Έλον Μασκ: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα εξαφανίσει την ανθρωπότητα, εκτός αν αποικίσουμε τον Άρη

Έλον Μασκ: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα εξαφανίσει την ανθρωπότητα, εκτός αν αποικίσουμε τον Άρη

Έλον Μασκ: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα εξαφανίσει την ανθρωπότητα, εκτός αν αποικίσουμε τον Άρη.

Δεν είναι μυστικό ότι το αφεντικό της Tesla, ο Elon Musk θέλει μεταφέρει την ανθρωπότητα στον Άρη μέσω του SpaceX.

Μεταξύ των υπεραισιόδοξων φιλοδοξιών του Έλον Μασκ κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, κυμαίνονται από τη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα έως την αποστολή ανθρώπων με πύραυλο στον Άρη για να εγκατασταθούν εκεί μόνιμα σε περίπτωση που έρθει μία σημαντική καταστροφή στη γη.

Ο Έλον Μασκ δήλωσε στο συνέδριο του SXSW ότι τα διαστημόπλοια του πιθανόν να είναι έτοιμα για σύντομες πτήσεις προς τον Άρη, μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Συνεχίζοντας τα μεγαλόπνοα σχέδια του (ήδη από το περασμένο έτος) για αποίκηση των ανθρώπων στον Άρη, εξήγησε ότι τα πράγματα θα είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους πώς θα μεταβούν σε αυτόν τον αποκόσμο πλανήτη. Ωστόσο, «Υπάρχουν ήδη άνθρωποι που θέλουν να κάνουν αυτό το τολμηρό βήμα, και ορισμένοι εξ αυτών είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτό το τολμηρό εγχείρημα, άσχετα αν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο Έλον Μασκαναμένει ότι το SpaceX θα είναι έτοιμο να κάνει σύντομα ταξίδια προς τον Άρη και πάλι πίσω στη Γη, μέχρι το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Το μακροπρόθεσμο πλάνο του, ωστόσο, σκοπεύει να στείλει 1 εκατομμύριο ανθρώπους σε αυτόν τον μακρινό πλανήτη σε περίπτωση που ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και θα έχει ως τραγικό αποτέλεσμα να εξαφανίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο Μασκ δεν έκρυψε την αγωνία του ότι απαιτούνταιτεράστιοι οικονομικοί πόροι για την επίτευξη αυτού του σχεδίου, με την προοπτική να οικοδομηθεί μια ολόκληρη βάση που να επιτρέπει τον ανθρώπινο αποικισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας