Δημιουργήστε δωρεάν παρουσιάσεις χωρίς το PowerPoint

Δημιουργήστε δωρεάν παρουσιάσεις χωρίς το PowerPoint

Αν θέλετε να παρουσιάσετε μια εργασία στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο ή ακόμα στη δουλειά σας και δεν έχετε στην κατοχή σας το γνωστό σε όλους μας PowerPoint της Microsoft, υπάρχουν και άλλοι εναλλακτικοί τρόποι, και μάλιστα δωρεάν με εξίσου καταπλητικές επιλογές, χωρίς να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία,. Εκτός φυσικά και αν είσαστε προκατειλημμένοι και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό, κάτι που ομολογουμένως είναι πέρα για πέρα λάθος και σας συνιστώ να αλλάξετε αντιλήψεις γιατί δεν είναι προς όφελος σας η παρούσα τακτική.

Πίνακας περιεχομένων

Bunkr

  • Τιμή: Δωρεάν

Περίληψη: Αν και ακόμα σε δοκιμαστική έκδοση, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις από τον περιηγητή σας είτε είναι ο Firefox είτε είναι ο Chrome. Έχει σχεδιαστεί για να συμπεριλάβει όχι μόνο το δικό σας περιεχόμενο όπως για παράδειγμα κείμενο ή φωτογραφίες και βίντεο αλλά επίσης και ένα ευρύ φάσμα δεδομένων από το διαδίκτυο όπως φωτογραφίες από το cloud, ενσωμάτωση βίντεο από το YouTube, διαγράμματα από το Infogram και Chartblocks και μουσική από το Spotify και Soundcloud.

Ωστόσο επειδή είναι ακόμα σε beta έκδοση δεν είναι το πιο ευέλικτο. Δεν υπάρχει γκάμα γραμματοσειρών (προς το παρών), ένα από τα μειονεκτήματά του. Ακόμα κι έτσι το Bunkr προσφέρει ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να δημιουργήσετε αξιόλογες διαφάνειες.

Haiku Deck

  • Τιμή: Δωρεάν

Περίληψη: Εάν έχετε δοκιμάσει ποτέ να φτιάξετε μια παρουσίαση από το μηδέν, ξέρετε ότι η μισή δουλειά είναι να βρείτε το στυλ, το φόντο και τα χρώματα που σας ενδιαφέρουν. Το Haiku Deck λύνει αυτό το πρόβλημα παρέχοντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε εκατοντάδες εικόνες και γραφικά.

Το καλό με το Haiku Deck είναι ότι βάση των λέξεων που έχετε προσθέσει στις διαφάνειές σας, θα μπορείτε να επιλέξετε το ανάλογο φόντο. Η εφαρμογή είχε ξεκινήσει για το iPad αλλά τώρα υπάρχει και σε μια Web-Based έκδοση.

Prezi

  • Τιμή: Δωρεάν, για προχωρημένη χρήση 10 δολάρια ανά μήνα

Περίληψη: Το Prezi είναι το αντί-PowerPoint, ένα εργαλείο παρουσίασης που δεν είναι μόνο να μεταφέρεστε από μια διαφάνεια στην επόμενη αλλά στην ουσία θα σας λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις.

Ακόμα μια εφαρμογή που μπορείτε να δουλέψετε από τον περιηγητή σας αλλά αν θέλετε να εργαστείτε χωρίς σύνδεση θα πρέπει να κατεβάσετε μια έκδοση για Windows, Mac ή iOS.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν για προσωπική χρήση και για επιχειρηματική χρήση οι τιμές ξεκινούν από 10 δολάρια ανά μήνα (ή 59 δολάρια ετησίως) και περιλαμβάνει ιδιωτικές παρουσιάσεις, πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, προσαρμοσμένα λογότυπα και 24ωρη υποστήριξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας