Gene Simmons: Φήμη, γυναίκες, χρήμα

Gene Simmons: Φήμη, γυναίκες, χρήμα

Ακόμα και όσοι δεν είναι φανατικοί των Kiss ξέρουν τον Gene Simmons, «τον μπασίστα με την τεράστια γλώσσα». Πόσοι όμως έχουν ακούσει τα όσα, με χειμαρρώδη συνήθως τρόπο, έχει πει κατά καιρούς; Εμείς ανατρέχουμε σε αυτά.

Η εμμονή με το χρήμα: Οσο είμαι ζωντανός θέλω να διασκεδάζω και ο τρόπος για να το καταφέρω είναι να έχω πολλά χρήματα. Μην ζεις στο ψέμα. Σήκω πάνω χωρίς ντροπές και πες το: «Λατρεύω το χρήμα. Θα μου προσφέρει όλα όσα θέλω σε αυτή τη ζωή»!

Πως να βγάζεις τίμια το ψωμί σου: Η δουλειά σου είναι φίλος σου. Το αφεντικό σου είναι φίλος σου. Μπορεί να σου δώσει περισσότερα χρήματα. Εσύ είσαι ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου. Αν δεν δουλέψεις για να βγάλεις λεφτά, τότε ποιος θα το κάνει για σένα;

Για την αξία των πραγμάτων: Δεν υπάρχει αξία σε ένα πράγμα. Υπάρχει μόνο η αξία που αντιλαμβανόμαστε. Τα διαμάντια είναι πολύτιμα μόνο επειδή έχουμε συμφωνήσει ότι έτσι είναι. Μπορώ να ανέβω στη σκηνή, να βγάλω έξω τη γλώσσα μου και να βγάλω πολλά λεφτά από αυτό, αλλά μόνο επειδή ο κόσμος θεωρεί ότι αυτό που κάνω έχει αξία.

Για τη διαχείριση του χρόνου: Ξεφορτώσου τα πράγματα που σου τρώνε πολύ χρόνο… Ειδικά αυτά από τα οποία δεν κερδίζεις χρήματα.

Για τις καβάτζες στη ζωή: Ηθελα να στοχεύσω στα άστρα. Δεν ήθελα μια καριέρα, ήθελα μια τεράστια καριέρα.

Για το ρίσκο και την αποτυχία: Αν είναι να ρισκάρεις, κάν’ το όταν είσαι είκοσι. Αν είναι να αποτύχεις, καλύτερα να το πάθεις στα είκοσι παρά στα εξήντα.

Για τις αγνές προθέσεις των ροκ σταρ: Το αληθινό appeal τού να είσαι ροκ σταρ είναι οι γυναίκες και το χρήμα. Αν οποιοσδήποτε ροκ σταρ σού πει κάτι άλλο, απλώς ψεύδεται!

Για τις «καλές παρέες»: Προσπάθησε να κάνεις παρέα με πλούσιους. Αγάπησέ τους, ειδικά αυτούς που ήταν φτωχοί και έγιναν πλούσιοι. Υπάρχει μεθοδολογία στην τρέλα τους… Μην κάνεις παρέα με εθισμένους. Θα χάσεις πολλά πράγματα, αλλά κυρίως χρήματα. Μην κάνεις παρέα με μέθυσους… Παρομοίως!

Για τα μετρητά και τις ευκολίες πληρωμής: Σχεδόν ποτέ μην πληρώνεις με μετρητά. Αν έχεις τα χρήματα και κάτι κοστίζει εκατό δολάρια, δώσε τα δέκα τώρα και τα υπόλοιπα σε δόσεις και προσπάθησε να μην πληρώσεις τόκο. Τα υπόλοιπα, χρησιμοποίησέ τα αλλού…

Για τον συνετό τρόπο ζωής: Πάντα η φιλοσοφία μου ήταν ίδια: να ζω με τα μισά απ’ όσα βγάζω, και ακόμα λιγότερα. Και πάντα να ξοδεύω λιγότερα.

Για τις επενδύσεις: Ποτέ μην βάζεις όλα τα αβγά στο ίδιο καλάθι. Και ποτέ μην χρησιμοποιείς δικά σου χρήματα.

Συμβουλές για ραντεβού: Μην την πας στον κινηματογράφο. Μην την πας για φαγητό. Πρότεινέ της να έρθει αυτή στο σπίτι σου. Θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να «φας το γλυκό».

Και κάτι για το τέλος: Ό,τι και να λέω, το λέω ως τροφή για σκέψη. Εσείς θα αποφασίσετε για τα πάντα, μόνοι σας…

Show me the money

«Το χρήμα κάνει τον κόσμο να γυρίζει», λέει. Περίτρανη απόδειξη η νέα καλοκαιρινή καμπάνια του John Varvatos, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Προηγούμενο άρθροGraham Greene. Τι σόι άνθρωπος ήταν;
Επόμενο άρθροΤα κορίτσια του Game of Thrones που ξεχώρισαν στις καρδιές μας
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας