ΑρχικήΟικονομίαGoogle jobs: Η υπηρεσία για νέες θέσεις εργασίας τώρα λειτουργεί σε 100...

Google jobs: Η υπηρεσία για νέες θέσεις εργασίας τώρα λειτουργεί σε 100 γλώσσες

Google jobs: Η υπηρεσία για νέες θέσεις εργασίας τώρα λειτουργεί σε 100 γλώσσες.

Η Google ανακοίνωσε σήμερα την beta έκδοση της υπηρεσίας Cloud Job Discovery, η οποία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τους πελάτες να συνδέσουν τις κενές θέσεις εργασίας με τους ανθρώπους που μπορούν να τις γεμίσουν.

Παλαιότερα γνωστό ως Cloud Jobs API , το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με ανοικτές θέσεις και να βοηθά τους αναζητούντες εργασία να επωφεληθούν καλύτερα από αυτή την υπηρεσία. Για παράδειγμα, το Cloud Job Discovery μπορεί να πάρει ένα ερώτημα σε απλή γλώσσα και να βοηθήσει να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε εργοδότη με τη χρήση κατάλληλης ορολογίας ή φρασεολογίας για να περιγράψει τις θέσεις του, κάτι που θα μπορούσε να είναι δύσκολο για τους υποψήφιους εργαζόμενους να πλοηγηθούν, αν δεν είχε απλοποιηθεί τόσο πολύ το σύστημα.

Ως μέρος αυτής της έκδοσης beta , η Google ανήγγειλε ότι το Cloud Job Discovery σχεδιάζεται τώρα να συνεργαστεί με τα συστήματα παρακολούθησης υποψηφίων εργαζομένων και τις υπηρεσίες στελέχωσης, εκτός από τους πίνακες εργασίας και τους παρόχους υπηρεσιών σταδιοδρομίας όπως το CareerBuilder.

Επίσης λειτουργεί πλέον σε 100 γλώσσες. Ενώ η υπηρεσία εξακολουθεί να απευθύνεται κυρίως σε πελάτες στις Η.Π.Α., ορισμένοι από τους υπάρχοντες πελάτες της Google χρειάζονται υποστήριξη για πολλές γλώσσες. Στο μέλλον, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει την υπηρεσία Cloud Job Discovery σε διεθνές επίπεδο, οπότε η επένδυση στη γλωσσική υποστήριξη έχει πλέον νόημα να προχωρήσει.

Το σύστημα ήταν διαθέσιμο σε πρώιμη πρόσβαση τους τελευταίους 10 μήνες, και κατά το διάστημα αυτό έχει χρησιμοποιηθεί από παρόχους όπως η Jibe, η οποία εξειδικεύεται σε λογισμικό προσλήψεων εργασίας. Το λογισμικό του Jibe Cloud Job Discovery έδωσε στην Johnson & Johnson 41% περισσότερους υποψηφίους υψηλής ποιότητας για κρίσιμους επιχειρηματικούς ρόλους και 45% υψηλότερες αναλογίες κλικ στην διαδικτυακή της τοποθεσία που σχετίζεται με την καριέρα το μελλοντικών εργαζομένων.

Αυτές οι βελτιώσεις προήλθαν χωρίς άλλες αλλαγές στο λογισμικό προσλήψεων, σύμφωνα με τον Tarquin Clark, διευθυντή ομάδας στο Google.

Η επέκταση της ανακάλυψης εργασιών στο Cloud αποτελεί μέρος της συνολικής ώθησης των θέσεων εργασίας της Google. Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία ξεκίνησε μια υπηρεσία αναζήτησης εργασίας που σχεδιάστηκε για να συλλέγει πληροφορίες από τοποθεσίες περιγραφών θέσεων εργασίας και να την κάνει διαθέσιμη στους αιτούντες εργασία μέσω των προσφορών αναζήτησης της εταιρείας.

Η εταιρεία εξακολουθεί να εργάζεται για να διαμορφώσει το μοντέλο τιμολόγησης για τη νέα της υπηρεσία, δήλωσε ο Clark. Η Google θα ανακοινώσει πλήρη στοιχεία τιμολόγησης όταν η Cloud Job Discovery είναι γενικά διαθέσιμη, κάτι που αναμένει ότι θα συμβεί κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

 

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166