ΑρχικήΨυχαγωγίαΕρωτικές περιπτύξεις σε τετράτροχο όχημα

Ερωτικές περιπτύξεις σε τετράτροχο όχημα

Ερωτικές περιπτύξεις σε τετράτροχο όχημα και οι τεχνικές που απαιτούνται για να πάρει μπροστά η όλη διαδικασία, και επιτέλους να γίνει η νύχτα του Αγίου βαρθολομαίου. Άρθρο της Μαρίας Παπαδοπούλου

Αρχίζοντας από τις γυναίκες που ενδείκνυνται για έρωτα στο αυτοκίνητο, ιδανική επιλογή είναι ο συγκεκριμένος τύπος γυναίκας που έχει αδυναμία στους άντρες με ακριβά αμάξια. Δεύτερη επιλογή είναι κάποια φοιτήτρια που έχει μάθει να βολεύεται και δεν παραπονιέται, πάντως σε Smart μην κάνετε έρωτα, θα γραφτεί και άλλο τραγούδι μετά το «Δεν το ξανακάνω σε Αutobianchi». Και τρίτη επιλογή είναι η γυναίκα που έχετε πρόχειρη. Σε αυτή την περίπτωση, αν το κάνετε να φανεί ότι «έτυχε», το πράγμα έχει πάθος.

Πηγαίνοντας ύστερα στα μέρη που πρέπει να επιλέξετε, έχετε υπόψη σας τα εξής: Μην την τρέχετε σε ερημιές βραδιάτικα, θα έρθουν στο μυαλό της περιστατικά με σίριαλ κίλερ που σκότωναν ζευγαράκια στα αμάξια και θα πάθει κρίση πανικού. Μην διαλέξετε ούτε καθιερωμένους λόφους, θα φανείτε βαρετός. Η σαρκική πράξη σε λεωφόρο ανεβάζει την αδρεναλίνη, για να μη γίνεται όμως σόου, διαλέξτε μια μέση κατάσταση.

Από άποψη «εξοπλισμού», φροντίστε να έχετε στο αμάξι μωρομάντιλα, υγρό στεγνού καθαρίσματος για τα χέρια και μια σακούλα στην οποία θα βάλετε μετά ό,τι χρησιμοποιήσατε για να φανείτε νοικοκύρης. Να έχετε επίσης μουσική ατμοσφαιρική και ρυθμική (Όχι τέκνο! Ναι μεν είναι γερές οι αναρτήσεις, ποτέ όμως δεν ξέρει κανείς). Πριν αρχίσει το πανηγύρι, μην ξεχάσετε να της έχετε βγάλει τα παπούτσια γιατί τα τακούνια θα σχίσουν την ταπετσαρία και το δερμάτινο κάλυμμα του τιμονιού, οπότε θα σιχτιρίσετε που τσιγκουνευτήκατε το ξενοδοχείο. Τέλος, προσέξτε μην ανάψουν τα αλάρμ κατά λάθος, διότι θα σας πάρουν χαμπάρι.

Ερωτικές περιπτύξεις εν στάσει

Δεν είναι ανάγκη να περιμένετε να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά όταν σταματήσετε το αμάξι: γίνονται μια χαρά εν κινήσει, αν η διαδρομή επιτρέπει απλώς να κρατάτε το τιμόνι με το αριστερό χέρι και να μη χρειάζεται να αλλάζετε συχνά ταχύτητες με το δεξί. Αν στα προκαταρκτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο μοχλός ταχυτήτων δεν το αναφέρει ο ΚΟΚ – άρα ούτε και το απαγορεύει. Προϋποθέτει βεβαίως το αμάξι να είναι σταματημένο και να τσεκάρετε το χειρόφρενο, μην σας ψάχνουν μετά στους γκρεμούς.

Ρίξτε την πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού, αν τη ζορίσετε σε όρθια θέση, θα σπάσει και θα σιχτιρίσετε που τσιγκουνευτήκατε το ρομαντικό γουικέντ στο Σεν Τροπέ. Την ξαπλώνετε, κάθεστε εσείς από πάνω, ανάμεσα από τα πόδια της, με τα γόνατά σας στο κάθισμα του συνοδηγού. Ή γέρνετε το κάθισμα του οδηγού, ξαπλώνετε κι ανεβαίνει εκείνη πάνω σας. Μην το κάνετε θέμα προσπαθώντας να περάσετε ο ένας στη θέση του άλλου (μένουν πίσω πόδια, δεν χωράνε χέρια, σφηνώνει κάπου λεκάνη), εκείνος που είναι να αλλάξει θέση από το αμάξι πρέπει να βγαίνει και να μπαίνει από την άλλη πλευρά, είναι απλό. Κλείνετε την πόρτα και κατεβάζετε ασφάλειες μόνο εφόσον έχετε βρει τη στάση κι έχετε διπλοτσεκάρει ότι δεν περισσεύει απέξω κανένα πόδι ή χέρι.

Ερωτικές περιπτύξεις πάνω στο αμάξι

Στο πίσω κάθισμα τα πράγματα είναι πιο άνετα και μπορούν να γίνουν σχεδόν όλες οι στάσεις. Αφήστε που μπορείτε να κάνετε και στρέτσινγκ αν πάθετε κράμπα. Κι αν ο έρωτας βγαίνει τελικά βαρετό, ρεμβάζετε από το πίσω φιμέ τζάμι, χωρίς οι περαστικοί να σας αντιλαμβάνονται.

Το είδος αυτό του έρωτα έχει ελευθερία κινήσεων και φρέσκο αέρα. Εκείνη κάθεται στο καπό και γέρνει ελαφρώς προς τα πίσω με τα χέρια της να τη στηρίζουν. Τα πόδια της είναι γύρω απ’ τη μέση σας. Μπορεί επίσης να τα ξεκουράζει στον προφυλακτήρα, αρκεί να μην είναι βαρυκόκαλη και γίνουν τέσσερις οι μέρες στο Σαν Τροπέ που σιχτιρίζετε. Αν είναι, ξαπλώνει εντελώς στο καπό, εσείς στέκεστε όρθιος ανάμεσα στα πόδια της, εκείνη τα σηκώνει και τα τοποθετεί στους ώμους σας – ωχ! Ανασηκώνει τη λεκάνη, ενώ εσείς τοποθετείτε τα χέρια σας κάτω απ’ τη μέση της και τη στηρίζετε. Έτσι έχει χώρο να αλλάζει θέσεις στη λεκάνη της, μπας και είναι η τυχερή της μέρα και πετύχει το σημείο G. Η στάση αυτή επιτρέπει βαθιά διείσδυση άρα και τραχηλικό οργασμό, οπότε απαγορεύεται σε κατοικημένες περιοχές.

Μπορεί επίσης να ξαπλώσει μπρούμυτα στο καπό με το πρόσωπο της κολλημένο στο τζάμι. Πιάνεται από την οροφή του αυτοκινήτου για να μην πέσει και γκρεμοτσακιστεί. Εσείς ξαπλώνετε μπρούμυτα πάνω της και προσέχετε αφενός να μην γλιστρήσετε κι αφετέρου να έχετε αποενεργοποιήσει τους υαλοκαθαριστήρες γιατί κινδυνεύουν μύτες.

Στοματικό έρωτας της κάνετε με ανοιχτή την πόρτα. Κάθεται πλάγια στο μπροστινό κάθισμα με τα πόδια έξω απ’ το αμάξι, κι εσείς στο πεζοδρόμιο. Το καλό αυτής της στάσης είναι ότι παραμένετε ντυμένος οπότε αν σας τσακώσουν, κάνετε ότι σας έπεσαν τα κλειδιά και τα ψάχνετε.

Ερωτικές περιπτύξεις εν κινήσει

Τραβάτε το κάθισμα του οδηγού πίσω και κάνετε χώρο. Εσείς κάθεστε στη θέση του οδηγού κι εκείνη πάνω σας. Κρατά το τιμόνι, ενώ εσείς έχετε το γκάζι, το συμπλέκτη, το φρένο και τις ταχύτητες, κι έτσι οδηγείτε μαζί ενώ κάνετε έρωτα. Μόνο, με το μαλακό στον οργασμό, διότι υπάρχουν και αερόσακοι.

Μπορείτε επίσης να πιάσετε εσείς και το τιμόνι του αυτοκινήτου, ενώ εκείνη είναι καθισμένη πάνω σας και κοιτάζει το πρόσωπό σας. Πρόκειται για μια στάση που επιτρέπει το όλο νόημα κοίταγμα στα μάτια, τα φιλιά και τις αγκαλιές, θα σας συμβούλευα όμως να συνεχίσετε να έχετε και τα δυο σας χέρια στο τιμόνι και το βλέμμα στο δρόμο.

Κλασική στάση εν κινήσει είναι εσείς να οδηγείτε κι εκείνη να σας κάνει στοματικό έρωτα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να φοράει ζώνη, ακόμη κι αν σέρνεται στο πάτωμα. Σας υπενθυμίζουμε ένα ατύχημα που είχε γίνει πριν χρόνια πρωτοσέλιδο: σε ένα τρακάρισμα, εκείνη έκοψε το πέος του με τα δόντια της και το κατάπιε. Μήπως πρέπει να ξανασκεφτείτε το ρομαντικό γουικέντ στο Σεν Τροπέ, που λέγαμε;

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166