Έρχονται δύο νέα smartphone από τη BlackBerry το 2018

Έρχονται δύο νέα smartphone από τη BlackBerry το 2018

Έρχονται δύο νέα smartphone από τη BlackBerry το 2018.

Υπάρχουν ευχάριστα νέα για τους οπαδούς της BlackBerry για το 2018, αφού ο πάλαι ποτέ κραταιός κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων δήλωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά ορισμένα νέα μοντέλα το τρέχον έτος.

Η TCL ανέφερε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην τεχνολογική έκθεση του CES 2018 ότι η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο νέα smartphones BlackBerry και μάλιστα πολύ σύντομα, καθώς θέλει να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της.

Οι νέες συσκευές θα περιλαμβάνουν μια ξεκλειδωμένη έκδοση του smartphone BlackBerry Motion, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα και θα απευθύνεται κυρίως για επαγγελματική χρήση, θέλοντας να καλύψει αυτό το κενό στην αγορά.

Θα κυκλοφορήσει επίσης μια νέα έκδοση του BlackBerry KeyOne , η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο CES 2017, και θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες αγορές της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας και της Ανατολικής Ευρώπης.

Και οι δύο νέες συσκευές θα συνοδεύονται από τη σουίτα λογισμικού της BlackBerry, η οποία περιλαμβάνει τη σουίτα ασφαλείας DTEK και την υποστήριξη για κρυπτογράφηση FIPS 140-2. Οι νέες κυκλοφορίες θα τροφοδοτηθούν από το Android 8.0 Oreo , κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν φιλικές λειτουργίες προς το χρήστη, και θα περιέχουν το Android For Work και το Google Play for Work.

«Έχουν περάσει λιγότερο από ένα χρόνο από τότε που έχουμε εισάγει στο εμπόριο τα ολοκαίνουργια smartphone BlackBerry και παρατήρησα πως υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το καταναλωτικό κοινό σε συσκευές όπως το BlackBerry KEYone και το BlackBerry Motion», δήλωσε ο Alain Lejeune, παγκόσμιος γενικός διευθυντής της BlackBerry Mobile.

«Με τα νέα smartphones BlackBerry από την TCL Communication που είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχουμε μια σταθερή βάση για να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε το χαρτοφυλάκιό μας το νέο έτος. Αυτή την χρονιά» πρόσθεσε ο Alain Lejeune.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας