οι προγραμματιστές μας θα συλλέγουν δεδομένα για να διαπιστώσουν κατά πόσο λειτουργεί σωστά το όλο εγχείρημα. Με λίγα λόγια θα δοκιμάσουμε μαζί με το playerbase μας, αυτή τη νέα δοκιμαστική φάση και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166