ΑρχικήΨυχαγωγίαΓιατί δεν πρέπει να την πέσεις στη κολλητή της κοπέλας σου

Γιατί δεν πρέπει να την πέσεις στη κολλητή της κοπέλας σου

Είναι ένας από τους νόμους των σχέσεων που καλό είναι να μην παραβιάσεις ποτέ. Όχι μόνο γιατί αν το μάθει η καλή σου (που θα το μάθει), θα χωρίσετε κακήν κακώς αλλά γιατί θα σου μείνει για πάντα η ρετσινιά του γκόμενου τράγου. Εκείνου, δηλαδή, που δεν τον νοιάζει μόνο μια γυναίκα (κατσίκα στη περίπτωση του τράγου) αλλά όλο το κοπάδι (παρέα στη περίπτωση τη δική σου). Πριν, λοιπόν, υποκύψεις στη γυναίκα- αμαρτία που παίζει με τις αντοχές και τον ψυχισμό σου, ζύγισε τα πράγματα καλά.

Είσαι έτοιμος να ρισκάρεις να τα χάσεις όλα;

Θυμήσου ότι οι καλοί παίκτες είναι αυτοί που ξέρουν πότε πρέπει να βγουν από το παιχνίδι.

Ή μήπως, πάλι, καλύτεροι είναι αυτοί που τα παίζουν όλα για όλα;

Πριν, λοιπόν, αρχίσεις να πιστεύεις ότι είσαι ο άντρας κόλαση και όλες θέλουν να καούν μαζί σου, σε ενημερώνουμε ποια είδη «φίλης» κυκλοφορούν εκεί έξω. Για να ξέρεις, με τι έχεις να κάνεις, δηλαδή!

Φίλη «φίδι»

Είναι η κολλητή της φίλης σου αλλά όταν βρίσκεστε όλοι μαζί δείχνει να προτιμάει τη δική σου παρέα. Κρέμεται από τα χείλη σου, γελάει με τα αστεία σου, συναινεί με τις προτάσεις σου και όταν τσακώνεσαι με τη δικιά σου δε διστάζει να πάρει το μέρος σου. Φως φανάρι, σε γουστάρει. Ή απλώς είναι τόσο ανταγωνιστική προσωπικότητα που θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις σου και να τη σπάσει στη φίλη της.

Μη καθίσεις τώρα να αναλύσεις τη φιλία μεταξύ των γυναικών, γιατί θα χάσεις τη μπάλα. Εγώ, απλώς, σε προειδοποιώ. Η γυναίκα αυτή δε σε γουστάρει. Απλώς, αρέσκεται να σε βλέπει να τη προτιμάς από τη φίλη σου. Αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά της, το πιο πιθανό είναι να αλλάξει συμπεριφορά και να το παίζει τρελίτσα. Αυτή, εξάλλου, την ενδιαφέρει να κάνει το κομμάτι της όταν είναι μπροστά η άλλη και όχι όταν είστε τετ α τετ.

Φίλη «μόνη σαν το λεμόνι»

Είναι πρόσφατα χωρισμένη και έχει ανάγκη από προσοχή. Η δικιά σου, η Αγαθομαρία, θέλει να της συμπαρασταθεί και δεν διανοείται να την αφήνει μόνη της. Έτσι, εκεί που ήσασταν δύο γίνατε τρίο. Και επειδή την έχει πικράνει ένας άντρας, θέλει εναγωνίως έναν άλλον άντρα να του πει τον πόνο της και να την συμβουλέψει. Και, φυσικά, βρίσκει τις συμβουλές σου καταπληκτικές, σε κάνει να νιώθεις φτασμένος ψυχολόγος, σε ανεβάζει, σε φτιάχνει, σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι ο ιδανικός για εκείνη και σε αφήνει μόλις βρει τον επόμενο. Έτσι. το τρίο ξαναγίνεται γρήγορα δύο και όταν εκείνη σε βλέπει στο μέλλον, βγαίνοντας πια όλοι μαζί σαν τετράδα, σε αντιμετωπίζει σαν έναν απλό γνωστό. Περίμενε μέχρι να ξαναχωρίσει. Θα ξαναχτυπήσει.

Φίλη «πάρ’ τα όλα»

Δεν έχει τον Θεό της και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό. Αν της αρέσει κάποιος, θα προσπαθήσει να τον κατακτήσει ακόμα και αν ο γκόμενος της καλύτερης της φίλης. Και, φυσικά, είναι πολύ sexy για να την αγνοήσεις. Και αν προσπαθήσεις να το κάνεις, ίσως και να την ιντριγκάρεις ακόμα περισσότερο. Θα μπορούσες, βέβαια, να την σταματήσεις ξεμπρόστιαζοντάς την μπροστά στη κοπέλα σου.

Αν, όμως, δε καταφέρεις να αντισταθείς και αποφασίσεις να ενδώσεις, τότε την έχεις πατήσει. Γιατί η γκόμενα «πάρ’ τα όλα» θέλει, πραγματικά, να τα έχει όλα δικά της. Και τους γκόμενους και τις φίλες της. Όταν, λοιπόν, θελήσει να κερδίσει την εύνοια της δικιάς σου, δε θα διστάσει να της «αποκαλύψει» ότι της ρίχτηκες. Πρόσεξε, δε θα πει ότι σου ρίχτηκε, θα πει ότι εσύ τα ξεκίνησες όλα. Και τρέχα απέδειξε το αντίθετο. Φιλαράκο σε αυτή τη περίπτωση είσαι τελειωμένη υπόθεση.

Φίλη «θέλω τη φίλη μου για μένα»

Θέλει να σε αποπλανήσει γιατί θέλει να αποδείξει στη φίλη της ότι είσαι τόσο κάφρος και τόσο ακατάλληλος για εκείνη όσο εκείνη πιστεύει. Αυτή η φίλη, βαθιά διαταραγμένη όπως και οι προηγούμενες, δε διαφέρει καθόλου από εκείνες τις μητερούλες που δεν αντέχουν να φεύγουν τα παιδιά τους από κοντά τους. Και επειδή, η κολλητή της δείχνει να τα περνάει ζάχαρη μαζί σου, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τη σχέση σας. Για παράδειγμα μπορεί να σε καλέσει άνετα στο σπίτι της, να σε καβαλήσει στον καναπέ και να αρχίσει να ωρύεται ότι τη βιάζεις. Τι νομίζεις ότι τόσα χρόνια ο Φώσκολος έγραφε σενάρια επιστημονικής φαντασίας; Απ’ τη ζωή ήταν όλα βγαλμένα.

Φίλη «Σε έχω ερωτευτεί»

Δεν το ήθελε, δεν το προκάλεσε, δεν το είχε φανταστεί ότι μπορεί να της συμβεί και όμως το έπαθε. Σε έχει, όντως, ερωτευτεί. Και, φυσικά, δε μπορεί να το διαχειριστεί. Και επειδή είναι άνθρωπος και όχι ατσάλι, κάποια στιγμή λυγίζει και σου το εξομολογείται. Και εσύ, που επίσης δεν είσαι από ατσάλι, συγκινείσαι από την κορασίδα και τα αισθήματα της και βασανίζεσαι μέσα σου γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις. Σκέφτεσαι μέχρι να χωρίσεις. Ή έστω να δοκιμάσεις ένα μεζέ για να ξέρεις στα σίγουρα τι είναι καλύτερο να κάνεις… Εγώ, στη θέση σου, θα έκλεινα αυτή τη ρομαντική ιστορία με ένα δακρύβρεχτο «όχι».

Πρώτα απ’ όλα η κολλητή της κοπέλας σου είναι αυτή που ξέρει τα πάντα για σένα και μάλιστα από τα μάτια μιας άλλης γυναίκας. Κανένα ενδιαφέρον, λοιπόν. Για αυτό και είμαι σίγουρη ότι η ιστορία αυτή δε θα έχει μέλλον. Μόλις φύγει το πρώτο πάθος (ή καλύτερα μόλις γίνει το πρώτο κρεβάτι) θα παρουσιαστούν και τα προβλήματα. Άσε που καμιά γυναίκα που σε έχει κερδίσει από μια άλλη δε πρόκειται να νιώσει ποτέ ασφάλεια μαζί σου. Κοινώς θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη. Πέρα απ’ αυτό, εγώ αμφισβητώ ακόμα τα συναισθήματα της. Ό,τι νιώθει, έχει δημιουργηθεί παρατηρώντας εσένα μέσα σε μια άλλη σχέση. Είναι σίγουρο, ότι εσύ θα είσαι ο ίδιος άνθρωπος στη σχέση μαζί της ή κάποιος άλλος που εκείνη ούτε καν γνωρίζει;

Με αυτά και με αυτά καταλήγω ότι αν θες να ξενοκοιτάξεις, ξενοπηδήξεις ή, πιο τίμια, να βρεις μια άλλη, κοίτα πιο μακριά από το παρεάκι της κοπέλας σου. Τόσες γυναίκες υπάρχουν. Εξάλλου εσείς οι άντρες δεν είστε που λέτε ότι δε θα πηγαίνατε ποτέ με τη κοπέλα του φίλου σας;

Δεν έχουμε πει ότι δε κάνουμε τις μαλακίες που δε θέλουμε να μας κάνουν;

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166